Post Top Ad

Garnier Kayısı Peelingi

Son dönemler cilt bakımımı ciddi derecede ihmal etmiş olabilmenin burukluğu ve tembelliği üstüne (hamilelik ve doğum süreci e tabi kolay olmuyor) bu ara kendimi yeni yeni ürünler denerken buluyorum. Bunlardan biri de Garnier in yeni çıkardığı Kayısı Peelingi.

garnier kayısı peelingi yorumlar

Evet evet mis gibi bir kayısı kokusu :)! Ultra yumuşak peeling tanecikleri. İçerisinde organik kayısı yağı bulunuyor. Ve "C" ve "E" vitamini ile desteklenmiş bir cilt bakımı olanağı sunuyor. Benim bayıldığım özelliği ise diğer peelinglerden farklı olarak cildime uygularken eriyip gitmesi ve yumuşacık bir etki bırakması :)

kayısı peelingi

Yorgun cildimi gerçekten dinlendiriyor. Makyaj öncesi ise cildime iyi bir masaj etkisi sağlıyor. Serinletici bir etkisi var ve uyguladıktan sonra cildimin yumuşacık olmasının dışında derin bir nefes aldığını da hissediyorum sanki...

Demem o ki şu aralar hem içeriği temiz hem de farklı bir peeling arayışı içindeyseniz Garnier Kayısı Peelingi aklınızda olsun :)

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

İnstagram: pembedunyammm
Pinterest: pembedunyammm
Facebook: Pembe Dünyam Blog

8 yorum:

  1. Bunu ciddi ciddi merak ediyorum; ama elimdekiler bitmeden almayacağım :) Gebelik/doğum sonrası cilt bakımı deyince, hamileliğimin son haftalarında Khiel's ile bir çalışma başlatmıştık. Midnight Recovery Concentrate'i 1 ay boyunca deneyip hafta hafta cildimdeki değişimi yazacaktım. Tam ortası doğuma denk geliyordu. Hastaneye bile serumu götürüp kullanmıştım inanmazsın :)))) Hemşireler ve annem dumur olmuştu. Blog aşkıyla birlikte sorumluluk duygusu; ama en çok da kendimi iyi hissettiğim için yapmıştım böyle bir delilik :))) Çok öpüyorum seni!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla Basakcim çalışma söz konusu olunca sanırım o sorumluluk bi başka oluyor kesinlikle benziyoruz 😁🙈🙈 ama maşallah sen çok çok daha azimlisin tebrik ederim valla!!!! Ben de seni çok öpüyorum ve müsait olunca mutlaka denemelisin diyorum canim bu peelingi♡♡:)

      Sil
  2. güzel bir peeling iri taneli loreal peelinglere göre daha başarılı hatta bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ben de şaşırdım performansına:)!! Çok başarılı!

      Sil
  3. Severek kullanıyorum, Garnier' den bu performansı hiç beklemiyordum :)

    YanıtlaSil
  4. Çok başarılı peeling yapıyor Garnier bunu da rada inanılmaz merak ediyorum

    YanıtlaSil

Post Top Ad