Post Top Ad

Hoşgeldin Bebeğim Partisi ve Bebek Çikolatası

“En küçük ayaklar, kalbimizdeki en büyük ayak izlerini yaratır.” İster, cinsiyetini sevdiklerinizle paylaşmak için, ister hastanede bebeğinizi kutlamaya gelenlere ikram edilmek üzere ya da ilk baby shower partisi için yeni fikirler arıyor olun, bebek çikolatası ayrıntısının ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz. Sevimli bebek figürlerinden sevimli küçük hayvancıklara kadar ucu ve hayal gücü açık objelerle süslenmiş çikolata, eşantiyonlar, süslemeler, düzenlemeler ve tatlı masaları ile dünyaya neşe ve mutluluk getiren bebeğinizi ilan etmenize yetmeyebilir. 

Çikolata Atölyesi üzerinden yapacağınız tüm siparişlerde 150 TL ve üzeri kargo imkanı sizleri bekliyor.

Hastanede gerçekleştireceğiniz Hoşgeldin Bebek Partilerini, istediğiniz kadar planlayın, bebek dünyaya ne zaman gelmek isterse onun istediği gibi bir parti gelişir. Siz sadece temaları, motifleri hazırlayın. Diğer kısımlar yakın bir aile üyesi tarafından mutlaka takip edilecektir. Endişelenmeyin, basit bir organizasyon yeterli olacaktır. Kendinize kolaylık sağlayın ve yiyecek ve içecekleri organize edin.


Bebek Ana Cazibe Merkezidir

Hoşgeldin Bebek Partilerinin en iyi yanı, yeni doğan bebeklerle ilgili ayrıntılı oyunlar düşünmeye gerek olmamasıdır. Çünkü herkes bebeği görmek için oradadır. Bir fotoğrafçı tayin etmek veya bir kaç saatliğine birini kiralamak doğum zamanında unutulmaması gereken ayrıntılardan biridir. Profesyonel bir hizmet ileride bebeğinize gösterebileceğiniz birçok fotoğrafa sahip olmanızı sağlar.

Eşantiyonlarla Yaratıcı Olun

Belirli bir dekor veya renk şemasıyla kısıtlanmadığınızda, kutlamaya gelenlere ikram edeceğiniz bebek hediyelerinizde yaratıcı olabilirsiniz. Bugünün anlamı ve önemi sizin için ne ise sevdikleriniz için de aynıdır. Bu yüzden sevincinizi paylaşanlara bebeğinizin vereceği ilk hediye de zarif çekici ve hafızadan silinmeyen bir ayrıntı olmalıdır.
Son dönemlerde en çok beğenilen hoş geldin bebeğim partilerinde sevilerek tüketilen bebek çikolatası da taze meyveler ile oluşturulan konsept çikolatalardır. Bu konsept çikolatalar aynı zamanda hem sağlıklı hem de çikolatayla uyumu ile çok sevilmektedir.


Bebek Çikolatası Tasarımı Önemli Bir Ayrıntıdır

İster bir Türkçesi bebek duşu olan baby shower hazırlıyor olun, ister bebeğinize hoş geldin diyor olun, ister ilk doğum gününü kutluyor olun, bebek çikolataları misafirlerinize hem misafirperverliğiniz açısından hem de geldikleri ve sevincinizi paylaştıkları için teşekkür etmek amacıyla kalıcı bir izlenim yaratacağından emin olabilirsiniz.
Bebek Çikolatalarının en iyi özelliği standart bir çikolata sunumu olmamasıdır. Özel tasarlanabilen, kişiselleştirilebilen ve aynı zamanda hand made yani elde yapılması ve üretilmesi açısından özel bir hediyedir. Bebek çikolatası, aynı zamanda sizin isteklerinize ve hayal gücünüze bağlı olarak da üretilebilir. Sizin hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilecek birçok çikolata üreticisi ve konsept tasarımcısı bulmanız mümkün… 

10 yorum:

  1. senin bebek çikolataların da çok güzeldi zaten..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa çok teşekkür ederim ben de çok beğenmiştim 😍🙈🙈

      Sil
  2. Çok şirinler, bebegini mutlulukla büyüt canım

    YanıtlaSil
  3. Selamlar blogunuzu takpteyim sizde beni takip ederseniz çok mutlu olurum birde blogumda bir mim mevcut onuda blogunuzda cevaplarsanız sevinçten havalara uçarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba çok teşekkür ederim elbette bakıyorum:)

      Sil
  4. Bebeğini sağlıkla mutlulukla büyüt

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin inşallah çok teşekkür ederim 🙏🙏💞

      Sil
  5. Bebeğini sağlıkla büyüt canım, gözün aydın 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım aminn🥰🙏🙏

      Sil

Post Top Ad