Post Top Ad

Plaj Çantasında Olması Gereken Güzellik Ürünleri

Kimileri tatil keyfini çoktan çıkarmaya başlamışken kimileri de benim gibi hala tatile giderken şunu mu götürsem bunu mu yapsam nereye gitsem derdinde :D Bir tosbağa misali ama işin aslı bu yıl hala nereye gideceğimiz konusunda bir kararsızlık var ama umarım acilen netleşir. Tabi ben bu sırada önden hazırlıklarımı yaparken hemen sizlere de bu sıralar pek konuşulan "plaj çantasında olması gerekenler" trendinden yola çıkarak ben de kendimce "plaj çantasında olması gereken güzellik ürünleri" nelerdir gibicesinden bir post hazırladım :)

Tabi benimkisi tamamen keyfice ve kendime göre hazırlanmış bir post olacak. Sizin bu yazıda eksik ya da gereksiz bulduğunuz şeyler olabilir. O yüzden ekleme veya çıkarmalar yapabilirsiniz. Ben gözümden kaçmayan tüm detayları bu yazıda sizlere aktarmak istiyorum ve o zaman hadi başlayalım mı? Bu arada ben kozmetik/bakım/saç bakım olarak ürünleri sınıflandırdım ve kategorisel olarak yazıya devam ediyorum.

plaj çantasında olması gerekenler

Plaj Çantasında Olması Gereken Güzellik Ürünleri / Bakım

Tabiki koca bir yaz, bakım ürünleri olmaksızın dışarı bile çıkmıyoruz. Nedir bunlar? Güneş kremi, bakım yağı, bronzlaştırıcı ee biraz ışıltı da olmasın mı? Bide türüm türüm kokan duş jelleri. Peki ben bu kategoriye çok sevdiğim hangi ürünleri ekledim?

plaj çantasında olması gereken bakım ürünleri


Nivea Sun 50 Faktör Nemlendirici Güneş Spreyi: Bu üründen geçen yaz bahsetmiştim aslında biraz. Nivea'nın oldukça pratik ve etkili kremsi yapıda bir güneş ürünü. Havuz veya denize girmeden önce bolca uygulayıp güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Zaten suya dayanıklı bir ürün ve çok kolay emiliyor.

Yves Rocher Duş Jeli / Limon Fesleğen: Duş sırasında yoğun ve enerjik kokulardan hoşlanıyorsanız bu duş jeli tam da size göre. Üstelik doğal içerikli ve mis gibi köpürüyor. Nefis limon ve fesleğen kokusu eşliğinde daha da dinçleşeceğinize eminim :)

Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ: Beni sıkı takip edenler bilir yıllardır favori bakım ürünüm diyebilirim. Adından da anlaşıldığı gibi çok amaçlı bu kuru yağı ister cildinize parlaklık ve nem için ( özellikle de kol ve bacaklara güneşlenirken) isterseniz de saçlarınıza yumuşaklık vermesi için (kabarmaya ve elektriklenmeye birebir) kullanabilisiniz. Daha birçok şey sayılabilir. Daha önce bloğumda detaylıca yer verdiğim bu ürünü okumak isterseniz hemen Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ yazısı üzerine tıklayabilirsiniz.

Pixi Glow Mist: Pixi Beauty güzellik ürünleri deyince akla gelen #multimisting serisinin müthiş dörtlü bebeklerinden biri Pixi Glow Mist. İster makyaj öncesi cilde nem ve ışıltı vermek için isterseniz de parlak, aydınlık ve neme doymuş bir cilt için dilediğiniz her an kullanabilirsiniz. Kullanmadan önce iyice çalkalamanız gerekiyor. Işıltı her zaman olmazsa olmazımız!

Bergasol Bronzlaştırıcı Güneş Yağı: Güneşlenirken bronzlaşmaya yardımcı ürünler de candır :) Bergasol Bronzlaştırıcı Güneş Yağı da o ürünlerden. Spf 10 içeren hafif bir koruyucu. Dermatolojik testten geçmiş ve paraben içermiyor. Plaj çantasında mutlaka bir tane bronzlaşmaya yardımcı ürün bulunsun.

