Post Top Ad

Mavi Blazer / Shein

Özellikle mevsim geçişlerinde en sevdiğim kombinlerden biridir blazer kombinleri. İçine ince basic tişörtlerle giymeye bayılırım. Hem şık hem klas. Ofis stili için de mükemmel parçalar zaten özellikle ofiste sık sık blazer ceket tercih ediyorum. O yüzdendir ki bulduğum güzel parçaları hemen gardrobuma ekliyorum :) İşte bu mavi blazer ceket de Shein sitesin'de bulduğum en güzel parçalardandı ve hemen aldım ben de. 

Saks mavisini zaten çok severim. Bu mavi blazer hem rengiyle hem de duruşuyla kalbimi çaldı. Uzun, basenleri de kapatan bir ceket. Cepleri var. Düğmesiz. Kolları hafif kıvrımlı ve yarım kol. Kumaşı falan çok güzel ve tam mevsimlik dediğim gibi. Her türlü kombine de gider. Şık bir havası var zaten. Umarım siz de beğenirsiniz. Ceketi sitede ID: 605693 koduyla taratıp bulabilirsiniz :) Ayrıca Shein alışverişlerinize özel %10 indirim kodu: "pemb10". Detaylar için postun en altına uğramayı unutmayın :) Harika bir hafta diliyorum!

blazer kombini

mavi blazer kombinleri

blazer kombinleri

saks mavisi blazer

2019 trendleri

moda blogları

Blazer: Shein
Pantolon: Mango

14 yorum:

  1. ben de çok severdim ve giyerdim eskiden.. son zamanlarda pek kullanmıyorum ama .. mavi renk çok güzel olmuş bu kombinde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de rengine vuruldum çok teşekkür ederimm :)!!!

      Sil
  2. Çok hoş, çok yakışmış güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  3. Ay harika ya! Benim de en sevdiğim parçalardan biri bu blazerlar. Benzer bir türünü, ama ekoseli, ben de Mudo'dan aldım :) Güle güle giy canım!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy eminim o da çok güzeldir ki sana da çok yakışıyor zaten güle güle kullan tatlımm :)

      Sil
  4. Çok başarılı, çok güzel tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  5. Yakışmış iyi günlerde eskitin.

    YanıtlaSil
  6. Maviyi sevmem ama parlement mavisine bayılırım çok yakışmış canımcım <3

    YanıtlaSil
  7. Cok yakismis canim güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil

Post Top Ad