Post Top Ad

İstinyepark Paşabahçe Alışverişim

Bu hafta yazıların büyük çoğunluğu alışveriş odaklı olabilir sankim :) Malum İstanbul dönüşü daha aldıklarımı yeni yeni kurcalayabiliyorum ve aldıklarımı sizlerle de paylaşmak istiyorum. Yol sonrası toparlanmak kolay olmuyor o yüzden yavaş yavaş yayına dökebiliyorum. İstanbul seyahatinin en sevdiğim tarafı alışveriş olur hep zaten bide gezdiğim keşfettiğim yeni yeni mekanlar :)

paşabahçe alışverişim

İstinyepark alışverişinin çıkartmalarından biri şüphesiz en sevdiğim yerlerden biri olan Paşabahçe oldu. Zaten biz yengeç kadınlarına ev alışverişi deyin ölürüz. Çok severiz. Alışverişte saatler geçse ruhumuz duymaz hiç yorulmayız :D Ben de baktım karşımda kocaman mağazası kaçar mııı :D Çok keyifli bir alışverişti cidden...

Gelelim ben neler aldım. Nelerle evime döndüm gelin birlikte bakalım :) Paşabahçe deyince aklınıza sadece bardak çanak gelmesin. En az onlar kadar dekoratif objelerine de bayılıyorum ben! O yüzden alışverişim Aslı'ya aldığım birkaç parça hariç tamamen dekoratif odaklı oldu :) Mesela mumluklar, saksılar vs vs :)

Hemen alttaki dışı siyah içi gold Paşabahçe metal mumluk o kadar şık ve güzel duruyordu ki hem kendime hem de anneme aldım. Özellikle mum yandığınnda dışarıya verdiği o zarif ışıklandırmaya bayıldım. Ayrıca sade ve şık evin her bi köşesine yakışan bu mumluklar evin havasını inanılmaz değiştiriyor. Bu mumlukları hem dekor için hem de çekimlerimde kullanmak için aldım.

en güzel mumluklar

Fiyatı 55.90 tl olması lazım :) 

paşabahçe metal mumluk

Bir diğeri ise yine gümüş tonları çok sevenler için gelsinn... Gümüş mumluk nasıl zarif nasıl anlatamam :)!!! Fiyatı 32.50 tl. Bunu da önce annem seçmiş o gösterdi öyle aldık. Canım annem en az benim kadar zevklidir, eeee kimin kızıyım...:)! Gümüş rengini en az kıyafetler kadar eşyalarda da çok severim. Gold, gümüş objelere hastayım... Biraz da bana sakinliği, dinginliği hatırlatıyor ve huzur veriyor evde bu renkler... 

paşabahçe şık mumluklar

paşabahçe gümüş mumluk

Bu tarz mumlukların olmazsa olmazı mumlar tabi boy boy lazım olduğu için evde olmayanı yedekledim ben de :)

paşabahçe mum

Son olarak da çok sevdiğim ve balkonum için özellikle aldığım Paşabahçe kalpli beton saksımı göstereyim size. Bu saksıları uzun süredir takip ediyorum ve çok beğeniyordum ve üstelik şansıma indirimli denk geldi ve yarı yarıya aldım :) Yanılmıyorsam 15.90 tl ye falan denk geldi. Balkonda, bahçede veya evin herhangi bi köşesinde o kadar güzel duruyor ki... Pembe kalplisi falan da vardı ama kırmızılısını seçtim bu sefer ben :)

paşabahçe taş saksı

Henüz daha bişey ekemediğim için kendisine yapma çiçeklerle size bir sunum yaptım umarım beğenirsiniz :D 

paşabahçe kalpli saksı

Vee geldik Paşabahçe alışverişinin sonunaaa :) Umarım aldıklarımı beğenmişsinizdir. Sizin son dönemki ev alışverişinizde neler var? Yılbaşı da yaklaştı kırmızılarrr alarmdadır şimdi :) 

Sevgiler...

22 yorum:

  1. Çok beğendim h&m home da indirim zamanı ben de bakıyordum mumlara mumluklara zevkli seçimler olmus güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hmm indirim varken bakılabilir oraya da çok teşekkürler tatlım :)

      Sil
  2. Harika bayıldım canım benim güle güle kullan zevkin gerçekten çok iyi biliyosun bu işi :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım güzel arkadaşım benim çok teşekkür ederimm ki :)!!!!

      Sil
  3. Ne kadar güzel şeyler almışsınız
    Bayıldım 😍 güle güle mutlulukla kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim valla motive oldum baya :DDD

      Sil
  4. Aldıklarını güle güle kullan Ümran'cım :) ben yavaş yavaş yeni yıl alışveirşi moduna giriyorum sanırım. Bu akşam çiçekçiden kokina alacağım mesela, hatta acaba bir de parktan topladığım kozalakları evdeki gümüş sprey boyayla boyasam mı diyorum ^_^ çok sevgiler!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Başakcımm :) Yılbaşı için ben de yeni yeni bakıyorum bişeyler bunları seyahatimde almıştım.. kozalak fikri falan da çok güzel bence aiyyy yaşasın yeniyıl :)!!!

      Sil
  5. kalpli saksıya bayıldım çok güzel güle güle kullan canım .-))

    YanıtlaSil
  6. İyi günlerde kullan canım. Bir dönem benim evin her yeri türbe gibiydi. Mumdan geçilmiyordu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ha ha çok güldüm dimi ya bide onun hastalığı var 😅🙈🙈 ama seviyorum işte ya 😍😍😍

      Sil
  7. Paşabahçeye oldum olası bayılırım bende... Her gittiğimde kendimi kaybediyorum :))
    İyi günlerde kullan aldıklarını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi valla ben de öyleyim o gün de saatlerde dolanıp durmuşum 😍🙈🙈

      Sil
  8. hepsi güzel güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  9. Guzel gunlerde kullan canim hepsi birbirinden güzel ürünler 😊

    YanıtlaSil
  10. Mum sever olarak bayıldımmm parçalara <3 güle güle eskit erit diyeyim canım :))

    YanıtlaSil

Post Top Ad