Plaj Çantasında Olması Gereken Güzellik Ürünleri / Saç Bakım

Saç bakım kategorisinin başını çekenler hiç şüphesiz şampuanlar (özellikle kuru şampuanlar) ve saça anında şekil veren pratik ürünler. Sanırım en çok oyalandığım şey saçlarım. Bu yüzden tatilde bari hızlıca yap çık olsun istiyorum. Ama bi yandan da saçlarım şeklini korusun istiyorum. O zaman hemen neler seçmişim bakalım :)

plaj çantası blog

Pantene Onarıcı ve Koruyucu Şampuan ve Saç Bakım Kremi: Pantene Onarıcı ve Koruyucu Bakım serisini daha önce kullanıp çok sevdiğimden bu sonradan seriye katılan Pantene 3'ü 1 Arada Şampuan+Saç Bakım Kremi+Bakım Kürü nü de denemenizi tavsiye ederim. Yumuşacık saçlar için mis kokulu bir seri. Yıpranmış saçlar için de gayet seveceğinizi düşünüyorum.

Tarak Seti: Plaj çantasının olmazsa olmazlarından biri tabiki tarak diyebiliriz :) Onsuz yola çıkılmaz herhalde :)

Egos Milky Durulanmayan Saç Köpüğü: Süt proteinleri ile desteklenmiş bu mis kokulu köpüğü kullanmanız için pek çok sebep var. Bi kere saçların kolay taranmasını sağlayıp elektriklenmeyi önlüyor. Saçları besliyor ve saçlarınıza dilediğiniz miktar uygulayıp durulamaya gerek kalmadan şekillendirebiliyorsunuz. 

Plaj Çantasında Olması Gereken Güzellik Ürünleri / Makyaj

Burası çok çetrefilli bir konu işte. Herkesin olmazsa olmazları apayrı benim de öyle :) Ama benden duymak isterseniz hemen birkaç üründen bahsedivereyim.

plaj çantasında olması gereken kozmetik ürünleri

Miniso Oje: Ojeler plaj çantasında olmazsa olmazlardandır bence. Rengarenk ve kalıcı ojeler sizi ne kadar idare ettiriyorsa o kadar iyidir. Kolay sürülen çabuk kuruyan şipşirin ambalajlardaki Miniso ojeler de aklınızın bi kenarında olsun :)

Flormar Glitter Party Parfüm: Günün her anı güzel kokmak biz kadınlar için önemliyse parfümler de plaj çantasına giren en mühimlerden. İster meyve kokuları ister şekerli kokular ya da daha kalıcı egzantirik kokular. Ben Flormar City Of Stars koleksiyonundan bir parfüm seçtim: Glitter Party. Hem kalıcı hem de çok hoş çiçek kokuları hakim.

Kiss Tekli Takma Kirpik: Tatilde makyaj yapmak istemediğiniz zamanlarda imdadınıza koşan takma kirpikleri de unutmayalım. Onlar en büyük kurtarıcılardan aslında. İster komple ister parça halinde kullanabileceğiniz bu takma kirpiklerin en iyi adresi tabiki Kiss. İnsan saçından yapılmış takma kirpiklerini denemediyseniz bi bakın derim.

Golden Rose Velvet Matte Lipstick: Plajda bir elinde kitap okurken bir eliyle de rujunu tazelemeyi ihmal etmeyen kadınlarımızı düşünürsek ruj gerçeğini de çok iyi biliriz :) Ben bu sefer pratik ve renk seçme kolaylığı açısından çok tutulan ve sevilen Golden Rose Velvet Matte 6'lı kapsül olarak geçen mini rujlarını ekledim buraya. Nasıl tatlı nasıl şirinler değil mi :)?

Ve gelelim sizler için özenle hazırlanmış ve didik edilmiş bir postun sonuna :) Umarım sizler de okurken çok keyif alırsınız. Plaj çantasında olması gerekenler deyince daha aklınıza pek çok şey gelebilir. Hatta varsa eklemek istedikleriniz yorum olarak bırakıverin hadi..

