Post Top Ad

Pazartesi, Ağustos 31, 2015

Kırmızı Kinoa ve Kırmızı Kinoalı Kısır

Yazar:
Günaydınnn arkadaşlar bugün sizlere Ayışığı Organik den gelen kırmızı kinoa dan bahsedeceğim ve onunla yaptığım kısırdan da bahsedeceğim tabi :)

Çoğumuzun belki adını bile duymadığı bu tahıl Güney Amerika menşeeli bir tahıl, orada yetişiyor.. Yağ bakımından fakir ama kalori ve vitamin bakımından çok zengin olan bu tahılın besin değeri çok yüksek ve 2013 yılı da Birleşmiş Milletler tarafından "kinoa yılı" ilan edilmiş..

pembedunyamm42.blogspot.com

Bu bir besin dolgu maddesi. A,B,C,D,E,K vitaminleri içeriyor. Güçlü bir demir kaynağı ve kansızlığa da birebir bu önemli bir nokta. Bende de demir eksikliği vardı tam yerini buldu diyebilirim :) Neyse bende ilk deneyimimi kısır içinde kullanarak yaptım :)

pembedunyamm42.blogspot.com
Kısırın içine bir avuçtan biraz daha az gelecek kadar ekledim ve güzel bir şekilde afiyetle yedim :) Bu tahılın tatlı ya da tuzlu bir tadı yok, tatlandırıcı içermiyor yani.. Ve meme kanserine karşı da koruyucu olduğunu düşünürsek kesinlikle denenmesi gerekir diye düşünüyorum ..

Ürüne Ayışığı Organik den ulaşabilirsiniz. 500 gr lık fiyatı 29.50 tl.. Ve üstelik ücretsiz kargo fırsatı ile..

Sevgilerr
Cuma, Ağustos 28, 2015

P2 Suya Dayanıklı Maskara

Yazar:
Size P2 ürünlerinden biraz bahsedeceğimi söylemiştim :) Şimdi de elimde bulunan ve suya dayanıklı olan bu P2 maskaradan bahsedeceğim..

Öncelikle çok büyük hayaller kurduğum bu maskara beni biraz hüsrana uğrattı onu söylemeliyim. Çünkü hacim verme ve kıvırma özelliği nerdeyse hiç yok diyebilirim ve ıslaklık derecesi de çok az..

pembedunyamm42.blogspot.com
Ambalajı ve fırça yapısı da bir o kadar güzel olan bu maskara ne kadar suya dayanıklı olsa da benim kirpiklerimin ihtiyacı olan hacimi veremedi :( Fırçası kalın ve büyük bölmeli olmasına rağmen kirpiklerimi çok yukarı da kaldıramadı, kıvırma noktasında da geçerli notu alamadı maleseff..

pembedunyamm42.blogspot.com
O yüzden genel olarak pek bana yaramadı diyebilirim.. Türkiye'de de satışı yok zaten :) Ruju kadar başarılı bulmadım ne diyelim herşey istediğimiz gibi olamayabiliyormuş :)
Perşembe, Ağustos 27, 2015

"Sana Kapak Olsun" dan Kendime Özel Telefon Kabı Alışverişim

Yazar:
Merhaba arkadaşlar bugün valla bi cıvıl cıvılım nedense :) Çünkü ne zamandır kafamda olan kendime özel telefon kabı siparişimi gerçekleştirdim :) Peki nerden? Tabiki kişiye özel harika tasarımlarıyla sanakapakolsun.com dan :)

Siteyi uzun zamandır takip ediyordum ama işler dolayısıyla bir türlü sipariş fırsatı bulamamıştım derken bugün oturdum bilgisayarın başına.. Sipariş işlemi ise o kadar basitmiş ki hiç öyle uzun uzadıya uğraşmıyorsunuz :) Ben telefon kabımı sipariş etmişken size de bahsedeyim birazcık..

Önce https://www.sanakapakolsun.com/ sitesine girip kabınızı kendiniz tasarlamak istiyorsanız  "kendin tasarla" yazan linke tıklıyorsunuz :)

Ve hemen karşınıza Telefonuzun ismini, modelini ve tasarlamak istediğiniz kapak rengini soran bi sekme geliyor.. Ve o kadar seçenek var ki ne güzel, telefon modelim olur mu olmaz mı diye düşünmüyorsunuz bile :) 

 Ben kapak rengimi gold kapak seçtim ve işte geldi sıra tasarlamaya :) Asıl zevkli olan kısma..

