Post Top Ad

İnglot Makyaj Ürünleri İnceleme

Polonyanın meşhur renkli kozmetik markalarından biri olan ve makeup artistlerin de vazgeçilmezlerinden İnglot makyaj ürünleri Türkiye'de! İnglot deyince bi akan sular durur zaten ve ürünlerinin kalitesi ve namı eskiden beri bilinir. Ne güzel haber ki artık İnglot makyaj ürünlerini online'dan satın alabileceksiniz :) İnglot ürünlerinin tabiki en önemli ve bilinmesi gereken özelliği hayvanlar üzerinde test yapmaması.

inglot makyaj ürünleri

İnglot ürünleri içinde en sevdiğim hiç şüphesiz şu pigment göz farları. İnanılmaz güzel bir yapısı var. Zaten içeriği de çok dikkatinizi çekecek çünkü içerisinde kabak yağı var ve %90 oranında saf pigment kullanılmış. 

Hele bende bir 75 numara var ki efsane bir şampanya rengi! Şimdi yapısını da göreceksiniz. Ama buna bayıldığımı söylemeliyim sanki bir içim su :) 75 numaralı pigment göz farını ben hem far olarak hem de göz pınarlarını aydınlatmak için kullanıyorum ve bayılıyorum! Bu serideki tüm renkleri de toplamak istiyorum açıkçası! Ömrüm yeterse :D 51 rengi falan var da :D İnci parlaklığında yumuşacık yapısı olan ve uzun süre kalıcı bu pigment farlara mutlaka göz atın! Mutlaka! Bu arada fiyatları 70 tl.

inglot pigment göz farı

Bide şeftali gibi şeftali allığı 21 numara var ki ona da tek kelime ile bayıldım! İnglot Face Blush ları da ultra renk seçenekleri ile değerlendirebilirsiniz. Yine incecik yapısı olan ve yüze uygulandığında sağlıklı bir görünüm veren bu allıkları koleksiyona ekleme zamanı! Minicik ambalajları ile de at
çantaya çık! 17 farklı renk seçeneği var ve fiyatı 60 tl.

inglot allık

İnglot Colour Play Eyeliner de 6 farklı çeşidiyle göz makyajınızı renklendiriyor. Bendeki rengi 205 numara mavi. Sürümü kolay olan, kremsi yapıya sahip ve pigmenti gayet güzel olan bu asansörlü kalemlerin de fiyatı 45 tl.

inglot göz kalemi

İnglot Cream Fondötenler de ince ve nemli yapısıyla cildi çok fazla katman katman göstermeyen, tazeleyici bir görünüm veren ve E vitamini içeren ürünler. Bu tonu bana biraz koyu geldi açıkçası ama yaz için bronz tende düşünülebilir :) Keşke bir iki ton daha açık olsa (LW200 mesela) uyabilirmiş ama. Bu arada yapısını çok beğendim böyle özellikle ince yapılı ürünleri sevenler mutlaka bakabilir. 22 farklı renk tonu var ve fiyatı da 100 tl.


Bir de Kompakt Fondöten var. İsmi Cream Powder diye geçen ve 9 farklı tona sahip olan kremsi yapıda ve güçlü etkiye sahip olan bu fondöteni de özel günlerinizde özellikle kullanabilirsiniz. Ben henüz deneyemedim ama gördüğüm ve incelediğim kadarıyla örtücü bir yapısı var ve kapatıcımsı bir yapıda. Çabuk sabitlenen bir ürün. Bendeki rengi 82 numara. Fiyatı 60tl.

inglot kompact fondöten

Bu minikler de stick kapatıcı ve jel eyeliner. Kapatıcısını oldukça merak ediyorum normalde likit tarzda kapatıcılar tercih etsem de bunu deneyeceğim. Jel eyeliner ise kullanmayalı baya oldu. Ama göz makyajı benim için herşeyden önemli olduğu için bu eyelineri de en kısa sürede deneyip etkisini ve yorumlarımı sizlerle paylaşacağım. Numaraları görselde mevcut :)

inglot kapatıcı

Son olarak da akşam çiçeği özlü stik fondöten var elimde. Tabi bendeki baya çikolata renginde fondöten olarak kullanmak imkansız olsa da kontür olarak kullanılabilir sanki ne diyorsunuz :) Yoğun kapatıcı etkili bu stik fondötenleri de özellikle sahne makyajı için kullanıyorlar. Malum pürüzsüz bir cilt ve kusurların kapatılması çok önemli sahne makyajlarında.

inglot kontür

İşte şimdilik radarıma aldığım İnglot makyaj ürünleri :) İçlerinde tabiki favorim olan pigment göz farı ve allığın incelemesi önden gelecek. Onun dışında bu markanın ürünlerine ayrı bi hayran olduğumu söylemeliyim. İnglot online alışveriş için buraya tıklayabilirsiniz. Sizin favori İnglot ürününüz ya da ürünleriniz hangileri? :)

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

İnstagram: pembedunyammm
Pinterest: pembedunyammm
Facebook: Pembe Dünyam Blog

8 yorum:

  1. eskiden Türkiye'den giderlerken baya bir şey almıştım sonra ikinci gelişlerinde çok bir şey alamadım fiyatları yüzünden.. güle güle kullan .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet fiyatları biraz yüksek tabi çok teşekkür ederimm :)

      Sil
  2. İnglot gitmeden önce epeyce bir ürünün denemiştim. Jel eyelinerları efsanedir. Rujlarını ve farlarını da çok severim! Stick fondöten bence sende kontür için çok işe yarar Ümran, mutlaka dene :) Çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla farlarına aşığım ben de Başakcım denediğim diğer ürünler de hiç fena değil sevdim baya :)!!! Evet onu kontür için kullanacağım dimi çok güzel olur sağol canımm :)

      Sil
  3. Tanıtım çok güzel başarılar.

    YanıtlaSil
  4. hepsi birbirinden güzel, paletin renkleri tam benlik :)

    YanıtlaSil
  5. Amazing post, dear! A big hello from Germany!
    Hugs ♥

    YanıtlaSil

Post Top Ad