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

26 yorum:

  1. benim plaj çantam çoktan hazır ama tatil ağustosa kaldı bu sene..:-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaa sen de ben gibisin o zaman galiba benim de Ağustos a sarkacak gibi ani bir sürpriz olmazsa :/ çabuk gelsinnn tatilllllll..... :)

      Sil
  2. Ümran'cım, çok şirin bir yazı olmuş, bana da ilham verdin! Ben her yaz tatile giderken makyaj çantamı deli gibi doldurup sonra da dörtte birini ancak kullanıyorum :))) Benim tatil/plaj çantamın vazgeçilmezleri yüz ve vücut için sağlam bir güneş sütü, daha ilerki günler için yine yüksek faktörlü ama bu sefer bronzlaşmaya yardımcı bir yağ, lip balm, saç için senin bahsettiğin milky tarzı bir köpük :) Yanıma başka 3000 tane şey alsam da ancak bunları kullanıyorum ahahahaha :) Yalnız bu sene Vichy'nin güneş koruma faktörlü BB'sini de alabilirim sanki, ne kadar waterproof olduğunu test etmem lazım. O zaman iyi tatiller, öpücükler!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla Başakçım seyahat makyaj çantasına gİrersek hiç çıkamayız ona eminim :D o yüzden ben plaj çantası kısmına girip işimi biraz daha kolaylaştırdım :DDD onda da yine baya uzattım sanki bu arada dediğin Vichy güneş koruma faktörlü kremi ben de deneyebilirim aslında sen bahsetmişken teşekkür ederimmm :)!!!!

      Sil
  3. Amazing products, dear, so nice and interesting post!
    Lovely picture!

    YanıtlaSil
  4. baya faydalı bir yazı olmuş takma kirpik hiç kullanmadım acaba nasıl olur ki kullansam :D heyecan yaptım şimdi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım benim bence denemekte fayda var tatil yerlerinde çok sık ihtiyaç duyabilirsin :) özellikle bu parça olanlar çok kullanışlı :)

      Sil
  5. Vücut için Nivea güneş kremlerini ben de çok seviyorum, kokusu burnuma geldi şimdi ♥ İyi tatiller şimdiden ♥

    YanıtlaSil
  6. Güzel ürünlermiş hepsii :) iyi tatillerrr ;)

    YanıtlaSil
  7. Benim plaj çantamda değil de her zaman taşıdığım olmazsa olmaz güneş kremi var. Ben pek öyle yanımda makyaj malzemesi taşıyan biri değilim...

    YanıtlaSil
  8. Ooo neler var...ben de bu kadar olmasa da bi dolu cilt bakım ürünüyle gidiyorum. Ama hepsi de gerekiyor cidden...eline sağlık güzel yazı olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederimM tüm ihtiyaçları göz önünde bulundurmaya dikkat ederek listeyi tamamlamaya çalıştım :D

      Sil
  9. Cok güzelbir liste tatile giderken tekrar göz atayim 😊

    YanıtlaSil
  10. Tatile giderken artık yanıma makyaj malzemesi almıyorum. Sadece oje. Nasıl olsa sıcak havada kullanmıyorum. Yük etmenin anlamı yok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet öyle tabi ben de o yüzden sadece oje,ruj ve parfüm ekledim sadece makyaj kısmına ;)

      Sil
  11. çok yararlı bir post olmuş :)

    YanıtlaSil
  12. Çok güzel bir post olmuş faydalı bence. Bende de takma kirpik harici herşey var :) Onu pek beceremiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ha ha süpermiş :D çok teşekkür ederim faydalı olabilmesine sevindim :)!!!

      Sil
  13. Tatilimiz hala net değil. Yoksa op çanta hemen dolacak da :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ha ha sen de bu yıl bengillerden :D ama az daha mücadele verirsek bu hafta gideceğiz gibi :D

      Sil

Post Top Ad