Post Top Ad

İsme Özel Kolye / oNecklace

En sevdiğim konulardan biri bu isme özel eşyalar, takılar, hediyeler... Herşeyin özeli güzel arkadaş kim ne derse desin!!! Kişiselleştirilmiş hediyeler her zaman özel ve anlamlıdır. Derken geçtiğimiz günlerde tam da böyle bir paket geçti elime. Özenle hazırlanmış paketimde tabiki beni kalbimden vuran çok tatlı bir kolye vardı pakette :) İsme özel kolyem oNecklace'den :)

isme özel hediye siteleri

oNecklace, sadece isme özel kolyelerle değil isme özel takılarla ilgilenen uluslararası bir mücevher firması ve sitede binbir çeşit modeli sadece size özel hale getirip alabiliyorsunuz. Üstelik tüm dünyaya ücretsiz kargo imkanı var bu harika!!! Free Shipping Worldwide malesef ki doların çok yükseldiği şu dönemlerde yurtdışı alışveriş yapmak isteyenler için büyük avantaj! 

isme özel kolyeler

Gelelim benim kolyeme. Sitede o kadar model vardı ki seçim yapmak gerçekten zor. Ben bu çubuk modeli kolyeleri çok beğeniyordum uzun süredir. Baktım sitede tam istediğim zariflikte modeller var hiç durmadan sipariş verdim. Siteden kendinize ya da sevdiklerinize özel kolye alırken, kolyenin rengini ( Sterling Silver, Gold Plating, Rose Gold Plating) , üzerine yazdırmak istediğiniz ismi veya isimleri, zincir modeli ve uzunluğunu istediğiniz gibi seçebiliyor ve özel isteklerinizi belirtebiliyorsunuz. Daha sonrasında hemen size özel üretime geçiliyor ve çok kısa bi sürede de elinize ulaşıyor. ( yaklaşık 3 haftada ulaştı bana )

isme özel hediyeler

Ben kolyede tercihim genelde Gold renkler olduğu için Gold Plating rengini seçtim. Bu arada isme özel kolyem 14K altın kaplama ayrıca 925 ayar saf gümüş. Gelen paketin içerisinde kolyenizi silip parlatabileceğiniz özel bezi de bulunuyor. Kolyeyi geldiği günden beri de kullanıyorum ve hiçbir şekilde kararma vs olmadı.

kişisel hediyeler

Sizler de ister kendinize ister sevdiklerinize bu tarz isme özel hediyeler alıp onları şımartabilirsiniz. Bence alınabilecek en güzel ve özel hediyelerden. Sitede kolye dışında, küpe, yüzük ve bileklik modelleri de var. Farklılık isteyenler değerlendirebilir :)

Harika bir hafta diliyorum!!!

8 yorum:

  1. Bende beğendim, senin önerilerin le bende arkadaşımın birisine hediye alacağım. Teşekkürler yazı için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel sevindim size yardımcı olabilmeme :) sevgiler...

      Sil
  2. çok zarifmiş güle güle kullan canım .-))

    YanıtlaSil
  3. Çok hoşmuş güle güle kullanın ♥

    YanıtlaSil

Post Top Ad