Post Top Ad

Kırmızı Düğmeli Kalem Etek

Sanırım Dresslily'den şimdiye kadar aldığım en güzel ve en bomba parçalardan :) Eteğin modelinin yanısıra duruşu ve kan kırmızısı o rengini nedense aşşırı bi beğendim. Ve ilk defa bu kadar üstüme cuk diye oturdu :) Kombinlerde de göreceksiniz zaten :) Dresslily midi boy kalem etek, her iki tarafı yukardan aşağı düğmelerle dizili ve yandan fermuarlı, oldukça esnek bir yapıda ve yürürken asla rahatsız etmeyen, canlı renk tonuyla yaza da çok yakışan nefis bir etek!

Ha bir de unutmadan arka tarafından siyah tülden bir fırfır detayı var :) Azıcık hareketlendirmiş :)

midi boy kalem etek

Bu eteğin kombin çekimlerini hiç tahmin edemeyeceğim kadar güzel bir yerde Büyükada da yaptık :) Hem de rengarenk ortamı ve muhteşem havasıyla Büyükada Aşıklar Tepesi'nde. Her gittiğimde ayrı bir aşık oluyorum buraya. Üstelik bu sefer mini ve eğlenceli bir bisiklet turu ile vardık buraya o kadar güzeldi ki! :) O günün yeri bende apayrı bi güzel zaten çünkü çok ama çok eğlenceli çekimler yaptık. Minik yavrumuza dair olanları da var onları şimdilik saklıyorum :) O günün büyülü havasını asla unutamıyorum!

kırmızı etek kombinleri

Kırmızı midi eteğimi ben beyaz basic bir tişört ve kırmızı blazer ceketimle kombinledim. Altına da çok rahat kırmızı kurdeleli babetlerimi giydim :) Ceket biraz resmi bir hava yaratsa da sürekli onla takılmadığımı söyleyeyim, havanın binbir türlü haline karşı bir önlemdi sadece ve şansımıza da harika bir hava vardı :)

Bu iki kareyi de kaldığımız otelin hemen karşısındaki deniz manzarasından yakaladık :) Umarım beğenirsiniz. Ürünün detayı için en alta linkini bırakıyorum. Sevgiyle kalın...

moda blogları

kalem etek kombinleri

Etek: Dresslily
Blazer: Rosegal

10 yorum:

  1. ceket güzel çok konuşacak bir şey yok etekte fır fırlar olmamış düğmelerde aşağı kadar inmeyip üste 2 3. sıra olsaymış bence daha hoş görünrümüş :9

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırfır olayını ben de çok sevemedim sonrasında ama eteği çok beğendiğim için aldım gerekirse yok ederim ben onları teşekkürler..

      Sil
  2. Birbirinden güzel çalışmalar için çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  3. Ben de fırfır kısmını çok tutmadım ama takımın kendisi çok hoş ve sana da çok yakışmış. Boy itibariyle midiler giymeyi pek tercih etmiyorum; ama, takımı ve rengini çok beğendim; nude topukluyla neden giyemeyesin ki dedim içimden :))) Güle güle giy Ümran'cım, çok öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırfırları yok edeceğim Başak kesinlikle :) Onun dışında ben de boydan ötürü genelde midi giyiyorum :D Ay nude topukluyla da neden olmasın ki! Ben de öptümm canım!:)

      Sil
  4. arkadan çok öne bayıldım ben arka detayı çok sevmedim ama önden düğmeli falan kesim süper.. :-))

    YanıtlaSil
  5. Fırfırını kes canımcım, onun dışında çok kibar, zarif ve tatlış olmuşsun 💖

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canim kestim gitti çok teşekkür ederim 😁😍😍

      Sil

Post Top Ad