Post Top Ad

İsim Nakışlı Tulum Takımı

Ve yazmaktan bu ara en haz aldığım konulardan biri bebek alışverişi. Her bi detayını anlatmaktan mutluluk duyuyorum nedense. Anne olmak başka bişeymiş daha o duygu içine düşer düşmez tatlı telaşlara giriyorsun. Allahım isteyen herkese nasip etsin diyerek bugün de sizlere isim nakışlı tulum takımı alışverişimden bahsedeceğim :) Nakışlı tulum setlerini bu ara çok sık görüyor olacaksınız ben de öyle :D 

isim nakışlı bebek tulumu

isim nakışlı tulum takımı

Derken lohusa giyim ve hastane çıkış setleri üzerine keşfettiğim ve tam teşekküllü sayfalardan biri olan @lohusaberkicgiyim de karşıma öyle güzel modeller çıktı ki tamam burası dedim. Kendileri İzmit kökenli yerel bir işletme ve yurtdışına bile gönderimleri var! Ayrıca siteden havale, eft ya da kapıda ödeme gibi seçeneklerle rahatlıkla alışverişinizi yapabiliyorsunuz.

nakışlı tulum takımı

nakışlı bebek takımları

Ben de oğluşum için bu isimli melek kanatlı tulum takımını çok beğendim ve hemen almak istedim. Takımda bir çıtçıtlı tulum (önünde düğme modeli inanılmaz hoş duruyor ama düğme değil onlar da çıtçıt yani kolayca kullanabileceğiniz şekilde ), şapka ve iki eldiven bulunuyor. İsimli istediğinizde tulumunuzun hem önüne ve arkasına hem de şapkaya işliyorlar. Çok da şirin oluyor :) Ayrıca bu üçlü set %100 pamuk.

melek kanatlı nakışlı tulum

Böyle kişiye özel hediyelikleri seviyorsanız siz de bebeğinize veya en yakınınızdaki hamiş sevdiklerinize böyle hediyeler alabilir veya yaptırabilirsiniz. Bu konuda size tavsiyemdir @lohusaberkicgiyim. Alışverişinizi hem çabucak hem de güvenle gerçekleştirebileceğiniz bir yer. Umarım sizler de beğenmişsinizdir tosbiğimin nakışlı tulum takımını :) Biz bayıldık! :)

Sayfayı incelemek ve alışveriş yapmak isterseniz buraya tıklamanız yeterli.

Sevgiler...


6 yorum:

  1. Çok sevimliymiş, sağlıkla giysin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz canim benim 🙏🥰💙

      Sil
  2. TANITIM VE BİLGİLENDİRMELER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.

    YanıtlaSil
  3. çok şeker doğum sonbaharda olacak değil mi tam havaya da uygun olur bu tulumlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok teşekkür ederizz😍🙈 tam yazın sonuna denk geliyor şansına sıcak da olabilir soğuk da ama biz önlemimizi almış olduk 😍🙈

      Sil

Post Top Ad