Post Top Ad

Pazartesi, Nisan 26, 2021

Cildin İçin Anew...

Yazar:

Avon'un en başarılı cilt bakım ürünlerinden Anew ile cilt bakım rutinimde size özellikle kolajen destekli 3 farklı ürününden bahsedeceğim: Anew Cildi Yenileyen Ampuller, Anew  Reversalist Gündüz Kremi ve Anew Reversalist Gece Kremi.



Anew cilt bakım ürünleri


Cilde kaybedilen kolajeni yeniden kazandırmak için harekete geçen Avon kolajen ampulleri ben denemeye başladım bile.. Nemlendirici krem öncesi cildime her akşam uyguluyorum. Avon kolajen ampuller hem cilde kaybedilen bebek kolajenini 7 gün içerisinde kazandırmayı vaad ediyor hem de cildi bebek gibi pürüzsüz ve dolgun göstereceğini.. Gerçekten 7 günün sonunda etkilerini sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum..



Anew cildi yenileyen ampuller


Günlük cilt bakım rutinime eklediğim Protinol Teknolojisi'ne sahip ve spf 25 özelliğiyle Anew Reversalist Gündüz Kremi ve gece kremini ise oldukça sevdiğimi söyleyebilirim. Kremler yumuşacık ve cildime uygularken bile verdiği mis gibi nemlendirici etkiyi seviyorum.. Cildi anında tazeliyor. 



Anew Reversalist gündüz kremi

Anew Reversalist gece kremi


Bu kremler de 30/45 yaş aralığı için öneriliyor.


Uzun vadeli kullanım sonrası daha detaylı etkilerini ve fikirlerimi de sizlerle paylaşacağım elbette :) Ama şu ampuller tam bir mucize size söyleyim.. İlk kullanımda bile cildimi bebek gibi yaptı.. 


Sizler de cildinize kolajen destekli ürünler kullanmayı tercih ediyorsanız mutlaka bu seriye ve ürünlere göz atın.. Anew bu konuda çok başarılı zaten.. Hatta deneyen varsa da yorumlarını beklerim..


Sevgiler  :)

Pazartesi, Nisan 26, 2021

Avon Ultra Mat Ruj

Yazar:

Herkese merhaba.. Avon her geçen gün yenilenen ürünleriyle karşımıza çıkarken şimdi de çok sevilen mat ruj serisi Perfectly Mat Ruj'lara bambaşka bir yenilip yapıp yeni "Ultra Mat Ruj" ları piyasaya çıkardı.


Avon Ultra Mat Ruj

Avon pembe ruj


Evet evet yanlış duymadınız.. Avon Ultra Mat Ruj serisi ile Avon yine yaptı yapacağını :) Hem daha şık ambalajlar hem de içerdiği E vitamini, avakado ve susam yağı ile daha çok nemlendirici özelliğiyle ve her cilt tipine uygun zengin renk seçeneği ile bu yeni rujlar çoktan taliplerini bulmaya başladı bile.. 


Avon ruj renkleri kataloğu


Ben zaten Perfectly Mat Ruj serisinden pek çok rengi severek kullanıyordum. Hele de Marvellous Mocha top 5 listemin başında gelirken bu habere çok sevindim ve hemen yenilenen ultra mat rujlarını denemeye başladım bile :)!!!


Avon Marvellous Mocha

Avon mat ruj


Eminim sizler de bu yenilenen mat rujları çok seveceksiniz. Şu an yarıya yarıya indirimli fiyatıyla ve 18 farklı renk seçeneği ile Avon Ultra Mat Ruj'ları online dan ya da kataloglardan alıp deneyebilirsiniz. Hatta buraya da linkini bırakıyorum. 


Ayrıca bu rujlar spf15 özelliğiyle de güneşten koruma özelliğine sahipler. Sizler denediniz mi?


Sevgiler...

Cumartesi, Nisan 17, 2021

Oriflame On Colour Mat Fondöten

Yazar:

Şu sıralar makyajımda özellikle de ten ürünlerinde Oriflame ürünlerini tercih ediyorum. Mesela bir mat fondöteni var ki adeta bb krem havasında ama bir tık daha tok ve ciltte böyle yağlı his bırakmayan ve mat duruşuyla günlük makyajıma da çok yakışan bir ürün: Oriflame On Colour Mat Fondöten.


Oriflame On Colour Mat Fondöten


Bu ürünü aylar öncesinde denemeye başlamıştım ve açıkçası bu kadar seveceğimi düşünmemiştim. Şu anda Oriflame Nisan Kataloğu'ndan ikincisini sipariş verdim. Benim için bir fondöten çok ağır yapıda olmamalı ama ten rengimi de bir tık açmalı. Yağlı his asla bırakmamalı ve yüzde kalıp gibi de durmamalı. İşte Oriflame On Colour Mat Fondöten de benim cildime açıkçası bu konuda iyi geldi.