 Burada da ister hazır resim isterseniz de kendi seçtiğiniz resmi yüklüyorsunuz.. Bende eşimle çekindiğim bir resmi koyup hemen ekledim ve önemli bir detay resmi eklediğinizde büyük gelebiliyor ya da sığmayabiliyor ama hiç korkmayın :) Resmi köşelerden tutturup küçülttüğünüzde istediğiniz kapak hazıırrr ben öyle yaptım açıkçası :) Vee süper oldu..


Geriye sepete atıp siparişi gerçekleştirmek kaldı.. İşte bu kadarr.. Sizde ister kendinize ister de sevdiklerinize böyle bir hediye alabilirsiniz :) Bence denemeye değer ..

https://www.sanakapakolsun.com/
Çarşamba, Ağustos 26, 2015

Ağustos Ayı Bitenlerrrr

Yazar:
Merhaba arkadaşlar bi bitenler yazısına daha hoşgeldiniz :) Bu ayın bitenlerini de çöpe gitmeden yazayım dedim haliyle bitenler yazısı yazmayı da pek bi severim :)

pembedunyamm42.blogspot.com

Öncelikle parfümeriden başlayayayım. İxora Fantasy seti olarak aldığım setin parfümü kesinlikle süperdi, her gün defalarca sıkasım gelirdi. Ne ağır bi kokusu var ne de uçucu. Yaz ayını yansıtan meyve kokuları hakimdi ve kalıcılığı çok iyiydi, ertesi gün tişörtümü elime aldığımda miss gibi kokusu yayılırdı, mutlaka yedeklemeyi düşünüyorum :) Kendisini BulsakAlsak.Com da bulabilirsiniz.

Yine bu setin nemlendirici kremi de o hızla bitti çünkü hem parfümüyle aynı kokan kokusu hem de hafif nemlendiriciliği harikaydı. Aşırı nemlendirmese de kokusu herşeye bedel :) 

Celebre parfüm de Avon da sevdiğim parfümlerden o yüzden onun bitmesi hepsinden önce oldu bir ayı buldu mu bilmiyorum ama her zaman alacağım bir parfüm..

Topicrem makyaj temizleme suyu; her zaman günlük bakımımda kullandığım ve makyaj temizlemede en güvendiğim ürünüm. Çünkü yüzüme karşı hiçbir alerjik ya da kötü bir etkisi olmadı. Ki bu şişe de biten ikinci şişem. Çok şeffaf bir yapıya sahip olan bu ürünü Topicrem Türkiye de bulabilirsiniz :)

CarrotCare havuçlu şampuanım ise kesinlikle vazgeçilmez saç bakım ürünüm. Bu bitirdiğim ikinci şişesi ve artık saçlarım o kadar alışmış ki ona ve başka bir ürün hiç kullanmadığım için saçlarıma, bütün etkisini hissedebiliyorum. Saçlarım her zaman yumuşacık, ipek gibi :) Ve içindeki havuç yağı ile de sürekli beslendiği için yıpranma payı çok az.. Mutlulukla üçüncü şişesine geçiyorum :)

Fresh'n Soft un makyaj temizleme pedleri yine favori ürünlerimden. Kenarlarının sağlam dikişli olması çok iyi ve de güzel bi temizlik sağlıyor.
  
Loreal Paris'in visible lift fondoteni ise aşırı mat olmayan memnun olduğum bir üründü. Çok yağlı bir cildim olmadığı için de rahatsız olmadım hiç ama aşırı yağlı ciltlere önermem.. 

