Post Top Ad

CAUDALIE, PREMIER CRU İLE GÖZLERİNİZ İNCİ PARLAKLIĞINI YAŞASIN!



Premier Cru asma ve üzümün en değerli ve etkin içeriklerini bir araya getiren cildin gençlik formülü… İçeriğinde Bordeaux bölgesinde yetişen kaliteli Grand Cru üzümlerini bulunduran Premier Cru Eye Cream, ikonik bir cilt kremi olarak anılıyor…
Bordeaux Chateau’sunun mirasından esinlenilerek geliştirilen kremlerin kremi Primier Cru Eye Cream,  yüksek konsantrasyona sahip en iyi yaşlanma karşıtı içerikleri bir arada sunuyor. Sıkılaştırıcı Resveratrol, koyu leke karşıtı Viniferine, antioksidan Polifenol olmak üzere 3 patentli aktif içeriği bir arada sunan Primier Cru Eye Cream, yüzde 91 oranında doğal içeriğe sahip!

Premier Cru Göz Kremi içeriğinde inci taneleri sayesinde kullanıldığı ilk andan itibaren makyaj etkisi göstererek göz çevresinin doğal bir ışıltı kazanmasını sağlıyor.
Premier Cru tüm yaşlanma belirtilerine karşı benzersiz bir etki gösteriyor. Primier Cru’yla gün geçtikçe yenilenen göz çevresi gözle görülür bir yoğunluk, sıkılık, yumuşaklık kazanıyor böylece lekesiz ve ışıltılı bir görünüme kavuşuyor.

Kozmo-etik

Her Premier Cru satışı doğanın korunmasına destek olur. Her yıl dünya cirosunun %1’ ini doğa yararına çalışan ekolojik derneklere bağışlayan Caudalie 1% for the Planetderneği üyesidir.

Klinik Sonuçlar

Yıllar süren klinik araştırmalar neticesinde geliştirilen Premier Cru Krem içeriğindeki Caudalie patentleri Resveratrol – Oleyl, Viniferine ve Polifenol sayesinde;
Premier Cru Göz Kremi;
Derin çizgilerde %34 azalma sağlar
Mor halka ve şişliklerde %86 azalma sağlar
Göz çevresinde %91 ışıltı etkisi verir
6 saatin sonunda bile %63 nemlendirme etkisi sağlar
Premier Cru The Eye Krem Tavsiye Edilen Tüketici Satış Fiyatı: 410 TL
Caudalie yalnızca yetkili eczanelerde satılır.

8 yorum:

  1. denemeyi isterim ama çok da pahalıymış .-((

    YanıtlaSil
  2. biraz pahalı olmasa denenebilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tüm ürünlerini denemek isterim valla :)

      Sil
  3. Maalesef iyi ürünler hep bu fiyatlara, ama altı ay filan gidiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle baya baya gidiyor almışken iyi bişey almak en iyisi :)

      Sil

Post Top Ad