Post Top Ad

Dantel Detaylı Şifon Bluz

Dantel severiz değil mi? Bir de dantel şifon ile birleşirse ortaya çok şık parçalar çıkabilir. Özellikle ofis stili ya da özel günlerde bu parçalar inanılmaz güzel oluyor. Çünkü bu iki bomba parçayla günün en şık kadını ya da en iddialı kadını ilan edilebilirsiniz. Üstelik zahmetsizce...

Benim bugünkü kombinimdeki mavi dantel detaylı şifon bluzum da size ilk kez bahsedeceğim Edlpe.com dan. Aslında site daha önceden farklı bir isimle sadece kadın modası üzerine ürün satışı yaparken geçtiğimiz günlerde hem ismini değiştirdi hem de ürün kategorisini arttırdı. Şimdi artık kıyafet ve aksesuar dışında yine bebek ürünleri, korseler, ev dekorasyon ve hamile ve emzirme kıyafetleri vs baya baya bişey bulabileceksiniz sitede :) Bence harika olmuş! Kadın giyim üzerine kadar detaylı ürün gördüğüm ilk yurtdışı sitelerinden.

Gelelim kombine. Mavi dantel detaylı şifon bluz tam bu mevsimlerin bluzu. Bluzun hem yaka hem de sırtı yarım dantel detaylı. Ben bu şifon bluzu onun ruhuna en güzel yakışan parçalardan biriyle siyah rugan stilettolarımla tamamladım. 

Bu arada stilettolarımdan da bahsetmeden edemeyeceğim :) Aslında onları alalı uzun zaman oldu ama ilk defa bu kombinde kullandım. İnanılmaz şık ve rahatlar. Kenarları minik zımba detaylı. Siyah rugan stilettolarım da Rosegal sitesinden.Yanına da minik tokalı siyah çantam işte tamamdır :)!!!

Umarım kombini beğenirsiniz. Ürün fiyat ve detayları için postun en altına uğramayı unutmayın :) Harika bir hafta diliyorum!!!

rugan stiletto

dantel detaylı şifon bluz

dantel modası

dantel bluz

2018 moda trendleri

Bluz: Edlpe.com
Stiletto: Rosegal
Pantolon: Mango
Çanta: Rosegal

17 yorum:

  1. Çantaya bayıldım yalnız, güle güle kullan Ümrancım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım benim de en sevdiğim parçalardan :)

      Sil
  2. çok zarif bir bluz çok da yakışmış rengi falan güle güle giy :-)))

    YanıtlaSil
  3. Thank you so much!!! Love you!! :)

    YanıtlaSil
  4. Sende bı değişiklık hala var umran soyle naptın kendıne estetık botox veya guneş yanıgından sanırsam :DD Gıttıkçe gencleşıyorsun kuculuyorsun yaşın 20 gıbı fotolarda :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy canımsın yaa ne tatlı yorumlar inan hiçbişi yapmadım güzel arkadaşım :)!!! öyleysem inan ne mutlu bana yasasınnnnn!!!!! :)

      Sil
  5. Bu sıra bende de parliament mavisi takıntısı başladı. Çok güzel bluz :)

    YanıtlaSil
  6. KOmbin harika olmuş! Jean ve stiletto uyumuna bayılırım zaten, üstüne tunik boyunda bluz ile çok de çok şık durmuş. Güle güle giy hepsini,sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim güzel arkadaşım benim beğenmene sevindim :)!!!

      Sil
  7. Çok yakışmış canım...

    YanıtlaSil

Post Top Ad