Post Top Ad

Little Butterfly ile Yaza Merhaba Partisi Sponsorlar

Geçtiğimiz günlerde "yaza merhaba" dediğimiz çok güzel bir etkinlikten bahsetmiştim sizlere :) Sevgili arkadaşım Sena bu etkinlikte bize çok güzel sürprizler de hazırlamıştı ve ben de artık onları sizlerle paylaşayım istedim :) 

Öncelikle Real Techniques bizlere yine çok özel bir sürpriz yaptı ve hem yepyeni fırça serisi olan Flawless Base Set (ten makyajı fırça seti) hem o güzelim kaşık fırçası hem de Promani ve Ecotools markalarından ürünler gönderdi. Hepsini severek kullanacağıma eminim. Zaten fırçalarına hayranım yine yumuşacık yine çok iyi! :) Harika bir paket olmuş cidden!

real techniques ten makyajı fırça seti

Yine birbirinden güzel sepetli sunumu ve bol bonkör ürünleriyle Markam Kozmetik de bizlere harika bir sürpriz yaptı. Bizzat firma yetkilisi Fatma hanım da o gün bizlere eşlik ederken hem kendileri hakkında hem de bizlere ürünler hakkında güzel bilgiler verdi. Kendisini zaten daha önceden tanıyordum ve yeniden bi araya gelmek güzel oldu :) Bu sepetteki farklı markalardan oluşan ürünleri tek tek kullanıp detaylı yorumlarımı sizlerle paylaşacağım :)

markam kozmetik

İlk kez deneyeceğim yerli kozmetik markalarından Diana Monroe ürünleri de radarım altında. Özellikle bu renkli far paleti çok iyi geldi açıkçası bu tonlarda çok fazla paletim yoktu hep kahve tonlulara yatırım yapmışım :D Allığın rengini de çok beğendim! Şirin ambalajları da dikkatimi çekmedi değil. Hepsini, özellikle ilk merak ettiklerimi hemen deneyip sizlerle detaylı yazılarını paylaşacağım :)


Farmasi'nin son dönem büyük yankı uyandıran ve yeni serisinden olan Pure Rose gül özlü cilt bakım ürünlerini de çok merak ediyorum. Bir de işin içinde Dr Cevdet Tuna olunca bende ayrı bir merak uyandırdığını itiraf edeyim. Onun birçok ürününü çok severek kullanıyorum çünkü eminim bu serisi de başarılı olmuştur! Ürünler içerisinde ilk dikkatimi çeken özellikle makyajınızı temizlerken kullanabileceğiniz saf gül suyu oldu ve onu hemen denemeye başladım bile :)

farmasi gül özlü cilt bakım ürünlerifarmasi saf gül suyu

Kişiye özel aksesuarlarıyla dikkatimi çeken @viabezcanta da bizlere instagram isimlerimize özel bez çantalar yapmış. Çok hoş özellikle de bize özel olması zaten ayrı bir mutluluk verici. Güzel emeğine sağlık! Haftasonu alışverişinde hemen kullanıldı tabiki :)

viabezcanta

Türkiye'nin ilk planner üretcisi Mymiyaplanner planlayıcılarına bayıldım! Nasıl güzel ve şirinler... İçinde ayrıca kullanabileceğiniz renkli etiketler, motto kartlar, cetvel hepsi tam benlik :)!!! Yanıbaşımdan hiç ayırmıyorum bile diyebilirim şu an! Planlar projeler tutulmaya başlandı bile.. Yine tatlı atıştırmalıkları için Chocopie çok iyi oldu. Hemen çay ve kahvelerle tüketildi :) El yapımı ürünleriyle Thinkforfun un bu üçgen küpelerini de çok sevdim :)

mymiyaplanner

Yves Rocher yumuşacık sürümlü kalem rujlarıyla, gelin ve nedime aksesuarları yapan @thebriddesside ise hepimize özel tam yaz konseptli tokalarıyla bizlerleydi. Farklı tasarımları için sayfasına göz atabilirsiniz :)

yves rocher kalem ruj

Kimyasal içermeyen doğal ürünleriyle Bade Natural %100 Doğal Lavanta Suyu yüz spreyi ile bizlerleydi. Serinletici etkisi ile birlikte pek çok faydasının da olduğunu duyduğum bu ürünün sitedeki satış fiyatı bildiğim kadarı ile 59.90 tl. Ayrıntılı fikirlerimi ürünü denedikten sonra paylaşacağım.

İlk kez duyduğum markalardan Tiande de hepimize farklı ürünlerinden oluşan bir sürpriz yapmış. Bana da bu adaçayı özlü yüz kremi geldi. Bitkisel içerikli ürünleri seviyorum bakalım bu kremle anlaşabilecek miyiz :)

bade natural lavanta suyu yüz spreyitiande

Daha önceden Silikonlu Temizleyici ve Sirkeli Temizleyici'sini denediğim Highgenic de bizlerleydi. Fırın, ocak, aspiratör ve mangal temizleyicisini ise çok merak edip hemen bayram önü temizliğinde kullandım ve yağları çok iyi temizlediğini gördüm. Bittikçe yedekleyeceğim ürünlerinden biri oldu kendisi diyebilirim :)

highgenic temizlik ürünleri

Mekan sponsorumuz 1453 Osmanlı Çukurambar bizlere özel jest yapıp yine güzel Türk kahveleri ve drajeleriyle eşlik etti. Kahvelerini ise biz çok beğendik!


