Post Top Ad

Daniel Wellington Saat ve Bileklik Kombini

Saat deyince akla ilk gelen markalardan biridir Daniel Wellington. Hem klasik hem şık saat modelleriyle klasik şıklığınızı tamamlayan parçalar bayan veya erkek fark etmiyor gözünüzü gönlünüzü şenlendiriyor diyebilirim. İşin içinde kalite de olunca tabi Daniel Wellington saatlerinin yeri apayrıdır benim için. 

Ben de İstanbul seyahatim öncesi sipariş verdiğim Anneler Günü'ne özel gelen ve  neredeyse tüm kombinlerime yakışan klasik modellerden Classic Petite Ashfield modeli siyah saati ve yanına çok yakışan ve onun klasik şıklığına ekstra şıklık katan bilekliklerinden Rose Gold Classic Bracelet bilekliği seçtim. Şahane bir ikili oldular! :) 

daniel wellington saat

Her ikisi de özel kutusunda ve en hızlı şekilde elime ulaştı. Ürünün faturası da hemen mailinize geliyor zaten. Saatimi bileğime göre ayarlamak falan hiç de zor olmadı. Zaten kilit sistemi de çok güzel tik tak ayarlıyorsunuz hemen. Sitede farklı renk kordonlularını ya da farklı modellerini de bulabilirsiniz. Ben gözüme bunu kestirmiştim :) 

Rose Gold bilekliğim ise hem ince hem zarif yapısıyla saate hemen uyum sağladı. Renk ve boyutunu dilediğiniz gibi seçebiliyorsunuz. Siteden yapacağınız tüm alışverişlerde kargo ücretsiz ve gümrük veya vergi bedeli yok. O konuda da içiniz rahat olabilir.

daniel wellington bileklik

Unutmadan sizlere de tüm ürünlerde hem online hem de tüm DW mağazalarında geçerli %15 indirim kodu hazırladık: "UMRAN15". Kendinize veya sevdiklerinize, özel bir günde ya da hiç öyle özel bir günü beklemeden sipariş verebilirsiniz. Hatırlamak ve hatırlanmak güzeldir. Sipariş vermek veya ürünleri incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca yeni yazımda bahsedeceğim yepyeni yüzük koleksiyonu Classic Ring e de bakmadan etmeyin derim :)!

Sevgilerimle...

6 yorum:

Post Top Ad