Post Top Ad

En İyi Güneş Gözlüğü Markaları

 Güneş gözlüğü, içinde bulundurduğu özel filtreler ve güneşten gelen zararlı ışınları absorbe eden UV koruma sayesinde göz sağlığınızı korumaya yardımcı olur. Bilindiğinin aksine sadece yaz mevsiminde değil geri kalan bütün mevsimlerde de güneşin etkilerine maruz kalan gözleriniz için güneş gözlüğü kullanımına dikkat etmelisiniz. Piyasada satılan ucuz gözlükleri değil, birçok özelliği bir araya getiren kaliteli bir gözlük almalısınız. Uzun süreli kullanım ve gözlerinizin sağlığı içinse hipoalerjenik, Bisphenol ve A-free yapıdaki İzipizi gözlüklerine göz atabilirsiniz. İzipizi Türkiye distribütörü Popcorner aracılığıyla özel koleksiyonlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz.



İzipizi markası, bebeklikten başlayan gözlük kullanma sürecinde şık tasarımları ve ultra korumasıyla güvenilir markalar arasında yer almaktadır. 0-12 ay, 12-36 ay İzipizi bebek gözlüğü her yaştaki bebeklerin kafa ve göz yapısına özel tasarımlarla rahat bir kullanım sunar. 3-5 yaşa hitap eden İzipizi çocuk güneş gözlükleri rengarenk modelleri ve çerçeveleriyle çocuk giyim kombinlerinin yanı sıra miniklerin hayallerini de süslemektedir. Minikler kadar yetişkinlerin de göz sağlığını koruyan gözlükler her zaman severek kullanılabilecek modellerle koleksiyonlardaki yerini almaktadır.



Her Ortamda Göz Sağlığınızı Koruyan Modeller


Dışarıda olduğu kadar iç mekanlarda da gözlük kullanımı önemlidir. Bulunduğunuz ortama uyum sağlayan gözlükler, görüş açısını netleştirerek daha kaliteli bir bakış açısı elde etmenizi sağlar. Evde veya işte bilgisayar başında çok fazla zaman geçirenlere özel olarak tasarlanan İzipizi ekran gözlüğü, ekrandan yansıyan ışığı kırarak gözünüzün yorulmasını engeller ve çevreyi daha net görmenize imkan verir. Bu sayede göz sağlığınız bozulmadan uzun süre kullanım sağlayabilir ve yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.


Kış tatillerinde ve karın yoğun bulunduğu alanlarda ise kar, güneş ışınlarını direkt olarak gözünüze yansıtarak gözlerinizi olumsuz etkiler. Kayak, snowboard yaparken takabileceğiniz ya da karla oynamanın tadını çıkartabileceğiniz İzipizi kayak gözlükleri üst düzey koruma sağlayarak eğlencenin devamını sağlar. Rüzgara, yağan kara veya gözünüze çarpabilecek partiküllere karşı kalkan oluşturarak güvenli bir görüş açısı kazanmanıza yardımcı olur.



Tarzınızı Güneş Gözlüğü ile Ön Plana Çıkarın


İzipizi Türkiye distribütörü Popcorner koleksiyonlarında bulunan güneş gözlükleri; desen ve çerçeve olarak rengarenk tasarımlara sahiptir. Özel tasarım camları sayesinde güneşli günlerde görüşünüzü engellemeyen ve bakış alanını netleştiren gözlükler, Avrupa standartlarına uygun şekilde üretilir. Stil olarak kalıpların dışına çıkan modeller hem spor hem de klasik tarzda kullanabileceğiniz tasarımlarla kombinlerinize eşlik eder. Dilerseniz sade bir tasarım dilerseniz de desenleri ve renkleriyle kıyafetinize hareket katan modelleri seçebilir, şıklığınız ön plana çıkarırken göz sağlığınızı da koruyabilirsiniz. Özel renk skalası ve tasarımlarıyla ayrıcalığı yaşayabileceğiniz İzipizi güneş gözlüğü modellerine Popcorner’dan ulaşabilirsiniz.

1 yorum:

Post Top Ad