Post Top Ad

EBEBEK ALIŞVERİŞİM / ANNE BEBEK

Selam herkese buralara girmeyeli uzun zaman olmuş gibi hissettim bi anda halbuki bebeğin telaşından yokluğumu çok da belli etmemeye çalışıyorum :D Günler gelip geçiyor işte bi şekilde beziydi, gazıydı, emzirme ve uyutma süreci şeklinde :) Tabiki kolay olmuyor Allah tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın yardımcısı olsun. Birçok şeyden fedakarlığı anne olunca daha iyi öğreniyorsunuz. Artık kendinizi değil onu düşünüyorsunuz ve herşeyde önceliğiniz tabiki evladınız oluyor. Bugün şaka maka 1 aylık olduk biz bakalım nice sağlıklı günlerine eşlik ederiz inşallah yavrumun. 

Gelelim bu güzel ve yorucu süreçte illaki bebeğiniz için alışveriş yapma gereği hissedebiliyorsunuz. Özellikle de emziren bir anneyseniz yediğiniz içtiğiniz herşey ama herşey çok önemli. Derken ebebek de gezindim ve biraz alışveriş yaptım. Aslında Konya'da satış şubeleri de var ama bebekle hem de lohusa döneminde gel gör ki dışarı pek çıkılmıyor. Neyseki online alışveriş diye birşey var ohh! Bu zamanlarda çok işe yarıyor :)

ebebek alışveriş online

Ben alışverişimi emzirme ilgili besinlere ağırlık vererek yaptım. Yapmışken de aklımdaki ihtiyaçları da aldım. Ebebek in fiyat politikaları hariç ürün çeşitliliğini seviyorum. Besinlerden yola çıkarsak bu emzirmeye ek katkısı olabilecek ve belki de sütü arttırabilecek Vitamoms ( muz,elma ve çilek karışımı meyveli içecek) lerden aldım hatta stokta yeterli değildi bu kadarını alabildim daha da almayı planlıyorum. İçimi ve tadımı çok güzel. Şerbetimsi tadı var. Hem hamile hem emziren anneler için magnezyum ve kalsiyum kaynağı aynı zamanda.

Bir de bebek için doğal kaynak suyu aldım, D vitamininden sonra vermek için yada başka şeylere de lazım olacak illaki :)




Mom's Tea emziren anneler için bitki çayı da zira gün boyu elimden düşmeyen bir çayım olsun için denemek istedim. Hoş bir tadı var zaten bitkisel olduğu için kokusu da öyle. İçerisinde rezeneden, ebe gümecine, ısırgan otundan C vitaminine birçok şey var. O yüzden her türlü içilir. Toz halinde ve hazırlanışı da çok pratik :)

Bunların dışında buraya eklemediğim birkaç ürün haricinde emzik ve biberonların sterilize olması için bulduğum bu alttaki emzik ve biberon temizleyicisini ve Mamajoo silikon emzikleri aldım :) Biberon temizliği cidden önemli bir iş ve özellikle süt de sağıyorsanız onların her daim steril olması şart! Böyle süt artığı ve kokuları falan anında yok ediyor valla güzel de temizliyor hemen denedim ve doğal bir temizleyici olduğu için de içim rahat..

emzik ve  biberon temizleyici

İşte ilk Ebebek online alışverişim ve detayları bu şekilde :) Bazen online alışveriş büyük kurtarıcı oluyormuş hakikaten. Bunu özellikle bu dönemler çok iyi anlıyorum. 

Sizin son dönemki alışverişleriniz neler?

6 yorum:

  1. Şu emzirme dönemi çaylarını ve içeceklerini ben de pek severdim; bir de malt içecekler hoşuma gidiyordu. Evden tek tıkla alışveriş şahane bir şey cidden, özellikle de iadesi kolaysa :) Çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ne biliyim ben de tuttum bunları elim boş kaldım istemiyorum canimcim:D kesinlikle evden alışveriş ohhh diyorum:)!!!!

      Sil
  2. hepsini güle güle kullan umarım emzirme çayları falan işe yarar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Inşallah valla iyi gibi ama şöyle çok çok teşekkür ederim:)!

      Sil
  3. E bebek güzel bir site canım bebeşinin nice yaşlarını gör sevgiler.

    YanıtlaSil

Post Top Ad