Post Top Ad

Cinderella / 3D Dublajlı Çizgi Film

Her zaman yetişkin sinemasına gidecek değiliz ya :) Hele ki evde minikleriniz varsa bazen biraz değişiklik yapabilir onların da seveceği çizgi filmlere gidebilirsiniz. Hem onlara böylelikle vakit ayırmış olup hem de benim gibi çoçuk ruhlu biri olarak siz de onlarla eğlenebilirsiniz :) Evet hep bi yanımız çoçuk ruhlu değil mi zaten... En az onlar kadar koşmayı, oynamayı bazen bir salıncakta sallanmayı istemez miyiz bazen ben isterim... Hatta bazen derim ki keşke zamanı geriye alabilsem ve hep çoçuk olabilsem.. 

cinderella 2018

Derken geçtiğimiz haftalarda vizyona girer girmez Cinderella'nın yeni filmi "Cinderella and Secret Prince" e gittik Aslı'mla.. Duyar duymaz havalara uçtu zaten prenses :) ABD yapımı, yönetmenliğini Lynne Southerland'ın yaptığı animasyon film 3D ile güzel bir seyir yaşattı bize. Konusuna gelecek olursak bildiğimiz Cinderella hikayesine farklı bir alternatif sunmuş. Cinderella üvey annesi ve kız kardeşleri ile yaşarken tabi bide onun sıkı dostları minik fareler de var. Krallıkta bir balo düzenlenir ve baloya herkes davetlidir. Üvey annesi ve kız kardeşleri ise yine onun katılmasını hiç istemezler ve onu bodruma kilitlerler.

cinderella 2018 3d dublaj


İşte tam bu sırada da minik fare dostları devreye girer ve ona baloya gidebilmesi için yardımcı olurlar ve Cinderella en güzel şekilde hazırlanıp baloya gider. Ama baloda ve krallıkta ters giden bişeyler vardır. Balodaki prens aslında gerçek prens değildir, gerçek prens ise yıllar önce bir cadı tarafından fareye dönüştürülmüştür meğer ve bu gizemi öğrenen Cinderella ve arkadaşları prensi cadının elinden kurtarıp bu büyüyü bozmaya uğraşırlar. Bu süreçte de onları değişik maceralar bekler :)

Karakterler ve seslendirmeler çok güzeldi açıkçası. Biz Aslıyla baya eğlendik. Toplamda 85 dk süren bu animasyon çizgi filmi siz de miniklerinizle değerlendirip keyifli ve eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. Bazen onlara da zaman ayırmayı unutmayın... Sevgilerimle...

10 yorum:

  1. Bu güzelliği izlemek için o yaslarda kızım yok belki ama 18 yaşındaki prensesimle beraber gidip izleyebiliriz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olabilir neden olmasın ben de kardeşimle gittim 🙈🙈😍

      Sil
  2. güzelmiş ben de çok severim animasyon filmleri :-))

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel biz de izleyelim. Bugün kahve konugumsun canim 😊
    https://www.deryasoyguel.com/2018/11/blog-konugum-pembe-dunyam.html?m=0

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim sabah sabah nasıl güzel sürpriz oldu anlatamam çok teşekkür ederimm :)!!! okudum yorumladım bile çok seviliyorsunnn :) çok öpüyorum !!!!

      Sil
  4. Merhaba Ümran, Çok güzel bir paylaşım. Yüreğine sağlık. Derya'nın tavsiyesi üzerine geldim. Ben de beklerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldinnn çok sevindim merhabaaa :) Elbette geliyorum ben de hemen :) Çok sevgiler.....

      Sil
  5. Öykütoşumla gittik ve bayıldık ikimizde :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad