Post Top Ad

Benri Yüz Güneş Kremi / Sun Protective Face Cream

Bu yıl tatile giderken alışılmışın dışında farklı güneş ürünlerini denemeyi tercih ettim. Ve bu tercihimi de iki farklı üründen yana kullandım. Biri Eskişehir Rossmann'dan aldığım Alman markası Sun Ozon güneş kremi ( cilt için) diğeri de Gratis'den aldığım Benri yüz güneş kremi oldu :) Benri'nin hep makyaj pamuklarını, pedlerini, kulak çubuklarını falan biliriz ama artık o da ürün portföyünü arttırmayı tercih etmiş çok da iyi olmuş. Zira fiyat olarak da oldukça ekonomik olduğu için neden tercih edilmesin!

benri yüz güneş kremi

Bu kremi ben neden tercih ettim peki. 

* 50+spf

* Argan yağı ve D-Panthenol içeriyor

* Yüksek derecede suya dayanıklı

* Paraben içermiyor

Sadece bu özelliklerinden ötürü bile denemeye değer diye düşündüm ve tam olarak hatırlayamasam da oldukça uygun bir fiyata aldım.

benri güneş kremi

Resimde gördüğünüz gibi parlak bitişli yarı akışkan bir ürün. Cilde dağılımı kolay olsa da biraz uğraştırıyor aksi takdirde ciltte beyaz tabaka görünümü oluşturabilir. Argan yağından ötürü cildinize verdiği o hafif yağlı etkiyi hissedeceksiniz. Ama ben bu kremi çok yağlı da bulmadım o yüzden rahatlıkla kullanılabilir gibi. Yapış yapış bir his bırakmıyor. 

Kokusuz bir ürün çok hafif ilaç kokusu gibi gelebilir ama asla rahatsız edici değil. Benim kullandığım ve gözlemlediğim kadarıyla hem çıplak ciltte hem de makyaj bazı olarak gayet iyi duruyor ve güneş ışınlarına karşı da yeterli (azami) derecede koruma sağlıyor. ( hiçbiri tam tamına koruma sağlamaz zaten ) Ben zaten uzmanların önermediği saatlerde çok fazla güneşe çıkan biri değilim ama havuzda denizde güneşlenirken de bu ürünü devamlı kullandım. 

benri güneş kremi kullananlar

Sonuç itibariyle Benri yüz güneş kremi, diğer seçeneklerle kıyaslandığında bence gayet denenebilir, hem içeriği hem de yapısıyla tüm ciltlere uygun olabilir bir ürün. Daha iyileri yok mu elbetteki var ama beni mutsuz eden ya da hüsrana uğratan hiçbir şey bulamadım bu kremde. O yüzden denemek için bi şans verebilirsiniz.

Sizler son dönem hangi güneş kremlerini tercih ediyorsunuz?

12 yorum:

  1. Benri'nin güneş ürünlerini ben de kullanıyorum. Fiyatları çok uygun ve 50+spf ile yanmayı da en aza indiriyor. Cildime de bir yan etkisi olmamıştı. İyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla baya seveni de var galiba ki ben de cok sevdim baya guzel bi secenek olmus :)!!!

      Sil
  2. ben de beğendim bunu makyaj altı için çok yağlı ve yoğun geldi bana ama plajda iyi iş gördü..

    YanıtlaSil
  3. Farklı markaları denedim bende fakat cildime uyan bulamadım maalesef :(

    YanıtlaSil
  4. ben de bakayım denemedim daha önce

    YanıtlaSil
  5. Elimdeki bitince bunu denemek isterim :))

    YanıtlaSil

Post Top Ad