Post Top Ad

Oriflame Love Nature Matlaştırıcı Yüz Kremi ve Canlandırıcı Göz Jeli

Yaz gelmişken ve cildin ekstra bakıma ihtiyacı varken özellikle de yağlı ciltlere hitap eden iki güzel ürün önerisi ve deneyimi ile karşınızdayım. Oriflame Love Nature serisinden daha önce Aloe Vera özlü yüz temizleme jeli ve salatalık maskesini denemiş ve çok beğenmiştim. O yüzdendir ki serinin başarılı olmasından ötürü neden bu ürünleri de denemeyeyim dedim :) Her iki ürün de yine Love Nature serisinin yeni çıkan ürünlerinden. Ve her ikisini de yine Oriflame katalogda inceleyip Origüzellik'den aldım. 

Oriflame Love Nature Matlaştırıcı Yüz Kremi; Genelde nemlendiricilerin aksine yağlı ciltlere özellikle tavsiye edilen, organik çay ağacı ve misket limonu özü içeren ve gece ve gündüz kullanılabilen yüz losyonu. Cilde bakım yaparken ve hafif nemlendirirken aynı zamanda cildi matlaştıran ve parlamayı önleyen bir özelliğe sahip. 50 ml'lik bir kavanozda ve yapısı beklediğimden çok daha sıvı formda bir ürün çıktı. Kokusu da çok rahatlatıcı.

oriflame love nature nemlendirici yüz kremi

oriflame love nature matlaştırıcı yüz kremi


Tatilde özellikle bol bol kullandığım bu ürünü nemlendirme olarak oldukça beğenirken güzel bir makyaj bazı olarak da tercih ettim. Makyajımın hem daha uzun süre hem de yüzümde parlamadan durmasını sağladı. Öyle yüzümü aşırı da matlaştırmadı. Hatta ve hatta kardeşimin yanan cildi için de kullandık ve yaralarının çabucak soyulup dökülmesini sağladı bir nevi bize merhem gibi de geldi desem yalan olmaz :)

Oriflame Love Nature Canlandırıcı Göz Jeli; Aloe Vera ve hindistan cevizi suyu içeren serinletici ve canlandırıcı bir göz jeli. Yorgun ve koyu göz altları için öneriliyor. Birkaç kez denedim ama öyle nemlendirme ve rahatlatma özelliği dışında ekstra bişey göremedim. Ama özellikle yaz ayları için güzel bir göz kremi. 

oriflame love nature canlandırıcı göz jeli

Bu arada yazıyı sonlandırmadan Oriflame üye olmak ya da bu ürünleri incelemek ve satın almak isterseniz Origüzellik'e bakabilirsiniz. İndirim ve fırsatlardan da yararlanabilirsiniz :)

Sevgiler... 

7 yorum:

  1. Keyifli zamanlarda kullan canım :)

    Ben kremi Mersin'de kullandım ve memnun kaldım. Baz olarak gayet iyi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet baz olarak çok iyi değil mi ben de sevdim canım :)

      Sil
  2. Jel ürünler bence çok genç ciltler için daha uygun oluyor; fakat yüz kremi yazın yağlanan cildim için de benim de ilgimi çekti. Güle güle kullan, öperim!

    YanıtlaSil
  3. Ürünleri ben de çok sevdim canım. özellikle de rahatlatıcı göz jeli muhteşem 💕

    YanıtlaSil
  4. Love Nature serisini epeyce bir zaman önce kullanmıştım.Hatta kayısılı bir kremi vardı.Mis gibi kokardı.

    YanıtlaSil

Post Top Ad