Post Top Ad

Vindex Temizlik Ürünleri

Olamazzzzzzz diye başlıyorum yazımın başına çünkü tam 8 gündür bloğa yazı girmiyormuşum. Anladık tatile girdik bayram seyran ama bu kadar uzak kalmak da neyin nesi. Hemen kendimi toparlıyorum ve sizlere tam da bayram öncesi temizlik maceramda yardımıma koşan Vindex temizlik ürünlerinden bahsetmek istiyorum. 

vindex temizlik ürünleri

Markanın kuruluşu 2009'lara dayanıyor. Ve şimdilerde Vindex adıyla karşımıza çıkan marka üniversitelerde, hastanelerde, kamu kurumları, bakım evleri, iş merkezleri, AVM ler ve daha birçok yerde kullanılan geniş bir ürün yelpazesine sahip. Hem mutfak hem de genel temizlik üzerine pek çok ürünü var ve ben de hemen bayram öncesi ürünlerini güzel bir deneyimlemiş oldum. Zamanlama çok iyiydi :D

Öncelikle şunu söyleyebilirim ki evde her dakika oranın buranın tozunu alan biriyim. Ve bu mikrofiber bezler o kadar işimi görüyor ki anlatamam. Hem rengarenk hem yumuşacık hem de iz bırakmayan bu bezler kir ve tozu çok güzel alıyor. Ayrıca özel kutularına da bayıldım çok işlevsel çünkü :)!! 

temizlik seti

Yine bu anam babam sarı mikrofiber bezler her daim mutfakta olmazsa olmazım. Yine yumuşacık, dolapları tezgahı ya da resimdeki gibi masamı vs siler parlatırım bunlarla. Baya baya kullanışlı ve temizlikleri de çok kolay bu bezlerden evde milyon tane olmalı bence :)

mikrofiber bezler

Daha denemek isterseniz markann pek çok ürünü mevcut. Mesela çok merak ettiğim döner paspas, mikrofiber paspas sonra buzdolabı poşeti, çöp torbası, temizlik setleri ve daha bi sürü şey. Gündelik hayatta işinize yarayacak ne varsa burada bulabilirsiniz. 

Üstelik sitelerinde online alışveriş imkanı da var. Bu çok iyi! Ben ürünlerini çok sevdim ve gördükçe de yedeklemeyi düşünüyorum. Sizler nasıl buldunuz :)?

Sevgiler

8 yorum:

  1. duymamıştım bu markayı marketlerde falan rastlarsam alıp deneyebilirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yeni bir marka aslında ama ürünleri oldukça güzel ailecek baya sevdik :)!

      Sil
  2. mikrofiber bezlerini oldukça merak ettim. marketlerde satılmıyor mu acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla en çok mikrofiber bezlerini sevdim :)! mutlaka da tavsiye ederim canım :)

      Sil
  3. çok güzel bende sayfama bekliyorum
    www.rnkync.blogspot.com.tr

    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel renkler insan motive oluyor 😊

    YanıtlaSil

Post Top Ad