Post Top Ad

Palmers Cocoa Butter Formula / En Güzel Çatlak Kremi

Selam herkese.. Belki bilenleriniz vardır ama bilmeyenler için artık bloğumda yepyeni bir kategorinin daha olduğunu belirtmek isterim: Anne/Bebek. Anneliğe hazırlandığım şu güzel ve zorlu süreçteki tüm tecrübelerimi ve alışveriş de dahil birçok şeyi sizlerle bu kategori altında paylaşacağım :) O yüzdendir ki artık bu tarz yazılar da görürseniz şaşırmayın :) 29. haftamı tamamlamak üzere olduğum şu haftalarda önemli birtakım alışverişlere de el atmış durumdayım.

Bunlardan ayrıca elbette bahsedeceğim ama bugün sizlere hamilelik boyunca kullandığım ve çok sevdiğim, çok faydasını gördüğüm tek çatlak kreminden bahsedeceğim. Halen de kullanıyorum tabiki ve hamileliğimin en başlarından itibaren kullanmaya başladığım Palmers Cocoa Butter Formula bugünün konusu. Çok şükür ki hamileliğimin son üç aylık 3.trimester dönemindeyim ve neredeyse hiç çatlağım yok diyebilirim.

palmers çatlak kremi

Ki mevzuyu ırsi durumlara bağlasaydık emin olun hiç şanslı olmazdım (annemde çok fazla çatlak varken) ama hem şansım hem de düzenli olarak kullandığım bu kremin çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Palmers Amerika menşeeli bir marka. Eskiden ürünlerine yalnızca yurtdışından alınarak ulaşılırken şimdi aslında elimizin altında olması çok da güzel bir durum.

Palmers Cocoa Butter Formula/ Kakao Yağı:

* Tereyağımsı bir kıvamda
* Saf kakao yağından üretilmiş
* E vitamini içeriği ile cildi besleyen ve canlandıran
* Cildi güzel nemlendiren, yağlı bir kıvamı ve hafif katımsı olduğu için sürümü biraz zor ama emilimi oldukça hızlı olan
* Misler gibi kakao kokan (kokusunu çok seveceksiniz )
* Organik ve hayvanlar üzerinde test yapmayan
* Kuru cilde birebir
* Hamilelik çatlaklarına birebir

palmers cocoa butter formula

palmers kakao yağı

Gelelim benim ürünü nasıl uyguladığıma; nerdeyse her gün günde yalnızca bir kez (özellikle geceleri yatmadan önce ) kullandım. Sadece karın bölgesine değil bacaklarıma ve cildimin kuruyan her bölgesine uyguladım ve gün içerisinde cildim nemliliğinden bi gram bişey kaybetmedi. Koku olarak da çok hoş bir kokusu olduğu için rahatça sürdüm sürüştürdüm. Genelde ben kremi iki elimin arasında hafif ısıtma hareketlerinden sonra uyguladım çünkü katı bir yapıda olduğu için bunu yapmanız gerekecektir. Cilde zaten çabuk emilim sağladığı için de sonrasında çok bişey yapmanıza gerek kalmayacaktır.

Geldiğim 29. haftada çok şükür herhangi bir çatlağım yok. Cildimi zaten yumuşacık yapan bu kremi sanırım hamilelikten sonra da sıklıkla kullanacağım. Çünkü güzel bir alışkanlık oldu bende :)

Ürünü şu an pek çok dermokozmetik marketlerde ve Watsonslarda bulabilir ve temin edebilirsiniz. Hem cilt bakım ürünleri hem de geniş bir anne/bebek ürün yelpazesine sahip markanın ürünlerini seveceğinize eminim. Ürünleri de fiyat olarak orta hallerde diyebilirim.

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

Sevgiler...

8 yorum:

  1. hamilelik çatlakları için bire bir kullanmayı ihmal etme :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de nasiil guzel hiç beklemiyordum bu kadar ama en başından beri çok düzenli kullandığım için sanırım etkisini çok iyi gördüm ve çok sevdim diyebilirim 🙈👌

      Sil
  2. güle güle kullan ne zaman kullanmaya başlamak gerek 4. ayda mı 29. hafta da mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok tatlim aslaaa 29. hafta artık son dönemler ben bilerek bu zamanlara yazdım ki etkisini görerek aktarmış olayım benim tavsiyem hamileligini öğrenir öğrenmez başlaman ki ben öyle yaptım ortalamalarda ise 4.aylarda başlıyor çoğu kişi ama bence en başından başlanmalı!!! :)

      Sil
  3. öneriler ve inceleme için teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Ümran'cım, yorumlarda gördüğüm bir nokta ile başlamak istiyorum; pek çok doktor 3. aydan nce herhangi bir ürün kullanımını önermiyor. Bence herkes doktoruna danışarak -doğal ble olsa- çatlaklar için krem kullansın. Bir de, kakako ve badem yağı ben de alerji yapmıştı gebelikte. Deli gibi kırmızı pütür dökmüştüm. Palmer'sın yağı idi hatta kakao olan :) Dolayısıyla, yine doğal bir ürün olsa bile, önce dirsek içinda patch test yapılıp, cilt reaksiyon göstermiyorsa kullanıma devam edilmeli diye düşünüyorum. Yorumları okuyan varsa, buraya not etmek istedim. Senin işine yaramasına ise sevindim, kullanan başka arkadaşlarım da çok memnun kalmışlardı Palmer'stan. Çok öperim!!!

    YanıtlaSil
  5. Ben de hamileliğimde Palmers Butter Formula kullandım. İlk kutumu ablam Amerika'dan getirmişti. Sonrakini ben Douglas mağazasından almıştım. Senin gibi yatarken günde bir kez kullandım. Akrnımda 1 tane bile çatlağım olmadı. İnsallah seninde doğum sonrası da dahil çatlağın olmaz. Doğum sonrasında kullanmayı ihmal etme.

    YanıtlaSil

Post Top Ad