Bir bitenler yazısının daha sonuna gelmiş bulunuyoruz şimdilik hoşçakalın :)

Sevgiler


Salı, Ağustos 25, 2015

Sante Organik Göz Kalemi - Kajal Eyeliner 07 Numara

Yazar:
Günaydınnn arkadaşlarr hafif esintili bir günden herkese merhaba. Bloğumun bugünkü konuğu Sante Organik Göz Kalemi 07 numara. Öncelikle göz makyajında koyu ton kalemleri çok kullanan biri değilim ama zaman zaman kullandığımda da çok dikkat çeker, hemen yakıştığını söylerler artık alışkın olmadıklarından mı farklı geliyor bilemem ama arada bu tonları denemek mutlaka lazımmış :)

Sante'nin bu göz kalemi çift taraflı bi tarafında da yumuşacık bir fırçası var. 42046 numaralı bu kalemin rengi buğulu bir siyah. Sürümü ise çok rahat hemen rengini veriyor ama sanki rengi biraz daha baskın olaymış daha iyiymiş :) 

pembedunyamm42.blogspot.com

Kalemi gözüme uygulayıp fırçasıyla da dağıtarak hem buğulu bir göz makyajı yaparken hem de aylaynır yerine de kullanabiliyorum. Verdiği renk göz makyajımı daha da belirginleştiriyor ve derin bakışlar sağlıyor. Renk tonu resimde gördüğünüz gibi :)


pembedunyamm42.blogspot.com

Yumuşacık ve kolay sürümü olan bu kalem de önemli makyaj malzemelerim arasında yerini aldı. Doğal kozmetik sertifikalı olması da ekstra güzellik :) Sadece dediğim gibi daha baskın ve koyu olsa eminim çok daha güzel olurmuş ama yine de benden geçerli notu aldı :)

Bu ürünü Ayışığı Organik  de 39 tl gibi bir fiyata alabiliyorsunuz.

Siz nasıl buldunuz yorumlarınızı bekliyorum

Sevgiler
Çarşamba, Ağustos 19, 2015

Cosmed DD Krem İncelemesi

Yazar:
Günaydın arkadaşlar bugün sizlere uzun zamandır kullandığım Cosmed dd kremden bahsedeceğim.. Bu sıcak havalarda makyajımızı yaparken güneşe karşı da önlemimizi almak gerek.. Güneş ışınlarının zararlı etkileri ne yazık ki cilde çok zarar veriyor..

Cosmed'in bi çok ürününü severek kullandım.. Dd kremde de ilk deneyimimi bu markada yaptım.. Ürün tüplü bir ambalajda.. 40 ml.. İlk sürdüğünde hafif koyu bir renk çıksa da sürdükçe o renk kayboluyor ve ciltle bütünleşen bir renge dönüşüyor.. Cilt tonunu eşitliyor ve spf 50 korumalı..

pembedunyamm42.blogspot.com

Ürün Aloe Vera ve Calendula yağı içeriyor.. Cildi güneş ışınlarının yaşlandırıcı etkisinden korurken aynı zamanda cildi nemlendirip hassaslaşan cilt dokusunu yeniliyor.. Aşırı yağlı ciltlere tavsiye etmem tabi..

Bir de kapatıcılık konusunda ve sivilceleri kapatma konusunda herhangi bir işlevi yok bu önemli bir nokta.. Dd krem günlük makyajınızın altına uygulayabileceğiniz ve özellikle güneş ışınlarına karşı koruma olarak kullanabileceğiniz nemlendiricili bir krem vazifesini görür..

pembedunyamm42.blogspot.com

Ürün hiçbir şekilde parfüm ve paraben içermiyor ve dermatolojik testten de geçmiş.. Peki nerelerde bulabilirsiniz? 

Genel olarak eczanelerde ve http://www.dermoeczanem.com/ da bulabilirsiniz.. Yaklaşık fiyatı 38 tl civarı..

Tekrar görüşmek üzere hoşçakalın
Pazartesi, Ağustos 17, 2015

Madame Coco da Bu Hafta %50+%50 İndirim Varrr

Yazar:
Evettt aldığım güzel bi haberi sizlerle paylaşmak istedim belki bilmeyen bi çoğumuz vardır diyee :) Madame Coco mağazalarında bu hafta tüm kişisel bakım ürünleri, makyaj çantaları ve havlularda %50+%50 indirim sizleri bekliyorrr..

pembedunyamm42.blogspot.com
Böyle büyük indirimlere bayılıyorum desem yeridir hele de söz konusu kişisel ve cilt bakım ürünleriyse :) Daha önce aldığım bi çok cilt bakım kremlerimden ve duş jeli ve oda kokularından çok memnun kaldığım da doğrudur :) Hal böyleyken yeniden böyle güzel bi indirim haberi duymak güzel..

pembedunyamm42.blogspot.com

Makyaj çantasından da çok memnun kalmıştım tekrar yedekleyebilirim ya da arkadaşlarıma hediye amaçlı alabilirim.. Sizler de bu güzel indirimleri kaçırmayınn bence derimm.. 

