Post Top Ad

Pırlanta Zümrüt, Yakut ve Safir Yüzükler

Özel günleriniz için öyle bir hediye olmalı ki hem çok şık hem de çok ağır olmalı. Hediye ettiğiniz kişi kendisini özel hissettiği gibi değerli de hissetmesi lazım. Siz bu dertlerle uğraşmayın, aradığınız en güzel ve özel hediyeyi anında hem de %50 indirimle bulun diye Emel Pırlanta burada. HRD Sertifikalı en güzel pırlanta yakut, zümrüt ve safir yüzükler tam yüzde 50 indirimli.

Pırlanta Zümrüt Yüzükler
Pırlanta zümrüt yüzükler, tüm modellerde hemen hemen aynı gibi görünebilir. Genelde ortasında özel olarak getirilmiş zümrüt, kenarlarında ise pırlanta işlemeleri mevcuttur. Pırlantaların karatları en düşükten başlayarak tüm bütçe ve zevke göre değişkenlik göstermektedir. Ayrıca pırlanta zümrüt yüzükler dünyaca geçerli, 1976 yılında kurulmuş HRD Antwerp sertifikasına sahiptir. Yani imitasyon değil, tamamen orijinal pırlanta zümrüt almış oluyorsunuz. Üstelik özel kutusunda ücretsiz kargo ile!


Pırlanta Safir Yüzükler 
Pırlanta safir yüzükler; safirin o deniz mavisi rengi ve pırlantanın muhteşem göz alıcı şeffaflığı ile buluşuyor. Ayrıca HRD Sertifikasına sahip olan pırlanta safir yüzükler, yüzde 50 indirim ile Emel Pırlanta da sizleri beklemektedir. Sadece gümüş rengi değil aynı zamanda toz pembe renkleri ile safir yüzüklere sahip olabilirsiniz. Tüm ürünlerde geçerli yüzde 50 indirimin yanı sıra ücretsiz kargo, ücretsiz ölçü alma ve hızlı kargo imkânları da sunulmaktadır.


Pırlanta Yakut Yüzükler 
Pırlanta yakut yüzükler, tıpkı safir ve zümrüt gibi hediyenizi çok ağır hissettirecek. Özel olarak getirtilen ve hazırlanan yakut yüzükler, tüm dünyada geçerli ve pırlantanın sahte mi yoksa gerçek mi olduğunun belgesi olan HRD Sertifikasına sahiptirler. Pırlanta yakut yüzüklerin kenarlarında bulunan pırlantalar ister tamtur ister yarım tur olarak işlenmiştir.

1 yorum:

Post Top Ad