Post Top Ad

Lansinoh HPA Lanolin Meme Ucu Yaraları İçin Krem 40ml

Annelerin bebeklerini emzirirken yaşayabileceği meme sorunları daha çok emzirme tekniklerinin tam olarak bilinmemesinden kaynaklanmaktadır. Meme uçlarında meydana gelebilecek yarık ve çatlakların nedeni bu kabul edilmektedir. Böyle durumlarda emzirme işlemleri de güçleşmektedir. Emzirmenin dışında meme bölgesinde oluşabilecek farklı sorunlar için günümüzde alternatif tedavi yöntemleri de gelişmeye devam ediyor. Meme ucu bakımı konusunda da bilgi paylaşmak gerekirse, meme uçlarınızı devamlı silmemeniz, yanlış kremler kullanmamanız ve meme ucunuzu nemli bir şekilde bırakmamanızı tavsiye etmekteyiz. Meme ucu yaraları aynı zamanda çeşitli ağrılara neden olabilmektedir


Meme uçlarını korumak ve bakımına yardımcı olmak için geliştirilen Lansinoh HPA Lanolin Meme Ucu Yaraları İçin Krem kullanarak, kuru ve hassas ciltler için farklı uygulamalar da yapılabilmektedir. Üretim merkezi Avustralya olan bu krem ayrıca orijinal saf lanolin ürünü olarak piyasada yer almaktadır. %100 doğal minerallerden üretilmesi de onun tavsiye edilebilirliğini arttırabilmektedir. İçeriğinde farklı bir katkı maddesi ya da paraben yer almaz.  Tadı, kokusu ya da belirgin bir rengi yoktur. Bu sebeple bebeğiniz için güvenilir meme ucu kremleri arasında yerini kullanılabilmektedir. Ayrıca emziren anneler için de gelişmiş teknolojilerle üretilmiştir. Dünya’nın en safa meme ucu kremi olarak tanınır ve içeriği tamamen yabancı maddelerden arındırılmıştır. Emzirme işleminden önce silinmesi de gerekmez.


Krem hakkında yapılan önemli açıklamalar arasında; Mevsimler arasındaki geçişlerde yaşanan ısı farkı sebebiyle çoğu zaman plastik ambalajında büzülme görebilirsiniz. Oda sıcaklığında kısa bir süre bekleterek, eski haline dönebilmektedir. Ambalajın ısı farkı ile büzüşmüş hali, kullanıcılar tarafından daha önce kullanılmış gibi bir düşüncenin oluşmasına neden olabilmektedir. Karton kutularda güvenlik bandı bulunmamasına rağmen plastik kap kısmında yuvarlak bir emniyet bandı yer alıyor. Bu anlamda sağlıklı meme uçları için bu ürünü tercih edebilir ve uzun süre tavsiye edebilirsiniz. Bebeğinizin ve sizin sağlığınız için önemli olan bu durumu dikkate alarak, bu kremi kullanmaya başladıktan sonra göreceğiniz farklılıklar ile doğru bir tercih yaptığınızın farkına varabilirsiniz. Lansinoh HPA Lanolin Meme Ucu Yaraları İçin Krem anne adayları için oldukça önemli bir ürün olarak günümüzde geçerliliğini korumaktadır.


Ürün için : http://www.dermomarket.com/Lansinoh-HPA-Lanolin-Krem-10-ml,PR-11148.html

14 yorum:

  1. aynı dertten müzdarip arkadaşlarıma önereyim bunuuu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öner canım bu çok yaşanan bir durum çünkü, teşekkürler..

      Sil
  2. ilk oğlum doğduktan sonra kullanmıştım.Çok işe yarayan bir kerm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kullanandan duymak daha da güzel,teşekkürler..

      Sil
  3. Henüz çocuğum olmasa da aklımda olsun teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. bir çok arkdaşım kullandı memnun kaldı ... şimdi bende hamileyim :) muhtemelen bende kullanacağım... sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel memnun kalınan bir ürünü kullanmak kadar güzel bişey yok :)

      Sil
  5. Ben çok severek kullandım ve memnun kaldım kesinlikle harika bir ürün

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye için çok teşekkür ederim kesinlikle listeye eklendi :)

      Sil
  6. 2 oglusumu da emzirirken faydasi cok olmustur bana, harika bi urun gerçekten. haberi olmayan anne ve anne adaylari için super bi bilgilendirme yazisi olmus Umrancim tesekkurler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben teşekkür ederim canım bilinçli olmak kadar güzel bişey yok gerçekten çok sağol :)

      Sil
  7. Thank you for sharing! ♥♥♥

    YanıtlaSil

Post Top Ad