Post Top Ad

Avon True Perfectly Mat Ruj İnceleme

Avon ruj koleksiyonuna günden güne yeni ürünler eklerken yepyeni bir koleksiyona daha imza attı: Avon True Perfectly Mat Ruj serisi. Nude tonlara aşıksanız bu rujlar tam da size göre diyebilirim! Üstelik her tene uygun renk tonu mevcut. Esmer, buğday ya da açık tenlilerin rahatlıkla seçim yapabileceği bu mat rujlar yapı olarak çok güzeller. Ayrıca öyle bir ambalaj tasarımı yapmışlar ki bayıldım en çok da ambalajları dikkatimi çekti diyebilirim :)

avon true perfectly mat ruj

Ambalajlar aslında size bu serideki renkleri deşifre ediyor. Kahveler, nudeler, gül kurusu ve pembeler. Kapaklarındaki renklerden az çok bunu anlayabilirsiniz :) Nude tonlar benim makyajımda en sık kullandığım tonlar olunca bu seri en çok beni sevindirdi sanki :)! Ama gördüğüm kadarıyla çok fazla beğeneni de olmuş! 

Avon True Perfectly Mat Rujlar; pigmentasyon olarak gayet iyi diyebilebileceğim, kalıcılık olarak orta derecede ( gün içerisinde mutlaka tazeleme isteyen), dudakları çok kurutmayan ama altına bir nemlendirici ya da dudak bazı ile daha da iyi duran, sürümü kolay, kadifemsi yapıda rujlar diyebilirim. Ambalajlar da ayrıca tam mevsime özel, çantaya atmalık :)

avon true perfectly mat ruj kullananlar

Bu kadar bahsetmişken ben size bide swatchlarını ekleyeyim de tam olsun :) Benim serideki en favorilerim kesinlikle; Marvelous Mocha, Divine Twig ve Nude Suede

avon true perfectly mat ruj blog

Siz de makyajlarınızda Nude tonlardan hoşlanıyorsanız ve vazgeçemiyorum diyorsanız Avon True Perfectly mat rujlara göz atabilirsiniz. Eminim sizin de seveceğiniz tonlar çıkacaktır. Bu arada unutmadan Avon.com.tr de "NUDERUJ" kupon kodunu kullanarak nude ruj serisinden sipariş veren tüm takipcilerime sürpriz hediye!

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

11 yorum:

  1. Benim de birbirinden ayıramadığım bir seri oldu; her rengini kullanmak istiyorum!! Güle güle kullan sen de Ümran'cım, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baya sevildi ya bu seri :) Güle güle kullan sen de canımmm :)!!!

      Sil
  2. Nude tonları pek tercihim değil ama bana göre de 84 var sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de en sevdiğim tonlar 84 de favorilerim arasında :)

      Sil
  3. bugün kullanmaya başladım ve yapıları çok güzelmiş :-)))

    YanıtlaSil
  4. Güzel renjler var cNim. Koyu olanlar favorim tabii 😊

    YanıtlaSil
  5. Nude rujlar gerçekten modern ve zarif duruyor yüzde.
    Yok gibi duran makyajların can simidi gibiler.
    Swatchlara baktım da sanki hepsi benlik gibi:)
    Ama galiba favorim şu French Toast:)
    Çok tatlılar çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ha ha çok teşekkür ederim begenmenize sevindim renkler çok güzel gecekten bakmalısınız:)

      Sil
  6. Bilgilendirme için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil

Post Top Ad