Post Top Ad

Baharoya.com / El İşi Ürünler

El işi ürün deyince ilk alıma iğne oyası gelir nedense. Küçükken sınıftaki arkadaşlarımdan farkım da buydu canım annemin sayesinde :) El işi günleri olurdu ve herkes örgü örmeye çalışırken ben de iğne oyası yapardım. Anne mesleği diyelim tabiki kızına da biraz geçsin değil mi :) O yüzden iğne oyası kadar değerli bir iş daha yoktur benim gözümde. Adı üstünde iğne ile kuyu kazıyorsun resmen ve öyle zahmetli ve ince bir iş ki yaparken günler aylar geçer farkında olmazsın....

Türkiye'mizin incisi Kapadokya'da bulunan Baharoya.com da çiçeklerden ilham alan iğne oyalarıyla gündemde baya yer edinecek gibi. Ben keşfettim sizler de görün istedim. Kuruluşu yeni olan ama attığı adımları büyük olan tatlı bir işletme diyebilirim. Home Office çalışıyorlar. Sitede binbir çeşit çiçeklerden ilham alan el işi ürünleri (takı, yazma, namaz örtüsü, ev dekorasyon ürünleri) bulabilir ve sipariş verebilirsiniz. 

iğne oyası kolyeler

Ama size bahsedeceğim asıl önemli konu ise şu! Kendileri sadece yurtiçi değil yurtdışına da satış gerçekleştiriyorlar. O güzelim yöresel el emekleri taa nereleri görüyor anlayacağınız. Üstelik rağbet görüyor da. Suudi Arabistan dan tutun da Japonya ya kadar müşterileri mevcut. Demem o ki emek aşkla buluşuyor ve dört bi yandan görücüye çıkıyor. Eğer ki yurtdışında oturuyorsanız hiç durmadan ürünleri siz de inceleyebilirsiniz. Yurtdışı satış noktaları Etsy ve Alibaba dan üzerlerine tıklayarak sipariş verebilirsiniz. Kendileri USD, GBP ve EUR gibi para birimlerini destekleyen, kredi kartı ile uluslararası ödeme alabilen, ingilizce dil desteği olan ilk ve tek iğne oyası sitesi. Takdir edilesi!!!

Benim siteden seçtiğim özel parça da mor ve pembe güllerden oluşan sıralı çiçekler kolyesi oldu :) Kolyeler yıkanabilir ve yapay ipekten üretiliyor. Benimki stokta yoktu yapım süresini bekledim ve beklediğime de değdi. Kısa süre içerisinde kargo edildi ve özenli bir paketle de elime ulaştı. Ben çok beğendim hatta kolyenin uzunluğu da o kadar yerinde olmuşki baya baya sevdim! Siz nasıl buldunuz :)?

iğne oyası takılar

Yazının sonuna gelirken böylesi emekle üretilen herşeye ayrı bir hayranlığım olduğunu dile getirmeliyim!!! Yakında markalarını da almış alacak olan Baharoya.com dan sizler de hemen içinize işleyen güzellikleri sipariş verebilirsiniz. Üstelik sitede Bkm Express, kredi kartı, havale-eft ve kapıda ödeme gibi tüm seçenekler mevcut. Ee daha ne olsun!

Keyifli alışverişlerr.....

9 yorum:

Post Top Ad