Post Top Ad

Fotokafa ile Hatıraların Sana Eşlik Etsin!

Tatil sırası aldığım bir güzel haber ile Fotokafa ile tanışıp hemen sonrasında da en güzel hatıralarımı pola kartlarla yaşatmanın mutluluğunu yaşıyorum. Evet hatıralarınızı ya da en güzel anılarınızı sizinle yaşatmak hiç de zor değil artık :)! Fotokafa işi iyice ilerletip sadece bu kartlarda değil anılarınızı birçok şeyde yaşatmanızı sağlıyor.

fotokafa anı kartları

fotokafa kutu detay

Bu bir anı kartı olabileceği gibi, bir magnet, bir takvim kutusu, anı köşesi posteri veya da bir kanvas tablo neden olmasın ki! Harika değil mi? Çünkü seçeneğiniz çok çok fazla ve böyle orijinal fikirleri ben de çok seviyorum :) Ve evimi veya ofisimi böyle güzel karelerle renklendirmeye bayılıyorum! Şimdilerde zaten bu tarz hediyelikler çok çok trend!

anı kartları

fotokafa pola kartlar

Ben de hem hamilelik sürecim ile ilgili hem de hayatımda sevdiğim insanlarla dolu anılarımı Fotokart sayesinde pola kartlara bastırdım ve Trendyoldan aldığım metal resim çerçevesine hepsini güzelce yerleştirdim. Ve oğluşumun odasına da koydum. İnşallah o doğduğunda da onunla olan karelerimizi de ekleyip eksikliği tamamlarız :) Umuyorum!

Bu arada Fotokafa Pola Kartlar; 25 tane karttan oluşuyor. Çerçeve renklerini kendin istediğin gibi seçebiliyorsun ve dilersen üzerine mesajını da ekliyorsun. Ben de birkaçına ekledim mesela :) Kartların kalitesi ve fotoğrafların çözünürlüğü beklediğimden çok daha güzel! Bu konuda da ekstra önerebilirim. Özel kutusunda mandalları ve ipi ile birlikte hızlıca eline ulaşıyor.

Üstelik şimdi bu işlemleri App Store ya da Google Play den Fotokafa uygulamasını indirip çok daha hızlı ve pratik bir şekilde yapabiliyorsunuz. Teknolojinin gözünü seveyim işte :)

Sizler de istediğiniz her an veya özel bir günde bu tarz hediyelerle kendinizi ve sevdiklerinizi şımartabilir ve anılarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. Sipariş vermek veya sayfayı incelemek isterseniz de buraya tıklamanız yeterli.

Şimdiden mutlu haftasonları :)!!1

6 yorum:

  1. Çok güzel anılar oluyor, seviyorum bu tarz fotoları her yere sığıyorlar <3

    YanıtlaSil
  2. Ne güzelmis bunlar 😊

    YanıtlaSil
  3. Ah eskiden ne çok foto bastırırdım! Çok tembellik ediyordum, Fotokafa'ya bakayım bir :) Çok öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa insan hep biriktirmek istiyor böyle güzel anıları canımm haklısın bakmanı da tavsiye ederim mutlaka :)

      Sil

Post Top Ad