Post Top Ad

Çiçek Baskılı Yaz Elbisesi

Öncelikle herkese mutlu haftalar ve güzellikler dilerim :)! Yeni haftaya kafa dingin başlamak gibisi yok gerçekten :) Bugünkü kombin detayını hafta sonu üzerimde paylaştığım ve çok sevilen çiçek baskılı elbise oluşturuyor. Ben de bu kadar sevileceğini düşünememiştim açıkçası ama mutlu da olmadım değil hani :D Zaten yaz boyu en sık tercih ettiğim kıyafetler elbiseler oluyor. Bu hamileyken de böyle çünkü en rahat ettiğim ve aynı zamanda da şık bulduğum kombinler elbise kombinleri.

Bu çiçek baskılı midi boy kırmızı elbise ise Shein sitesinden. Aşırı şirin ve güzel. Püfür püfür bir havası var. Eteğinin arkası biraz daha uzun ve asimetrik olunca daha da hoş görünüyor. Kolları yarım kol ve lastikli. Önden dekolte bölümü düğmeli ve çok rahat çok efil efil bir elbise :) Hasır şapkalarla falan da çok tatlı kombinlenir. En tatlı yaz elbiselerinden diyebilirim. 

Ben bile 31 haftalık hamiş halimle çok rahat ettim bu elbiseyle. Rengi zaten enerji dolu. Ben en rahat sandaletlerimle kombinleyip çıktım. Umarım kombini beğenirsiniz :) Bu arada Shein ile sizlere %15 indirim kodumuz 2pemb15. 30 Hazira'a kadar kullanabilirsiniz. Ürün detayları için postun en altındaki linke tıklamayı unutmayın :)

midi boy yaz elbiseleri

yaz elbisesi

en güzel elbise kombinleri

Elbise: Shein
Çanta: Rosegal

12 yorum:

  1. Çiçekli elbiseler herkesi çok şık gösterir. Hatırlsttınız çiçekli elbisemi dolap dan çıkarayım bari. Bloğunuz çok güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok naziksiniz çok teşekkkür ederim :) Hatırlatmış olmama da sevindim :)!!!

      Sil
  2. Tam gebe elbisesiymiş ama, çok da yakışmış sana Ümran'cım! Güle güle giy canım!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla öyle gibi oldu ona da ayrı sevindim canım dekketirsen bu kadar olmaz çok teşekkür ederim :D

      Sil
  3. Yaza uygun güzel secim tesekkurler

    YanıtlaSil
  4. çok yakışmış hamilelikten sonra da giyersin rahatça bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ben de mümkün olduğunca öye şeyler tercih etmeye çalışıyorum ki sonrasında da giyeyim :) çok ama çok teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Çok yakışıyor sana elbise, güzel günlerde giy canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol güzel arkadaşım benim çok teşekkür ederim :)!!!

      Sil

Post Top Ad