Neva Color Premium serisinden saç boyaları ile bizlerleydi Ben şu an hamileliğim sebebi ile tercih etmesem de annem için güzel oldu. 6.7 Çikolata Kahvesini hemen deneyeceğiz :)

neva color saç boyası

Yaz geldi çağrısını bizlere mis kokulu Bosy Mistleriyle yapan Eda Taşpınar da Burn Baby Burn ile bizlerleydi :) Taze narenciye ve kırmızı ahududu meyvelerinin karışımı bu kokular yaz için iyi oluyor. 


Sleepy gün geçmiyor ki sürprizlerine sürpriz eklemesin :) Bu Sleepy Jeans Kilot Bezler nasıl güzel ve havalı! Ayrıca bebeklerin yaz aylarında sadece evlerinde değil dışarda da altlarında bezleriyle paytak paytak dolaşması için şahane bişey değil mi :)! Üzerine tişört ya da gömlek giydir çık! Ben çok sevdim :)!

sleepy jeans külot bez

Bloğumda daha önce de yazılarına rastlayacağınız Origüzellik de Oriflame'dan merak edilen makyaj ve cilt bakım ürünleri ile bizlerleydi. Son dönem lasnmanı yapılan Oriflame The One Tremendous  Big Volume Maskara ile Oriflame Love Nature serisinden serinletici göz jeli ve matlaştırıcı yüz kremi denenecekler arasında. Love Nature ürünlerini daha önce kullanmış ve çok sevmiş biri olarak yeniden yedeklenmiş olmasına çok sevindim :)! Yorumlarımı detaylı bir yazıda sizlerle paylaşacağım.

origüzellik alışveriş

Yetişkinler, çoçuklar ve bebekler için doğal ve organik ağız sağlığı ürünleri bulabileceğiniz Buccotherm Türkiye, güzel sunumuyla bizlere 3 farklı ürününü göndermiş. Ağız spreyi, hassas diş etleri için diş macunu ve beyazlatıcı diş macunu. Ürünlerini oldukça merak etmekle birlikte Türkiye'ni termal su ile üretilen tek diş macunu olduklarını da söylemeliyim.

buccotherm ağız spreyi

Yine daha önceden size bahsettiğim ve çok sevdiğim doğal içerikli markalardan Organique da bizleri unutmamış ve hoş sürprizler yapmış :) Bloğumda çok sevdiğim ürünlerinden Bloom Essence Vücut Losyonu'ndan de bahsetmiştim yazısına buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi de şeker mi şeker bir ambalajda Shea Butter (el ve vücut besleyici balm) - kokusuna bittim- , banyo tuzu, yorgun ve solgun ciltler için Alg Maskesi- Papaya ve mini gündüz kremi ile maske testerlarından eklemişler. 


Son olarak da el emeği ürünleri kadar kendi de çok şeker ve şirin bir bayan olan Işıl hanım @isilincantaları hepimize el emeği göz nuru çantalarından çekilişle hediye etti. Benim şansıma ki çok beğendiğim bir yazlık hasır clutch çıktı. Çok çok beğendim ve sanırım ilk kombinimi yapmak bayrama kısmet olacak. Buraya kombinli resmini ekleyemesem de instagramda takip ederseniz muhakkak göreceksiniz. Kendisine çok ama çok teşekkür ediyorum severek kullanacağım :) 

yazlık kombin önerisi

Ve burada yazımı sonlandırmadan önce bizim için bu güzel sürprizleri hazırlayan Sena'ya ve tüm değerli sponsorlarımıza çok teşekkür ederim :) Şimdiden hepinize şeker tadında bir bayram dilerim!

Sevgiyle kalın, iyi bayramlar.. :)

19 yorum:

  1. Oie!!

    Quantos produtos incríveis!!
    Amei conhecê-los!!

    Um beijo,

    My Pure Style x My Instagram x My Facebook 

    YanıtlaSil
  2. yok yok valla harika bir etkinlikti😉

    YanıtlaSil
  3. Tanıtım ve yeni ürün incelemeleri için editöre teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Her şey harikaydı ürünlerde kaliteleriyle konuşturuyor hani, güzel günlerde kullan canım sende :*

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel şeyler güle güle kullan hepsini 😊

    YanıtlaSil
  6. Muhteşem sponsorlarla muhteşem bir etkinlikti canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi ne güzel de eğlendik Sena çok güzel hazırlanmıştı :)

      Sil
  7. Emek harika,sponsorlar harika,etkinlik harika. Ee daha ne olsun. Henüz kullanmadığımız ürünleri denemek içinde çok güzel bir fırsat

    YanıtlaSil
  8. Sponsorlar müthişmiş cidden, tüm cicilerini güle güle kullan canım! Ama en çok Işıl'ın çantalarını ve Diana Monroe'nun o rengarenk paletini sevdim sanırım! Öperim çok!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy sağol şekerimm :)!!! Çantamı ben de çok sevdim ya tam yazlık elimden düşürmem artık :D Favorilerimiz aynıı :D

      Sil
  9. sponsorların hepsi harikaydı canım:)

    YanıtlaSil
  10. Geldiğin için çok memnun oldum canım, hepsini keyifli günlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim canım güzel davetin için :)

      Sil

Post Top Ad