Post Top Ad

Hayatınızı Renklendiren TV Ünitesi Modelleri

Ortak yaşam alanlarının vazgeçilmez dekorasyon elemanlarından birisi; şüphesiz, TV ünitesi... Ancak, unutmamalısınız ki; en az televizyon seçiminiz kadar önemli olan TV ünitesi seçiminde de göz önünde bulundurmanız gereken bazı kriterler var. İlk olarak, mutlaka söz konusu mekânın dekorasyon tarzına ve ölçülerine uygun bir ünite tercih etmelisiniz. Bunun yanında ekstra fonksiyonlara sahip, işlevsel televizyon ünitesi modelleri sayesinde yaşam alanlarınızı ufak bir dokunuşla eskisinden çok daha kullanışlı hale getirebilirsiniz. Bu kriterler doğrultusunda, aradığınız ürünü bulabileceğiniz adres, İder Mobilya! Haydi, hep birlikte İder'in geniş ürün gamında yer alan birbirinden şık ve kullanışlı TV ünitesi modellerini keşfedelim.



Dekorasyon Tarzınıza Uygun Yenilikçi TV Ünitesi Modelleri

Modernizm, neredeyse tüm yaşam alanlarını etkisi altına almışken; İder Mobilya, en çağdaş TV ünitesi tasarımlarını sizlerle buluşturuyor. Doğal ahşap kaplamalı sade tasarımlar, koyu antrasit ve füme detaylarla zenginleştirilirken; tamamen minimal bir tarzı benimseyenler için ise mat ve parlak tondaki beyaz lake TV ünitesi modelleri satışa sunuluyor. Beyazın asaletini ahşabın doğallığı ile birleştirmek isteyenler için, Lima TV Ünitesi ideal bir seçim olabilir. Bunun yanında koyu tonların hakim olduğu modern mekânlarda Perge, Milet, Pierro, Vesta, Asos modelleri değerlendirilebilir. Klasik tarzdan vazgeçmeyenler veya farklı stilleri harmanlamak isteyenler ise Antissa TV Ünitesi'nin modern formunu tamamlayan sıra dışı rengi ve klasik tarzdaki kulp detaylarıyla mükemmel bir dekorasyona imza atabilir.

Fonksiyonel Çözümler Sunan Ek Modüller

İder'in işlevsel depolama alanları ile hayatınızı kolaylaştıran birbirinden şık TV ünitesi modelleri, seyir keyfinizi estetik bir dokunuşla taçlandırıyor. Sadece TV sehpası ile kısıtlı kalmayan set ünitelerin birçoğunda birden fazla modül bir arada yer alıyor. Kitaplarınız, fotoğraf çerçeveleriniz ve dekoratif aksesuarlarınız için kullanışlı ve şık bir sergi alanı oluşturan açık raflar, bu modüllerden bazıları. Bunun yanında kapaklı dolap şeklinde tasarlanan ek depolama alanları da mevcut. Özellikle oturma odası ve salon gibi alanlarda dolap içlerine sığmayan fazla eşyalarınızı kaldırabileceğiniz bu modüller, günlük hayatta size büyük bir kolaylık sağlayabilir. Ayrıca bu modüllerin duvara asılı olması, mekân içinde yer kazandıran önemli bir detay. Aynı anda hem kapalı hem açık depolama alanlarına sahip bir TV ünitesine sahip olmak istiyorsanız; İder'in Alinda, Lissa, Rozella, Larissa, Terra, Sardis gibi birbirinden şık TV ünitesi modelleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz.




Yenilik Arayanlara Özel Ürünler

Her yerde görmeye alıştığınız tarzdaki mobilyalardan sıkıldıysanız veya yaşam alanınızı hareketlendirecek bir çözüm arıyorsanız, özgün tasarımlı bir TV ünitesi ile mekânda istediğiniz çarpıcı etkiyi kolayca yaratabilirsiniz. Bunun için en canlı renk tonlarını deneyerek büyük riskler almanıza gerek yok. İder Mobilya'nın TV ünitesi koleksiyonunda yer alan Antissa ve Larissa modelleri ile yaşam alanlarınızda yenilikçi, asil ve dinamik bir tarz oluşturabilirsiniz. Bu ürünleri tekli olarak satın alıp farklı ahşap mobilyalarla kombinleyerek kullanabileceğiniz gibi, dilerseniz takım olarak da satın alabilirsiniz. Örneğin, Antissa TV ünitesi ile birlikte bu serinin devamını oluşturan masa, sandalye, konsol ve ayna modelini de satın alarak yaşam alanlarınızda köklü bir değişikliğe gidebilirsiniz. İder Mobilya'da TV ünitesi
fiyatları, ürünün özelliklerine göre değişiklik gösteriyor. Ancak, genel olarak hemen her bütçeye uygun olan İder'in TV ünitesi modelleri arasından dilediğinizi seçerek, bu ürün grubuna dair tüm beklentilerinizi kolayca karşılamanız mümkün. Ayrıca, en güncel trendlere göre tasarlanan İder ürünlerini kendi içinde ve farklı tarzdaki ürünlerle kombinlemeniz de oldukça kolay. Siz
de evinizde veya iş yerinizde TV seyretme keyfinizi üstün kalite ve estetikle taçlandırmak istiyorsanız İder ürünlerine mutlaka göz atın!

4 yorum:

  1. alçak değil de yüksek olan var mı yaa ünite. yüksek bakıyom, bulamıyoom :)

    YanıtlaSil
  2. ben ilk fotodakini beğendim...

    YanıtlaSil

Post Top Ad