Post Top Ad

Lohusa Taç Terlik Modelleri

Doğum çantası ya da hastane çıkışı veya hastane çantasının olmazsa olmazlarından biridir lohusa taç terlik takımı. Malum hastane çantasını hem anne hem de bebek ürünleri oluşturur. Özellikle doğum sonrası bebeğinizle güzel çekimler yapmak istiyorsanız ve bu anıları ölümsüzleştirmek istiyorsanız bu lohusa taç terlikler inanılmaz güzel uyum sağlayacaktır. 

lohusa taç terlik süsleme

Şimdilerde çeşit çeşit ve model model taç terlik takımları bulabilirsiniz. Ben tam aradığım modeli tosbiğimle uyumlu olabilmek adına ayıcık ve mavi konseptten vazgeçmeyerek @bloomiadesign da buldum. Nasıl şirin nasıl minnoş bir sayfa ve o kadar güzel şeyler var ki sayfadan uzun bi süre ayrılamadım zaten. Doğum hediyelikleri,bebek kapı süsleri, lohusa taç ve terlik takımı, mevlüt hediyeleri, takı yastıkları... Hepsi mi bu kadar güzel olur.. İşini aşkla yapanlardan biri bence kendisi şüphesiz :)

hastane çıkışı

Benim lohusa terlik takımım da bu şekilde :) Emekle süslenmiş, şirin mi şirin bir konseptte. Tacım da bir o kadar tatlı olmamış mı :)? İncilerle süslenmiş ve mavi kurdelerle beyaz ayıcıklar.. Terlikler çok rahat ve yumuşacık. Kokulutaş'ım da yine kendisinin güzel ellerinden. Çok tatlı bir süpriz yapmış bayıldımm :)!!!! 

lohusa taç terlik modelleri

Yani sonuç olarak tam da beni yansıtan bir set olmuş. Kullanmak için sabırsızlanıyorum... Bunlar tabiki işin arka planı önemli olan bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız. İnşallah tek temennim o! Ama bunlar da işin cilvesi tatlı yanları diyelim. Tatlı hazırlıklar, güzel anılar için. Hafızalarda silinmeyen birkaç güzel hatıra bırakabilmek için.

Sizler nasıl buldunuz? Bu arada doğum hediyelikleri için aklınıza ilk gelecek yerlerden biri olmasını tavsiye ettiğim siteyi incelemek ve sipariş vermek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. 

Sevgiler... 

10 yorum:

  1. Çook güzel gözüküyorlar �� Güle güle kullanın!

    gozdeyleblog.site

    YanıtlaSil
  2. terlikler o kadar tatlı ki normalde de giyerim ben onu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya evet dimi ben de normalde de giyerim artık valla çok minnoşlar :)

      Sil
  3. çok şeker gözüküyorlar bunlar. Kim bilir ne kadar heyecanla bekliyorsun şimdi minnoşun gelmesini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağol canımmm... hem de nasıl o heyecan ve duyguların karışımı bi başka inan!

      Sil
  4. bayıldım ben bu terliklereeee...lohusa mı olsam ne olsam:))) geldim tekipteyim...sevgilerimle....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ha ha çok şekersin çok teşekkür ederim hoşgeldinn :)

      Sil
  5. İkisi de çok şirinler.Güle güle kullanmak nasip olsun...

    YanıtlaSil

Post Top Ad