Post Top Ad

Inglot Body Sparkles 71 Numara / Vücut Simi

Selam haftayı çok güzel bir İnglot makyaj ürünü ile açalım mı :)? Evet incelemesi bugüne denk gelen İnglot Body Sparkles bugün bloğun konuğu. En az pigment eyeshadowları kadar sevdiğim ve tam 22 farklı renk tonuna sahip Body Sparkleslar bana göre minik ama performansıyla harikalar yaratan peri tozları adeta. Ambalajlarının öyle minicik olduğuna da bakmayın epey epey bereketli bir ürün.

inglot makyaj ürünleri

Peki nedir bu -body sparkles- denilen ürünler? Aslında kendileri vücut simi diye geçiyor. İnglot pigment eyeshadowları kadar incecik yapıda ve mükemmel pigmentte, adeta uzaya kadar yansımaları olan ve ışıltısıyla azla göz yormayan vücudunuzda dilediğiniz gibi kullanabileceğiniz vücut simleri. 

Sitede her ne kadar ürünün göz hariç dudak,tırnak ve vücudun birçok yerine uygulanabildiği söylense de nedense tüm youtuber camiası body sparkles i en çok göz makyajında kullanmış tıpkı şu an benim de yaptığım gibi :D Bendeki rengi 71 numara. Pembeli morlu yansımaları olan çok çok tatlı bir ton! Ben hem göz makyajım için hem de tırnaklarım için kullanıyorum. Hatta yeri geldiğinde de rujumu vurgulamak için.

inglot body sparkles

İncecik bir yapısı olduğu için sürümü çok kolay ve duruşu da şahane! Aslında uygulanmış halini de buraya bırakmak isterdim ama sanırım fırsatım olmadı çekmeye. İnstagramdan muhakkak paylaşırım ama :) Rengin güzelliğine bakar mısınız?

inglot vücut simi

Rujlarınızın üzerine ve ojelerinize de çok yakışacak bu ışıltılı pulcuklar bence İnglot'un en güzel ürünlerinden. Sizler nasıl buldunuz? Bu arada sitede fiyatları 70 tl. İncelemek ve satın almak için buraya tıklamanız yeterli.

Harika bir hafta olsun :)!!!

8 yorum:

  1. Rengi kabında harika görünüyor ama bu güzel yazıya bir swatch eklenmeli bence de, çok merak ettim rengin, sanki bana kahveli yansıma verecek gibi geldi :) Güle güle kullan canım, çok öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısın Başakcım swatchsız olmamış demi ben onu da halledip ekleyeyeyim yazıya en iyisi :)

      Sil
  2. Tanıtım ve inceleme için editöre tesekkurler

    YanıtlaSil
  3. Yaaaa harika gorunuyorlar😍😍

    YanıtlaSil
  4. Denenmiş fotosunu çok merak ettim nasıl kiii, simli şeylere bayılırım💖 İnglot kullanmadım hiç ama denemek istiyorum hep.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünleri oldukça kaliteli tavsiye ederim canım :)

      Sil

Post Top Ad