Post Top Ad

Tobraana Bebek Giysileri

Günaydınn herkese iyi haftalar diliyorum :)! Sanırım bloğumda bugün sürpriz bir konuyla ve farklı bir başlıkla ilk defa karşınızdayım. Çünkü yaklaşık 5 ay önce aldığımız müjdeli bir haberle anne olacağımı öğrendim :) Ve bambaşka bir sürece girdim. Yaşanılan o duyguların güzelliğini anlatmak imkansız... Allahım isteyen herkese nasip etsin.. Ve bana da bu süreci sağlıcakla atlatmayı inşallah. Paşa büyüyor bile naber yarıladık biz :)! 

tobraana organik bebek giysileri

Tabi miniğim büyüyünce biz de yavaş yavaş bebek alışverişine başladık ufaktan da olsa :) Adettendir hastane çıkış setine bi bakılır. Bu arada bebek alışverişi aslında o kadar mühim bir konu ki işin içine girince daha çok anlıyorsunuz bebek cildi normal bir yetişkin cildinden 5 kat daha ince ve hassas olduğu için hastalık veya mikrobu çok çabuk kapabiliyor. O yüzden kıyafet seçimi yaparken bu hususa dikkat etmek o kadar önemli ki..

organik bebek hastane çıkışı

İşte bu noktada Tobraana ile tanıştığım için o kadar şanslı hissediyorum ki kendimi. Tobraana hem hikayesiyle hem de verdiği mesajlarla anne ve anne adaylarının gözdesi olabilecek nitelikte bir marka. İsmini bile "toprak ana" dan alıyor. Ürünlerinin hammaddesinden tutun da her aşamasında doğallıktan yana birazdan açıklayacağım bilgilerle beni daha da iyi anlayacaksınız :) O zaman hemen Tobraaana bebek giysilerinin diğerlerinden farkı nedir gelin beraber bi inceleyelim.

Tobraana Bebek Giysileri;

* %100 organik pamuk ( GOTS sertifikalı)
* Pamuk kumaşlar üzerine tamamıyla doğadan elde edilen doğal boyalar kullanılıyor bu çok önemli! Bu boyalara da kök boya deniliyor

* Kumaşlar antibakteriyel, antialerjik ve dermatolojik testlerden geçirilmiş (en hassas bebek ciltlerine özel ve kaşıntı, kızarıklık veya alerjik sebeplere yol açmıyor)

* Ürünler tamamen bebek sağlığı ve bebeğinizin rahat etmesi odaklı üretiliyor

* Ambalajın içinden çıkan etiket, broşür veya kağıtların hepsinde yine yalnızca doğal olan ekolojik mürekkep kullanılıyor ki hemen aşağıda göreceğiniz üründeki el işaretinden de bunu anlayabiliyorsunuz :) Anneler etiketleri elleri ile rahatlıkla koparabilir mesajı veriyor size.

* Ambalaj kutusu dahi kraft kağıttan üretiliyor

doğal bebek giysileri

Yani anlayacağınız bebeğinizin sağlığı için her bi detay en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. İçiniz rahat güvenle Tobraana bebek giysilerini tercih edebilirsiniz. Ben de yavruma siteden 11 parça Kayra serisi yenidoğan setini aldım. İçerisinde ihtiyacı olabilecek herşey var: iç zıbın, body uzun kol, önlük, ağız bezi, şapka, patikli pantolon, eldiven, dış zıbın üst, tulum, body kısa kol ve battaniye :) Ürünler çok güzel ve hepsi birbirinden şirin. Ayrıca giysilerde çıtçıtlar kullanılmış sadece. Özellikle zıbınlardaki ekstra korumalı çıtçıt sistemi de çok hoşuma gitti diyebilirim.

Sizlerde bebek alışverişi yapıyorsanız ve bebeğinizin sağlığına uygun doğal giysiler arayışında iseniz hemen Tobraana'yı ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Tobraana'nın siz takipçilerime özel %15 indirim kodunu da bırakayım: TBRN2019PD. 30 Haziran a kadar kullanabilirsiniz :) Tobraana'ya "www.tobraana.com" adresinden ulaşabilirsiniz.

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

İnstagram: pembedunyammm
Pinterest: pembedunyammm
Facebook: Pembe Dünyam Blog

8 yorum:

  1. ay naasıl güzel bir heyecan böyle ürünlerde çok güzel sağlıkla gelsin inşallah paşa güzel günlerde kullansın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa sorma teyzesi güzel heyecan valla çok teşekkür ederim canım benim aminnn :)!!!

      Sil
  2. Ümran'cım, öncelikle, yeniden hayırlı olsun demek istiyorum! Sağlıkla kavuş minnoş oğluna, güle güle büyüt! Tobraana'yı tanımış olmak da güzel, bizden geçti ama hediye alacağım zaman mutlaka aklımda olacak!! Çok sevgiler, kocaman öpücükler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmm çok çok çok teşekkür ederimmm :)!!! Aminnn inşallah canımm.. Evet muhakkak aklında olsun çokk öpüyorum ben de seniiii :)

      Sil
  3. Keyifle sağlıkla giysin bebiş :))

    YanıtlaSil
  4. canım tekrar tebrik ediyorum sağlıkla gelsin minik oğlun -)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederimmm inşallah çok çok sağolunnn :)

      Sil

Post Top Ad