O halde haydii Madame Coco' ya :)

Pazartesi, Ağustos 17, 2015

Lavera Organik Mineral Allık - Charming Rose

Yazar:
Günaydınnn arkadaşlar bloğumun bugünkü konuğu yine Ayışığı Organik den ulaşabileceğiniz ve temin edebileceğiniz Lavera marka organik mineral allık :) 

Allık konusunda şimdiye kadar kullandığım ürünler arasında hakkını gerçekten veren bu ürünün öncelikle belirtmeliyim ki yumuşacık ve ipeksi yapısına ve verdiği hafif ışıltıya bayıldımm.. Gerçekten de yapısı da sürümü de yumuşacık ve sürerken adeta kayıp gidiyor :)

pembedunyamm42.blogspot.com

Benim tercihim 61015 numaralı Charming Rose.. Rengi çok doğal bir şeftali ve hafif turuncumsu.. Yanaklardaki görüntüsü ise çok hoş. Kalıcılık noktasında da gayet başarılı.. Ürün yine Natrue ve Vegan sertifikalarına sahip ve tüm cilt tipleri için uygun..

pembedunyamm42.blogspot.com

Allıktaki renk pigmenti çok iyi ve öyle tozutma falan da yapmıyor bu da en sevdiğim ve tuttuğum tarafı oldu.. Yumuşacık ve kolay sürümü ile de taze bir görünüm oluşturuyor ve elmacık kemiklerini de vurguluyor.. Ürün organik jojoba ile harmanlanmış aynı zamanda..

Tek zorlandığım tarafı ürünün tam rengini vermek için baya uğraşmam oldu çünkü istediğiniz rengi almanız için bir kaç kat sürmeniz gerekiyor..

pembedunyamm42.blogspot.com

Bu güzel ürüne Ayışığı Organik den ulaşabilirsiniz.. Fiyatı da 49.90 tl.. Lavera ürünleri gerçekten keşfedilmeye değer ürünler mutlaka da incelemenizi tavsiye ederim.. Bu güzel ürünle tanışmamı sağlayan Ayışığı Organik'e de sonsuz teşekkürler :)

Tekrar görüşmek üzere sevgiyle kalın, güzel yorumlarınızı da bekliyorum :)

Çarşamba, Ağustos 12, 2015

Ayışığı Organik ve Lavera Naturel Likit Fondoten

Yazar:
Günaydınnn arkadaşlar bu aralar organik ve sağlıklı ürünlere daha bi bağlandığımı söylemiştim bugün de sizlere bu konuda mükemmel ilham olacak bi sayfadan ve ürününden bahsedeceğim..

Öncelikle Ayışığı Organik sitesi, organik doğal gıdalar ve sağlıklı yaşam ürünlerinin bulunduğu mükemmel bir yer :) Gıdadan kozmetiğe ve cilt bakım ürünlerine kadar ürün seçeneklerinin bulunduğu site doğaya saygılı ve sağlıklı ürünler sunuyor..

Livera Naturel Likit Fondoten de siteden temin ettiğim bir fondoten.. Bu aralar fondoten arayışındayken ve sağlıklı makyaj ürünleri tercih ederken bu ürün tam da aradığım şeydi aslında.. 

Bu fondotenin tam 5 serisi var ben 61001 numaralı Almond Amber olanını seçtim, ten rengime daha iyi geleceğini düşünerek.. 

pembedunyamm42.blogspot.com

Fondoten diğer tüm ürünlerinde olduğu gibi saf ve doğal malzemelerden oluşuyor. Kremsi likit fondoten ve kalıcılığı ise 10 saate kadar vaat etmiş ama bende gün boyu hiç bozulmadan durdu ve çok hoşuma gitti :) Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim çok güzel bir kokusu var, insana böyle huzur veren :)

Fondoteni cildime uyguladığımda böyle her yere eşitçe dağıldığını fark ettim ve nasıl söyleyim M.Asam'ın fondotenini kullanan varsa bilir aynı onun gibi yumuşacık sürer sürmez dağılıyor ve cilde anında ipeksi ve yumuşacık bir etki bırakıyor, tabi bu da içindeki mükemmel jojoba yağının etkisiyle oluyor :)

pembedunyamm42.blogspot.com

Ayrıca ciltte çok doğal duruyor ve ton eşitsizliklerini kapatıyor.. Tüm cilt tipleri içi uygun olan ve dermatolojik testten de geçen bu ürün, içerdiği argan yağı sayesinde de cildi nem kaybından koruyor.. Ürün aynı zamanda Natrue ve vegan sertifikalı.. Tek kelimeyle mükemmel diyebilirim :)

Bundan sonra makyaj ürünleri konusundaki tercihlerimi özellikle bu siteden yapacağıma eminim, çünkü bakımlı olmak kadar cildimin korunması ve doğal ürünlerle beslenmesi de bir o kadar önemli benim için..

Ürünün fiyatı ise 48.05 tl sitesinde ve fazlasıyla hak ediyor.. Kesinlikle tavsiye ederimm..

Bir de çok çok önemli bir konuya değineceğim :) Şu anda http://www.ayisigiorganik.com/ sitesine üye olan herkese 25.00 tl değerinde hediye çeki veriliyor ve bu çekinizi de minimum yapacağınız 150 tl ve üzeri alışverişinizde anında kullanabiliyorsunuz. Ayrıca yaptığınız her alışveriş sonrasında PARAPUAN birikiyor ve bi süre sonra da bu parapuanlar yine kullanabileceğiniz bir hediye çekine dönüşüyor :) Bu mükemmel bir fırsat ve üye olmak için yazdığım linke tıklayabilirsiniz hemen :)

Sizler nasıl buldunuz, bu arada cildinize ve cilt sağlığınıza önem veriyorsanız mutlaka siteyi incelemelisiniz..

Teşekkürler Ayışığı Organik

Sevgiyle kalın 

http://www.ayisigiorganik.com/

https://instagram.com/ayisigiorganik/

Salı, Ağustos 11, 2015

Avon İncandessence Parfüm

Yazar:
Şimdiye kadar bloğumda parfüm konusuna nadir değinmişimdir ama bugün sizlere yeni kullanmaya başladığım ve kokusuna bayıldığım bir parfümden bahsedeceğim: Avon İncandessence Parfüm :)

Parfüm yuvarlak bir şişede ve bendeki 50 ml olanından :) Turuncumsu bir rengi var ve kokusu ise muhteşemm.. 

pembedunyamm42.blogspot.com

Ambalajı eskiden kapaklı iken artık değişmiş kapaksız olmuş fark olarak :) Parfüm modern hayatın romantik kadınlarına özgü, çiçeklerin kırılgan ve zarif doğasını yansıtan, seçkin notalarıyla dikkat çekici ve büyüleyici bir parfüm..


pembedunyamm42.blogspot.com

Parfüm; orkidenin frezya ile sarı lale ile karışımından oluşuyor.. Fiyatı değişken olmakla beraber ben geçenlerde N11 den 20 tl gibi bir fiyata almıştım.. Kokusunu çok beğendim ve böyle giderse fazla dayanmadan biteceğe benziyor :) 

Kullananlar olduysa yorumlarınızı bekliyorum, sevgiyle kalın..
Salı, Ağustos 11, 2015

Zao Organik Makyaj Ürünleri ve Krem Far

Yazar:
Zao organik makyaj ürünlerine bu ara gerçekten sarmış durumdayım çünkü cildimi hem besleyen hem de beslerken farklı bir güzellik sunan organik, doğal bir makyajı Zao da bulabiliyorum :) 

Hem böyle organik hem de kalıcı makyaj sunan bu markanın ürünleri kadar ambalajları da bir o kadar dikkat çekici :) Bambu ambalajlarda bulunan ürünler, yenilikçi bir akımı da simgeliyor çünkü bu ambalajlar refil yani yeniden doldurulabilir olarak üretiliyor.. Bu şekilde de aynı zamanda doğada atık azalıyor ve insan sağlığı esas alınıyor..

Bende krem farını severek kullanıyorum ve krem farımı uygulamadan önce mutlaka altına The Balm'ın far bazını uyguluyorum ardından da krem farımı uyguluyorum.. Verdiği renk ve pigment çok başarılı ve de hafif gümüş tozunun verdiği etkiyle de krem farın cildime çok iyi geldiğini de söyleyebilirim..

pembedunyamm42.blogspot.com

Gümüş tozu içeriği sayesinde en hassas ciltlere bile iyi gelen ürün bu şekilde de her cilt tipine uygun olarak kullanılabiliyor.. Ürün tamamen doğal ve uluslararası organik sertifikalı.. Hiçbir şekilde de hayvanlar üzerinde test edilmiyorlar..

Bu krem farı çok severek kullanıyorum ve cildime makyaj yaparken organik ürünlere çok önem verdiğim için göz makyajımın olmazsa olmazı kendisi :) Ayrıca verdiği ışıltısı ve kalıcılığı en sevdiğim özelliği.. 

Farı göz kapaklarıma uygularken parmağımla uyguladığımda en güzel sonucu alıyorum.. Yumuşacık bi sürümü var zaten..

pembedunyamm42.blogspot.com

Bunun şeftali gibi kırmızı gibi tonu da var o hem far hem de allık olarak kullanılabiliyor mesela :) Markanın diğer ürünlerini de denemeyi çok istiyorum kullanan varsa da yorumlarınızı da bekliyorum

Simdilik hoşçakalın :)



Pazartesi, Ağustos 10, 2015

Rituel de Beaute Burun Bandı

Yazar:
Şimdiye kadar pek burun bandı deneyen biri olmayarak ilk deneyimimi Rituel de Beaute burun bandı ile yaptım.. Bant siyah nokta ve kirleri temizlemeyi vaat ediyor.. Kutunun içerisinde 6 adet bant var..

Bende ilk deneyimlerimi yaptım ve gayet memnun kaldım belki aşırı derecede siyah noktaları çıkarmasa da genel anlamda temizlemesi yine de güzeldi ve fazla siyah noktam olmadığı için de gözle görülen kir ve yağları aldı :)

Aynı zamanda kir ve yağ yanında yine bant burunda olan ve belki de görmediğimiz küçük, minik kılları da alıyor bu da hoş bi durum..

pembedunyamm42.blogspot.com

Bandın içerisindeki Aloe cilde tazelik ve rahatlık hissi veriyor.. Ve dermatolojik olarak test edilmiş olan bu bant alkol ve paraben içermiyor ve her cilt tipine uygun.. Bant burun çevresindeki siyah noktaları, yağ ve kirleri alıyor ve gözenekleri de açıyor, bir rahatlama hissi veriyor..

Yalnız önemli bir konuya değineceğim.. Ben ilk kullandığımda bandı tabi acemilik de var burun bölgemi yeterli ıslatmamışım fazla etkili olmadı ama burda hata tamamen bendeydi daha sonraki denemelerimde gayet güzel oldu..

pembedunyamm42.blogspot.com

Yani demem o ki bandı burnunuza uygulayacağınızda önce burun çevrenizi yıkayıp temizleyip sonra da burnunuzu yeterli derecede ıslatıyorsunuz ve bandı burnunuza yapışkan kısmı gelecek şekilde iyice bastırarak yapıştırıyorsunuz.. 15-20 dk beklettikten sonra da yavaşça çıkarıyorsunuz..

Bandı genel olarak başarılı buldum ve sevdim.. Fiyatı da 3.95 tl civarı ve tüm Bimlerde bulabilirsiniz :)

Deneyenler varsa yorumlarınızı da bekliyorum

Sevgilerrr

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

İnstagram: pembedunyammm
Pinterest: pembedunyammm
Facebook: Pembe Dünyam Blog
Cuma, Ağustos 07, 2015

Nuxe Çok Amaçlı Kuru Yağ İncelemesi

Yazar:
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere birinci şişesini bitirip ikinci şişesine geçtiğim ve kullanmaktan asla vazgeçemediğim harika ürünümden Nuxe çok amaçlı kuru yağdan bahsedeceğim :) Bi kere bu ürün benim olmazsa olmazlarımdan..

