Post Top Ad

Oyun Halısı / Oyun Matı

Şimdiki bebekler ve çoçuklar çok şanslı! Çünkü oyunlarını bile oynayabilecekleri rahat oyun halıları ve oyun matları var :) Evinizde onlara dair böyle minik ve güzel imkanlar sağlamak hem anneyi hem de oyundan vazgeçemeyen bebekleri çok mutlu ediyor :) Oyun halısı artık binbir türlü formda karşınıza çıkabilir tıpkı benim bugünkü yazımda bahsedeceğim yaprak oyun halısı gibi :) Üstelik bu yaprak oyun halısını dış mekanlarda da kullanabiliyorsunuz. Mesela bahçenizde veya bir piknik alanında.

oyun matı

Sahilde, piknikte, evde ister oyun matı olarak kullanın isterseniz de sonbahar akşamları balkonda üzerinize şal olarak kullanın. Yani aslında kullanım çeşitliliği o kadar fazla ki. Sizin de yaratıcılığınıza kalmış. Bu yaprak oyun halıları el yapımı ve kolay yıkanabilir. O yüzden bebeğiniz üzerinde bırakın rahatça oynasın, batırsın kirletsin :) 

yaprak oyun halısı

oyun halısı tavsiye

Bide o kadar rahat ve yumuşacık bir kumaşı var ki oyun oynarken üzerinde uykuya dalarsa da hiç şaşırmayın :) Üstelik bu oyun halılarını @candybabydesign da renk renk ve farklı desenlerde de bulabilirsiniz. Ve dilediğiniz gibi bebek odası dekorasyonunuzda kullanabilirsiniz. Ben çok sevdim! Tosbiğim için aldım:) Umarım onun da üzerinde güzeeeel oyun anıları olur!

Sizler nasıl buldunuz ?

6 yorum:

  1. awesome article.
    thanks for sharing

    YanıtlaSil
  2. Oyun matları hayat kurtarıcı gerçekten; böyle hafif olanları da harika! Biz şanslıydık, babannemiz yapmıştı Çınar'a; Rüzgar'a da aynısını kullandık :) Güle güle oynasın minnoş Efe de! Çok sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. seninki çok sevecek bunları gerçekten çok özenip harika şeyler seçiyorsun bebişe :-))

    YanıtlaSil

Post Top Ad