Post Top Ad

Oyuncak Sepeti / Bebek Odası Alışverişi

Şimdilerde herşeyin emeğe döküldüğü, farklı tasarım ve modellerin çoğaldığı bi dönemdeyiz. Eskiden olsa annelerimiz ne bulursa koyardı oyuncaklarımızı onun içine. Maksat toparlamak kafasıyla hareket ederlerdi. Ama artık yapılan işin daha süslü ve estetik görünmesi, bebek odanızın dekorasyonu derken herşey çok daha gelişti ve değişti :) Oyuncak sepeti de bebek odası alışverişlerinden en sık tercih edilen ve olmazsa olmaz ürünlerden oldu :)

oyuncak sepeti modelleri

kumaş oyuncak sepeti

Normal kutu formunda bir oyuncak sepeti alabileceğiniz ya da yapabileceğiniz gibi şu ara sıklıkla göreceğiniz örgü oyuncak sepeti ve kumaş oyuncak sepeti de şirin şirin versiyonlarıyla adeta göz dolduruyor. Hem oda konseptinizi ve odanızın havasını bi anda değiştiren hem de sizi kalabalıktan kurtaracak olan bu sepetleri ben de çok beğeniyorum :) İşte bu maviş ayıcık konseptli oyuncak sepetim de ürünlerini çok beğendiğim @brnhomee dan :) 

Ben tosbiğimin oyuncak sepetini kendim tasarladım kafamda ve kendisine söyledim o da aynen bana sepetimi hazır etti. Ve herşeyiyle o kadar içime sindi ki :) Rengi, modeli, deseni, duruşu herşeyiyle tam istediğim gibi. Siz de atıyorum hangi karakteri isterseniz oyuncak sepetinize onu tasarlattırabiliyor ya da yazılı modelleri tercih edebiliyorsunuz. 

oyuncak sepeti

bebek odası alışverişi

Sitede sadece oyuncak sepeti değil, birbirinden renkli ve eğlenceli karakter yastıklar, nevresim takımları,uyku setleri, babynest ve daha daha neler yaptırabiliyorsunuz. Ayrıca isme özel nevresim takımları da yaptırabiliyorsunuz. Onlar da aşırı cici oluyor. İnceleyince gerçekten ne modeller varmış diyorsunuz zaten :)

Benim tosbiğin oyuncak sepeti odasında yerini aldı bile. Kumaşı ve kalitesi herşeyi çok güzel. İki yanında kulpları var rahatlıkla ordan oraya taşınabilir. Kumaş olması sebebi ile kolayca yıkanabilir ya da temizlenebilir. Onun dışında bu sepeti kirli sepeti olarak da kullanabilirsiniz. Bebeğinizin kirlilerini de koyabilirsiniz. 

Ürünü detaylı incelemek ve satın almak isterseniz buraya tıklayarak sayfa sahibi ile iletişime geçebilirsiniz. Kendisi size her türlü yardımcı olacaktır :)

Sevgiler

6 yorum:

Post Top Ad