Post Top Ad

Oriflame Alışverişim

Selam herkese :) Uzun süredir Oriflame alışverişi yapmıyordum sanırım ve Mart kataloğunu incelerken de öyle kampanya ve indirimli paketler vardı ki kendimi tutamayıp birkaç parça bişey aldım. Tabi Kadınlar Günü ayına denk gelmesinden de sebep çok fazla cazip şeyler Mart kataloğunda mevcut benden demesi :) Bu arada size daha önce Oriflame ile nasıl tanıştığımdan ve Origüzellik den bahsetmiştim hatırlarsınız. Alışverişimi de oradan yaptım.



Mart katoloğundan ihtiyacım olan iki ürün dışında bir de Kadınlar Günü'ne özel çok güzel bir set yakaladım :) Bunch of Love duş jeli,el kremi ve sabun seti yanılmıyorsam 19.99 tl ye denk geliyordu ve tam tahmin ettiğim gibi buram buram çiçek kokularının etrafı sardığı bu sete bayıldım! Çiçek kokularını seviyorsanız tavsiye edebileceğim bir set. Duş jeli ve el kremini kullanmaya başladım bile. Tam da baharlık bir set olmuş desem yeridir. 

El kreminin yapısı ve nemlendiriciliği çok güzel. Baya ıslak bir yapısı var ama anında emiliyor. Kokusu da uzun süre gitmiyor diyebilirim. Duş jeli de koku noktasında onun kadar kalıcı olmasa da yine duşta verdiği o çiçek kokusu çok hoş! Ayrıca üçü bi arada da çok uygun bir set oldu diyebilirim.


Bir diğer alışverişim ise hazır yaza yaklaşırken elimdeki fondötenimin de bitmesiyle aldığım bu Oriflame Aqua Boost su bazlı fondöten oldu. Oriflame The One Illuskin Aqua Boost Fondöten; toplamda 6 farklı renk tonuna sahip, spf 20 korumalı hafif yapılı, su bazlı ve cilt tonunu eşitleyen, günlük kullanım için de gayet ideal bir fondöten bence. 

oriflame the one fondöten

Bendeki rengi açık tonlardan Porcelain. O da tam oldu neredeyse iyiki açık ton almışım :) Kapatıcılığı yeterli değil ama zaten ben ciltte tabaka halinde duran ürünleri sevmiyorum. Zaten cildim de şükür ki sorunsuz bir cilt. Bu fondötenin bir de kokusunu çok sevdim çok hoş bir kokusu var. Son olarak da ciltte yağlanma ve parlama yapmıyor. Bu da en güzel özelliği sanırım!

oriflame aqua boost fondöten

Alışverişimin bir diğer parçası da makyajın olmazsa olmazlarından eyeliner :) The One Kalem Eyeliner; daha önce de denediğim ve fena bulmadığım keçe uçlu kalem eyeliner. Ucu ne çok kalın ne çok ince normal diyim. Verdiği siyahlık ve uygulama kolaylığı oldukça güzel. Tekrar tekrar alabileceğim bir ürün :)

oriflame kalem eyeliner

Kalemi uyguladıktan hemen sonraki makyajımı da göstereyim size madem :) Ben beğendim umarım siz de beğenirsiniz.

the one kalem eyeliner makyaj

Bu arada yanında yanında bir de stick göz farı geldi ki o sürpriz oldu rengini de baya beğendim. Pembe tonlu hafif ışıltılı çok hoş bişey. Yumuşacık da sürümü var ve onu da hemen denemek için sabırsızlanıyorum :)

Benim için çok güzel bir alışveriş oldu açıkçası zaten Oriflame ürünlerini de seviyorum. Her ay farklı sürprizler ve eklenen yeni ürünler beni heyecanlandırıyor. Sizler de ürünleri incelemek ve satın almak isterseniz Oriflame kataloğunu inceleyebilirsiniz. Şimdilik hoşçakalın...

Sevgilerimle... 

19 yorum:

  1. Origüzellik'ten ben de bir kaç yıl önce bir kaç şey almıştım; o sistem iyi oldu gerçekten! Aldıkların da çok güzelmiş Ümran'cım, özellikle şu vücut bakım setine bayıldım!!! Güle güle kullan hepsini, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa ne güzel sevindim canım :) Evet sen cilt bakım ürünü seversin çok teşekkür ederimm :)!!!

      Sil
  2. fondöteni merak ettim güle güle kullan hepsini..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fondöten günlük kullanım için ve hatta bu mevsimler için çok uygun bişey :) Kapatıcılığı düşük ama cilt sorunu çok yoksa çok ideal bişey, cilt tonunu hemen eşitliyor ve yağlanma vs yapmıyor tavsiye ederim :)!!!

      Sil
  3. Vücut setini merak ettim. İyi günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buram buram çiçek kokulu bir set çok teşekkür ederimm :)

      Sil
  4. Hepsini de güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  5. El ayak kremleri çok severım bu markannkılerı cok güzel kuzum guzel gunlerde kullan <3

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan canim 😊

    YanıtlaSil
  7. oriflame'den bir şey kullanmayalı yıllar oldu. aslında stick farı merak ettim en çok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu ben de hem farklı buldum hem de yapısı çok güzel! Tavsiye ederim :)!

      Sil
  8. A junk car removal is optimal for a person that doesn't drive their vehicle anymore. People stop driving their cars for various reasons and end up with a car parked in their driveway for months or even years. Instead of having a useless dirty car parked in your driveway, you can get paid and have money to buy what you want. We will buy the vehicle even if it can't pass emissions, or has dents and dings all over. Our stress-free Junk Car Removal program enables us to offer competitive industry prices, and purchase any car within a 50-mile radius from Atlanta Georgia.

    We strive to be the best at what we do, and that is buying damaged wrecked junk and salvage cars in Georgia. We do our best to offer the most money for your salvage car. Stress-less, no gimmicks, we offer real cash and the best deal to have a car gone almost instantaneously. We provide just-in-time logistics to have the best junk car buyers at your door ready to buy your vehicle and have it towed away. - We take away the headache of selling a vehicle. Give us a call, or fill in our online form.

    if you want more just look here: sell my car

    YanıtlaSil
  9. If your vehicle is 10 years or newer, chances are it will be dismantled and used to salvage other vehicles. Salvage vehicles are our specialty, few can meet our standard of service. We take pride in helping people get cash for a wrecked car. Feel free to search around, and give us a call when you're ready to make a cash deal.

    We are based in Atlanta Georgia, we know almost every impound yards in Atlanta and neighboring cities. We are familiar with their process, and will make selling your wrecked car very easy. Repairing a vehicle after an accident is expensive and exhausting, we provide the easiest way to get paid in cash for any unwanted wrecked car , van or truck.

    read more here: wrecked car buyers near me

    YanıtlaSil
  10. While on a reconnaissance mission from planet XE, something went wrong. Layla: part XEan and part Human are forced to crash land on Earth and immediately realize she is without any means of getting back home. Helpless on the new planet, she has met Dion, owner of the property her ship landed on, who de­cided to take her in to treat her and helped estab­lish back contact with her people.

    An accident, however, led to the discovery of her new powers and brought into light the plot by General Kuch and the Kranus, so we have got one for one Empire to steal the Life Crystal and con­quer the Galaxy. Reunited with extended lost family and new friends, Layla must learn new lessons in bravery and friend­ship to defeat General Kuch and save the Universe from destruction.

    if you want more just look here: The XEan Girl

    YanıtlaSil

Post Top Ad