Post Top Ad

Türkiye'nin En İyi Makyaj Blogları'nda Ben de Varım!

Selamm  herkese :)! Bugün bu yazıyı ayrı bir heyecan ve mutlulukla yazıyorum. Çünkü işini severek yapmak, sevmek, sevilmek, takdir edilmek ve bi gün bi yerlerde adını güzel yerlerde görmek insanı en gururlandıran en mutlu eden şey olsa gerek! Çok fazlasında gözüm yok zaten mutlu olmak için minicik şeyler bile yeter bana.. Öyle büyük büyük sebepler aramam mutlu olmak için bence siz de aramayın :) 

Blog yazarken öğrendiğim ve tecrübe ettiğim en güzel şeylerden birisi de blog dayanışması, blogger dayanışması.. Eğer dünyanın sadece kendi ekseniniz etrafında döndüğü gibi bir yanılgıya düşmüyor ve bencilliği bi kenara atabiliyorsanız bu süreçte ne mutlu size! Destek verin destek alın. Ummadığınız yerlerden güzel haberler alın. Mesela ben de hiç ummadığım bir anda Liste Halinde isimli blog sayfasıyla tanıştım ve kendilerinin beni Türkiye'de Başarılı Olan En İyi Blog Siteleri sınıflandırmasına ekleyeceğini öğrendim. Çok da mutlu oldum!

en iyi blog siteleri

Liste Halinde isimli site kadın, çoçuk ve yaşam üzerine okuyucularına kaliteli ve güzel içerikler sunan ve özellikle bu bilgileri liste halinde aktaran çok güzel bir site. Üstelik konular da oldukça güncel ve merak uyandıran en çok aranan, taratılan konular.

Ben de bu sitede Türkiye'nin En İyi Makyaj Blogları listesinde ismimi ilk sırada görünce hem çok mutlu oldum hem de iyiki bu camiadayım dedim. Evet dönem dönem gelgitlerimiz illaki oluyor. Özellikle şu durgun dönemimde o kadar iyi geldi ki bana adeta yeniden toparlanmamı yeniden kendime gelmemi sağladı. Yaptığımız hiçbirşey hiçbir emek boşa değil. Bunu sakın unutmayın... 



Ben siteye bu güzel yazıları ve hakkımdaki güzel düşünceleri için sonsuz teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. Sizde yazıyı okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. 

Sevgilerimle...

27 yorum:

  1. Sizin hatta bizim adımıza da mutlu oldum baraşılarınızın devamını diliyorum

    YanıtlaSil
  2. Vay bu harika haber beybiiizzz <3 Maşallah başarıların devamı gelsin inşallah :*

    YanıtlaSil
  3. Sizin adiniza cok sevindim. Darisi benim basima olsun 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah çok teşekkür ederim başarılarınızın devamını dilerim :)

      Sil
  4. Tebrik ederim sizi :) Gerçekten çok güzel bir blogunuz var.

    YanıtlaSil
  5. Yanıtlar
    1. Teşekkürler Başakcım makyaj bloglarının kraliçesi :)!!!

      Sil
  6. tebrikler,başarıların daim olsun:)))

    YanıtlaSil
  7. Bende seni beğeniyor ve başarılı buluyorum. Hem blogger olarak hem de insan olarak güzelsin tatlım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın ne güzel bir yorum çok teşekkür ederim iyiki varsın!!!!!

      Sil
  8. Bence harika bir haber senin adına çok sevindim hakediyorsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canim benim çok teşekkür ederim 🤗🤗🤗 isteyen herkes olsun keşke 🤗🤗🤗

      Sil

Post Top Ad