Post Top Ad

Loreal Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem

Tatillerin en sevdiğim yanlarından biri de en merak ettiğim ürünleri iyi bi kadraja almak. Herkes gibi ben de tatilde boş durmuyorum tabiki merak ettiğim, şunu da deneyim dediğim ne varsa atıyorum çantaya :) Sonra da gelsin incelemeler.. Bu tatile giderken yanımda götürdüğüm ürünlerden biri de bu Loreal Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem ve şampuan ikilisi oldu. Bu ikiliyi son dakka market alışverişimden kapmıştım şampuan da tam bir deneme boyu olunca denemek için güzel bir fırsat dedim ve aldım. 

elseve 6 mucizevi yağ kullananlar

Loreal Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem; gerçekten sert ve inatçı saçlar için tam bir kurtarıcı! İyiki de önce tatilde denemişim bu nedir!!! Havuz ve deniz suyunun saçları keçe gibi yapmasına inat danss diyorum çünkü her anımda bu kremi saçlarıma uygulayıp yumuşacık ve ipek gibi saçlarımla mutlu mesut gezdim durdum ohhh. Ha bir de şunu söyleyim. Tatilde saça fön ya da ısı veren şeyler uygulamak ne büyük hataymış meğer böyle bir krem varken saçlarımı en doğal haline bırakmak varken! 

loreal elseve mucizevi yağ şampuan

loreal mucizevi yağ blog

Benim bu kremi kullanırken en büyük korkum saçlarımda ağırlık yapar mı ya da çok yağlandırır mı gibi sorulardı. Ama ilginç bi şekilde hiç de öyle olmadı. Yeterli miktarda uyguladığınız takdirde ne bir ağırlık ne de aşırı yağlanma olmuyor. Yumuşacık ve hafiflemiş saçlarınızı keyifle atıyorsunuz şöyleeee :)

Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem Nasıl Kullanılır?

* Duştayken ıslak saçınızın tamamına

* Duştan önce saçlarınıza nem maskesi niyetine ( tamamına veya uçlarına)

* Saçlarınıza ısı veren herhangi bir uygulamadan önce ( boy ve uçlara )

* Kuru saçınıza ( saçlarınızı yumuşacık yapıp elektriklenmeyi önlemek için )

kullanabilirsiniz. Ha ben en çok nasıl kullanıyorum. Duştayken veya duştan sonra yarı nemli saçıma fındık büyüklüğünde bir miktar uyguluyorum ve saçlarımı kurutuyorum. İnanılmaz hafifliyor saçlarım ve yumuşacık oluyor. Bu etkisini ciddi anlamda çok sevdim! Bir de öyle güzel kokusu var ki o kokuyu saçlarınızda gün boyu hissediyorsunuz. Mis gibi.

loreal elseve mucizevi yağ saç güzelleştirici krem

Loreal Elseve Mucizevi yağ kreminden bu kadar bahsetmişken şampuandan da bahsetmemek olmaz. Mini boy olduğu için çok yeterli bişey söyleyemem belki ama saçlarıma hiç fena gelmeyen ve içeriğindeki 6 değerli çiçek özü yağı ile saçlarımı besleyen güzel bir ürün oldu. Tek sevmediğim yanı kokusuydu onun dışında gayet memnun kaldım. 

Zaten bu serinin beni en çok cezbeden yanlarından biri de içerdikleri 6 değerli çiçek özü yağı. Ve sonuç olarak şunu söylemeliyim ki özellikle ben gibi kuru ve inatçı saçlara sahipseniz ya da duştan sonra elektriklenme gibi problemler de sizi deli ediyorsa Loreal Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem i mutlaka alın aldırın. Özellikle tatil zamanları hiç yanınızdan ayırmayın. Saatlerce saçınıza şekil vermek için uğraşmayın. Sür bekle ve çık hesabı. Şuraya da kremlenmiş doğal saçlarımı bıkakıvereyim bari :)

elseve mucizevi yağ blog

Bu arada Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem ve Şampuan'ı Gratis, Watsons ve pek çok yerde bulabilirsiniz. Sizler bu seriyi denediniz mi?

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

18 yorum:

  1. ben bu seriyi denemedim ama sen memnun kaldıysan artık bir şans verebilirim

    YanıtlaSil
  2. ay sanki ihtiyacın var daaaaa :)

    YanıtlaSil
  3. Wonderful products, great review:)

    YanıtlaSil
  4. Şampuanı bana uymadı ama kremi deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sampuani ben de aşırı sevdim diyemem kokusunu sevemedim özellikle 🙄🙄

      Sil
  5. ben kullanmadım ama çok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Bu krem kullanmaya başladığım günden beri favorim oldu ♥ Şampuanını da merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Bunlar gercekten harika 😊

    YanıtlaSil

Post Top Ad