Post Top Ad

Zıbın Takımı / Yazılı Zıbınlar

Artık alışverişlerin yönü biraz da oğluşa kaymaya başlayınca yurtdışı alışverişlerimde de güzel parçalar buldukça kuzuma da alıyorum :) Sonuç olarak hem ihtiyaç hem de bebek kıyafetlerini de deneyimlemiş oluyorum. Sonrasında da yurtdışından bebeği için birşeyler almak isteyenlere de tecrübelerimi ve fikirlerimi aktarmış oluyorum :) 

bebek zıbın yazılı

Rosegal'de de KIDS&MOM (anne/bebek) kategorisi altında bu tarz şeyleri bulabiliyorsunuz malum :) Ben de bir başlangıç yapıp oğluşa bu çok sevdiğim ve ilk zamanlar da zaten bolca ihtiyacım olacağını düşündüğüm 5'li zıbın takımını aldım :) Hem yazılı zıbınlar hem de karikatürlü zıbınlar aynı sette toplanmış ne güzel bazen arasan bulamazsın böyle :D

karikatürlü zıbınlar

5'li zıbın takımımız %100 pamuk. Çevre dostu ve yumuşacık. Özellikle yazılı olanlar parti veya özel gün için üretilmiş. Ben zaten özellikle bu SUPER MAMA ve SUPER PAPA yazılı olanlar için bu seti gözüme kestirdim desem yalan olmaz. Çünkü aşırııı şirinlerrrr :) Kısakollu tam yazlık zıbınlar ve hem erkek hem de kız için giydirilebilir. Unisex diye geçiyor çünkü bu takım. 

yazılı zıbınlar

3/6 ay ve 6/9 ay için tercih yapabiliyorsunuz. Biz çok beğendik bu takımı :) Karikatürlü bebek zıbınları veya yazılı bebek zıbınları arıyorsanız siz de değerlendirebilirsiniz. Bu arada alışverişleriniz için %20 indirim kodu: RGT20. Ürün linkini en alta bırakıyorum. 

Sevgiler :)

Zıbın Seti: Rosegal

12 yorum:

  1. çok tatlıymış güle güle giysin miniş :-))

    YanıtlaSil
  2. harikaymışlar oğluş güle güle giysin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminn inşallah çok teşekkür ederim 🙏😍🥰

      Sil
  3. çok tatlılar sağlıkla giysin miniğimiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Inşallah canim benim inşallah 🥰🤗🤗🙏

      Sil
  4. çok tatlılar bende yiğeni mealmıştım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay ne güzel güle güle giysin inşallah o bebiş de 😍🤗

      Sil
  5. Kulaklıklı favorim oldu, saglıkla kullansın oglusun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ha o benim de favorim valla sağol tatlim :)!

      Sil
  6. oh oh maşallah maşallah :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad