Post Top Ad

En Güzel Bebek Odası Posterleri: Kediliana

Bebek odası hazırlıklarıma kaldığım yerden devam ederken sizlere bugün odamızın en şirin aksesuarlarından birinden bebek odası posterlerinden bahsedeceğim :)!!! Nasıl şirin nasıl tatlılar ki bu ara etrafta çok fazla modele rastlayabilirsiniz. Bebek odası çerçeveli posterler üstelik bu ara baya trend!

Bebek odası posterleri

Tasarım pano diye de geçen bu posterler hem bebek odanızı harikulade süslerken hem de size adeta huzur veriyor. Benim tosbiğimin ismine özel tasarlattırdığımız ayıcık konseptli tasarım posterlerimiz de tasarımlarına hayran kaldığımız Kediliana sitesinden. Hazırladığı paketin bile şirinligine bakar mısınız :)

Kediliana tasarım çerçeve

Kendisi de çok tatlı ve taze bir anne olan Kediliana, aslında bu işe başlamadan önce eşiyle freelance tasarım işleri yaparken hamilelikten sonra neden bu tatlış bebek odası posterlerinden yapmayayım demiş ve başlamış bu güzellikleri üretmeye! Nasıl da güzel etmiş :)  Çünkü kendisi işinde hem çok titiz hem de çok başarılı ve günden güne koleksiyonuna yeni yeni ürünler ve modeller ekliyor! Ve işte bizim üçlü poster setimiz :)

Çerçeveli poster seti

Benim yavrumun odası için kafamda genelde böyle ayıcıklı birşeyler vardı çünkü aldığım ya da süslediğim şeyler hep ayıcık konseptli o yüzden bu adeti bozmak istemedim :) Çünkü bana da çok şirin ve sıcak geliyor...

Bebek odası tasarım çerçeveler

Bebek odası tasarım çerçeveleri aklınızda varsa Kediliana da tam üç boy mini çerçeve, midi çerçeve ve maxi çerçeve yaptırabiliyorsunuz. Fiyatları sırası ile 30, 50 ve 60 tl olarak değişirken bunları 2''li,3'lü ya da 4'lü set olarak yaptırdığınızda daha da uyguna indirimli olarak alabiliyorsunuz. Sadece istediğiniz çerçeveyi seçmekle kalmayıp bebeğinizin ismine özel tıpkı benimki gibi araya bir ilave yatırabiliyorsunuz ki bence öyle daha da güzel oluyor:)!!!

Biz de üçlü set olarak yaptırmaya karar verdik ve Efemizin odasına adeta renk ve huzur kattık. Bu tarz tasarım çerçevelere bayıldığımı itiraf etmeliyim. Genel anlamda içinde emek olan her tasarım işe hayranım zaten. Üstelik bide size özelse.

Sizler de kişiye özel bebek odası tasarım posterleri arıyor ve bu konuda hem güvenilir hem de tam istediğiniz gibi birşeyler tasarlattırmak istiyorsanız kesinlikle size tavsiyemdir Kediliana. Zaten çalışmalarını inceleyince bana hak vereceksiniz.

Sayfasına buradan ulaşabilirsiniz:)

Umarım siz de beğenmişsinizdir :)!!!

16 yorum:

  1. Minnoş Efe'nin odası ne tatlı olmuş böyle! Posterlere de bayıldım ayrıca! Sağlıkla mutlulukla büyüsün! Öperim çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkür ederim güzel arkadaşım:)!!!

      Sil
  2. çok şeker bir oda oluyor :-) bu arada adı Efe mi çok güzel bir isim bence...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begenmenize sevindim çok!💙💙💙🥰 Evet iki ismi var aslında ama Efe diyoruz daha çok ben de çok seviyorum Efe ismini 🙈

      Sil
  3. Çok özel bir tasarım oluyor, harika.

    YanıtlaSil
  4. Allah'M sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzucum maşallah sana Efe çok şanslı bir bebek olacak şimdiden belli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminn canim aminn tek isteğim!🙏🙏🙏 yaaa öyle mi diyorsun inşallah be canim çok teşekkür ederim ki😍🙈🙈🥳🧸🧸🧸

      Sil
  5. Hepsi birbirinden şık posterler çok güzel görüküyorlar
    https://www.blogemircan.com bloguma sizi de sizyarete bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel heyecanlar değil mi ? Ben de oğlumun odasını doğmadan ve sonrasında hazırlarken hep birşeyler eksik kaliyormus gibi gelirdi. Ne güzeldi o günler ,hep orijinal şeyler bulmaya çalışırdım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa aynı duygular inan:)! Çok güzel heyecanlar...

      Sil
  7. ÇALIŞMALAR ÇOK GÜZEL TEBRİK EDERİM.

    YanıtlaSil

Post Top Ad