Nedir Nuxe çok amaçlı kuru yağ? Saç, yüz ve cilt bakımı için kullanılan bir yağ bu yağ.. Cildi yumuşacık yapan ve aynı zamanda pürüzsüzleştirici özelliğe de sahip olan bu yağ tamamen doğal içeriklere sahip.. Silikon ve koruyucu maddeler içermiyor.. 

pembedunyamm42.blogspot.com

Saça ise harika bir canlılık ve şekil veriyor ve saatlerce de o şekille kalıyor.. İşte ben bu özelliğine bayılıyorum ve saçlarımı dilediğim gibi şekillendiriyorum :) Ayrıca ışıl ışıl parlayan saçlarımı da bu yağa borçluyum.. 

Saç konusunda kullanmak isteyenler ister nemli saça isterse de kuru saça rahatlıkla uygulayabilir.. Bir fıs bile saçınıza anında etki ediyor ki ben saçımı şekillendirdiğimde kabaran kısmı falan olursa bir fısla anında düzeltiyorum.. Ben genelde nemliyken uyguluyorum ve istediğim sonucu alıyorum :)

Yalnız önemli bir nokta bu ürünü saçlarınıza uygularken asla aşırıya kaçmayın çünkü aşırı kullanım saçlarınızda direk yağlı ve kötü bir görüntüye sebep olur ve bu da sizi rahatsız eder.. Bir miktar kullanım size fazlasıyla yetecektir..


pembedunyamm42.blogspot.com

Ürün 50 ml ve 100 ml lik şişelerde satılıyor. Ayrıca simlisi de var ama benim tercihim simsizden yana :) İçerisinde de borage, Worth, badem, kamelya, fındık, Macadamia ve E vitamini gibi 6 değerli yağ var.. Bu da bi hayli zengin vitamin içeriği olduğunu gösteriyor..

Bu yağı aynı zamanda cildinize de parlaklık vermek amaçlı da kullanabilirsiniz. Ya da benim gibi tatildeyken güneş sonrası bronzluğu öne çıkarmak için de kullanabilirsiniz. Ürün genelde güneş sonrası uygulama için uygun ve avuç içinde karıştırarak uygulanabilir..

Ürünü birçok eczanede ve http://www.dermoeczanem.com/ da bulabilirsiniz.. Fiyat konusunda net birşey söylemeyeceğim çünkü değişebiliyor.. İndirimli hallerde ve set olarak gayet uyguna alabilirsiniz..

Siz nasıl buldunuz :)?



Perşembe, Ağustos 06, 2015

NEUTROGENA NORVEÇ FORMÜLÜ VÜCUT LOSYONU İLE KURUYAN CİLDE GÜNEŞ SONRASI BAKIM

Yazar:


Güneşe maruz kalan cildin kendine gelebilmesi için suya ve neme ihtiyacı vardır. Güneş sonrası cildin toparlanması için yoğun nem içeren nemlendirici ile cildin nem seviyesinin artırılması gerekir.
Yenilenmeye ihtiyacı olan güneş görmüş, yanmış ve bronzlaşmış cildin nem takviyesinde Neutrogena Norveç Formülü Vücut Losyonu’ndan destek alın.

Neutrogena® Norveç Formülü Vücut Losyonu Norveç Formülü ile ciltte 10 katmana kadar aktif nemlendirme sağlar. Ciltte neme en çok ihtiyaç duyulan bölgeleri etkili şekilde nemlendirir. İlk kullanımdan itibaren ve24 saat boyunca cildi nemlendirir ve ciltte rahatlamış, pürüzsüz bir his bırakır.  Cilt günden güne daha yumuşak, daha güzel ve daha sağlıklı bir görünüm kazanır.Yağlı bir his bırakmayan formülü sayesinde cilt tarafından kolayca emilir.


