Post Top Ad

Köşe Takımı Modelleri ile Konfor Dolu Yaşam Alanları Yaratın!


Rahatlığı şıklıkla bir arada yaşatan ve ürün gruplarının yanı sıra dekorasyon rehberliği yapma görevi üstlenen Enza Home, birbirinden renkli köşe takımı çeşitleri ile karşınıza çıkıyor. Yalın bir tarzın ürünü olan takımlar, estetik tasarımları sayesinde evinizi modern ve yaşanılası bir görünümle buluşturuyor. Zengin kırlent uygulamaları, fonksiyonel sandık yapıları ve sağlam gövdeleri ile dikkati çeken pek çok köşe takımı modelini, Enza Home markasının ürün koleksiyonlarında görebilirsiniz. Odanızın durumuna göre farklı kullanımlar sunan köşe koltuk takımı çeşitlerini evinizin her köşesinde kullanabilir ve böylelikle sıra dışı bir dekorasyona imza atabilirsiniz.

Köşe Takımı Çeşitleri ile Dar Alanlarda Mucizevi Bir Etki
Eğer odanızın darlığından yakınıyorsanız, dekorasyonunuzu Enza Home'un yenilikçi köşe takımı seçenekleri ile yenileyebilirsiniz. Yalın bir formda tasarlanan koltuk çeşitleri, modüler yapıları sayesinde en küçük odalarda bile geniş bir görünüme yardımcı oluyor. Farklı modüler yapıda dizayn edildikleri için diğer ev eşyaları ile farklı ev kombinasyonları yapabilmeniz de kolaylaşıyor. 2'li sağ kollu, 2'li sol kollu, sağ dinlenme, sol dinlenme, beşgen köşe, tekli ve puf gibi modüller arasından dilediğinizi seçerek kullanışlı bir ev dekorasyonu elde edebilirsiniz. Aynı zamanda farklı dekoratif tarzlara uyum sağlayan köşe takımı modelleri, ahşap yapıdaki ayak destekleri ile sağlamlığa dikkati çekiyor. Modern ahşap ayaklar, aynı zamanda parke ve ahşap gibi zemin uygulamaları üzerinde çizilme veya bozulma gibi olumsuzlar da yaratmıyor. Otururken veya uzanırken maksimum konfor sunan köşe modelleri ile yuvanızda ferah ve huzur verici bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Küçük Detaylarla Kusursuz Şıklıklar
Enza Home köşe takımı modellerinde genellikle her odaya uyum sağlayan sade tasarımlara yoğunluk veriliyor. Ancak ürün gruplarının kullanışlı kumaş seçimleri ve kırlent uygulamaları takımların daha modern ve şık görünmesine imkan veriyor. Koleksiyon arasında en spor parçalardan en görkemli koltuklara kadar pek çok model bir arada beğeniye sunuluyor. Örneğin: Lupo, Ayda ve Norte markanın rahatlık ve şıklık sunan köşe takımı serilerilerinden birkaçı. Baklava desenli kol tasarımı ile ilk bakışta dikkati çeken Lupo, daha çok modern ve klasik bir ev dizaynı elde etmek isteyenlerin tercihi oluyor. Kolayca yatak olabilen yapısı sayesinde konforlu ve ergonomik kullanımı da destekliyor.

Bej renkli düz kumaşı ile göze çarpan Ayda Köşe Takımı, baharı anımsatan çiçek desenli kırlentleri ile evinize hareketli bir şıklık sunuyor. Lake ahşap sehpası ve berjer eklemeleri de ev dekorasyonunuzda daha bütün bir görünüm oluşturuyor. Koyu bordo rengiyle asil bir şıklık sunan Norte ise asimetrik çizgili kırlentleri ile daha spor ve yalın bir mekan yaratmanıza olanak tanıyor.
Evinizin Her Köşesinde Fonksiyonelliği Yaşayın!
Dekorasyon rehberi olma mottosuyla hareket eden ve yenilikçi fikirler sunan Enza Home, köşe takımı çeşitlerinde estetikliğin yanı sıra rahatlığı da yansıtmayı başarıyor. Köşe koltuk çeşitlerini yatak olabilen sandık yapıları ise ev tekstil ürünlerinizin ya da mevsime göre yazlık/kışlık kıyafetlerinizin muhafaza edilmesine olanak sağlıyor. işlevsel özelliklere sahip olan kumaş alternatifleri ise sıvı dökülmelerinde dökülen sıvıyı yüzeyde bırakarak leke oluşumunu önlüyor. Böylelikle köşe takımı çeşitlerini uzun yıllar aynı kalitede kullanabilmeniz mümkün hale geliyor.

Yataş Grup çatısı altında faaliyet gösteren, mobilyanın yanı sıra aydınlatma ve halı ürünlerine de imza atan Enza Home markasında kaliteli, fonksiyonel ve modern köşe koltuklar sizi bekliyor. Şimdi Enza Home'un web sitesine göz atabilir ya da en yakın mağazasını ziyaret edebilir ve eviniz için en güzel köşe takımı modelini seçerek ev dekorasyonunuza yeni bir dokunuş kazandırabilirsiniz.

12 yorum:

  1. çok severim köşe takımı bunlar da çok güzelmiş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de çok severim çok güzeller değil mi :)

      Sil
  2. Ben de cok seviyorum, cok rahat oluyor 😊

    YanıtlaSil
  3. Köşe koltuk takımlarına bayılırım . Çok rahat ve konforlu

    YanıtlaSil
  4. Merhaba takibe aldım bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  5. ben de çok seviyorum köşe takımlarını bunlar da çok şık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi canim baktıkca bakası geliyor insanın 🙈❤❤

      Sil
  6. Fantastic post, very nice :)

    Follow for follow?

    http://www.alexandarstanisavljevic.com/

    YanıtlaSil

Post Top Ad