pembedunyamm42.blogspot.com

Tavsiye edilen fiyat: 400 ml 24.50.-TL

Çarşamba, Ağustos 05, 2015

Wasa Türkiye' den Gelen Lezzet Paketi

Yazar:
Wasa 1919 yılında kurulan bir İsveç markası.. Hem sağlıklı hem doğal hem lezzetli bir de üstüne tam tahıllı yiyecek arıyorsanız ki Wasa sandwich ve gevrek ekmekler tam da aradığınız lezzet diyebilirim :)

Bu güzel lezzetlerin içerisindeki tahılın özü ve kepeği birbirinden ayrılmadığı için vitamin ve mineral yönünden oldukça zengin.. Bu zenginlik de mide ve sindirim sistemine faydalı olduğu gibi kalp hastalığı ve diabet hastalığı riskini de azaltıyor ve kilo alma riskini de en aza indiriyor..

pembedunyamm42.blogspot.com

 Dolayısıyla doğru beslenmek ve formuna dikkat etmek isteyenler için büyük mucize ve diyetisyenlerin de bir numaralı önerisi :)

4 çeşit Wasa Sandwich var. Bunlar: krem peynirli, krem peynirli&baharatlı, krem peynirli&domates-fesleğenli ve krem peynirli&kırmızı biberli :) Burnuma miss gibi lezzetlerin kokusu geldi bilee.. 

Ve ben bugün krem peynirli&kırmızı biberli sandwich denedim ve enfes lezzetine bayıldım diyebilirim.. Ardından da çayla beraber tükettiğim çikolatalı ve fındıklı bar ise süper bi besin değeri kattı bana.. İçindeki yulaf gevreği ve buğday taneleri ise ayrı bir tat katmış diyebilirim..
 
pembedunyamm42.blogspot.com

Günlük öğün aralarında atıştırmalık olarak da tüketilen bu yiyeceklerin gevrek ekmekleri de var.. Henüz tatmamış olduğum için bilgi verememekle beraber en kısa sürede onları da denemek için can atıyorum :) 

Wasa'nın lezzetli ve doğal ürünlerine WasaTürkiye facebook adresinden, Migros ve Magrocenter şubelerinden ulaşabilirsiniz :)
Bu güzel paket için de Wasa Türkiye' ye sonsuz teşekkürler..



Salı, Ağustos 04, 2015

BLOG ÇEKİLİŞİM BAŞLASINNNN :))

Yazar:
Merhaba arkadaşlar fark ettim ki bloğum 300 izleyiciye ulaşmış bu da demek oluyor ki beni seven, takip eden yazılarımı önemseyen biricik izleyicilerim var benimm.. Bu durum da beni inanilmaz mutlu etti ve 300 olmanın şerefine küçük bir blog çekilişi başlatmak istedim :)


pembedunyamm42.blogspot.com

Çekilişimde neler mi var ?

1 adet Gliss Million Şampuan 250 ml

1 adet mini Nivea nemlendirici içeren duş jeli tatil için ideal :)

1 adet Topicrem nemlendirici krem

1 adet Neutrogena siyah nokta temizleyici tonik

1 adet mini Cosmed yenileyici şampuan

1 adet Essence volume maskara

1 adet Farmona gündüz kremi

Pronail 9 dk da keratinli manikür seti ve Argan Cure manikür bakım eldiveni

Son olarak da özel yapım gül kurularıyla süslenmiş kutu :)

Yapmanız gerekenler ise;

Öncelikle blogumu Gfc ve G+ dan takibe almalısınız
Çekilişi G+ dan duyurursaniz (+1) hak
Facebookta duyurursaniz (+1) hak
Twitter da duyurursaniz (+1) hak
Instagramda duyurursaniz (+1) hak
Blogunuzda resimli duyurursaniz (+1) hak verilecektir. Yani toplamda tüm şartları sagliyorsaniz 6 çekiliş hakkınız olacaktır :)

Tüm şartları sagladiktan sonra yorum kısmına beni Gfc den takip ettiğiniz isimle beraber, paylaşım linklerinizi ve mail adresinizi yazmanız yeterli.. ( Mail adresi önemli unutmayalım )

O halde çekilişş baslasinnn hepinizin katılımlarını bekliyorum arkadaşlar görüşmek üzere bol sans diliyorum :)) Son gün 20 Ağustos 2015 ..

Hoşçakalın :))

Post Top Ad