Çok kusursuz kapatan bir fondöten diyemem. Cildimde çok fazla kusur olmadığı için benim beklentilerimi karşılayan bir ürün ama. Orta seviyede bir kapatıcılığı var. Bendeki rengi Light Porcelain. 4 rengi daha var. 


Oriflame fondöten tavsiye



Günlük makyajında hem doğal görünsün hem de hafif yapılı bir fondöten olsun derseniz bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Oriflame üyelik fırsatlarından yararlanmak isterseniz de Origüzellik ile irtibata geçebilirsiniz.


Sevgiler...

Salı, Nisan 13, 2021

Kalıcı Makyaj Nedir? Nasıl Yapılır?

Yazar:

Günümüzün popüler uygulamalarından biri de kalıcı makyaj biliyorsunuz. Özellikle günlük hayatlarında çok fazla makyaj yapmaya vakti olmayanlar, spor yapanlar veya sürekli bakımlı olmaya özen gösterenler, kendi kendine makyaj yapmakta zorluk çekenler genelde bu uygulamayı tercih ederek gayet rutin hayatlarına devam edebiliyor.


kalıcı makyaj


Üstelik bu kalıcı makyaj uygulaması dövme kadar acı hissettiren bir uygulama da değil. Kalıcı makyaj daha çok yüz bölgesine ve anestezik kremler kullanılarak yapılıyor. Derinin üst tabakasına yapıldığı için kişi fazla acı hissetmiyor. Ve özellikle renk değişimine uğramış ciltlerde bu uygulama sık tercih ediliyor.


Kalıcı makyaj ne kadar dayanır? sorusuna cevaben genelde kişinin cilt yapısı ve maruz kaldığı dış etkenlere göre 2 ila 4 yılı bulabiliyor. Microblading genelde 1 yıl giderken diğer kalıcı makyaj işlemleri ortalama 2 yıl gidebiliyor.


Özetlemek gerekirse 7 gün 24 saat bakımlı görünebilmek bu uygulama ile artık mümkün. Kaş, göz veya dudaktaki pek çok kusurlar da bu uygulama ile kapatılabiliyor. İyi düşünüp karar verildiğinde sizi uzun süre mutlu edecek bir uygulama olduğu kesin..


Sevgiler...

Pazartesi, Nisan 12, 2021

Çocuk İç Giyim Tasarımları

Yazar:

Çocuk iç giyim ürünlerinin alınması işlemlerinde üretim kalitesine önem vermeniz son derece önemlidir. Çocukların tenlerine direk olarak temas edecek olan iç giyim ürünlerinde hava alan yapıya sahip olup aynı zamanda terletmeyen seçimlerin sunulması gerekir. Bu anlamda ise yüzde yüz pamuklu ürünlere yer verilmektedir.


Çocuk iç giyim ürünleri kız ve erkek çocuklar için farklı özelliklere sahip olarak hazırlanmaktadır. Çocukların hem kullanımında rahatlığına yer açarken hem de beğenilerine de hitap edecek desen ve renk seçenekleri üretim detaylarında yer alır.


Çocuk iç giyim ürünleri arasından tercihinizi yaparken beden seçimleri de son derece önemlidir. Bedenin küçük olması kadar fazla büyük olan modellerde çocukların kullanımında sıkıntı yaratan tercihler olması nedeni ile dikkat edilmesi önerilir.


Kız ve erkek çocukları için farklı şekilde üretimi yapılan iç giyim ürünlerini kendi çocuklarınız için ya da sevdikleriniz içinde satın alabilirsiniz. Kaliteli üretim detayı ve kumaş seçimlerine dikkat ederek sağlıklı bir yatırım yapmanın da ayrıcalığını edinebilirsiniz. Farklı desenler ve renkler ile sunulan çocuk iç giyim ürünlerinde set seçenekleri ise daha avantajlı fiyat ile birden çok ürünü satın almanıza da olanak tanıyor.


Kız Çocuk İç Giyim Modelleri


Kız çocuklarının beğenisine hitap edecek olan tasarım modellerinin yanı sıra iç giyim ürünlerinde pamuklu olan tercihlere yer vererek hem sağlıklı hem de şık seçimleri belirleyebilirsiniz. Kız çocukların beğenisini kazanacak olan farklı tasarım modelleri renk ve desen seçenekleri ile hazırlanan atlet, külot, tayt, fanila, büstiyer gibi ürünler arasından hem kullanımda rahat olacağı hem de beğenisine hitap eden seçimleri satın alabilirsiniz.


Kız çocukları için üretilen ve kaliteli üretim detayına sahip olan iç giyim ürünlerini inceleyerek satın almak için hemen Bross.com.tr adresinden yararlanabilirsiniz. Kaliteyi uygun fiyat ile sunan adres aynı zamanda uygun ödeme seçeneklerine de yer açmaktadır. Kız çocukları için tasarlanmış olan kaliteli iç giyim ürünlerinin yanı sıra adreste erkek çocukları içinde hazırlanmış olan modelleri inceleyerek kısa sürede satın alabilirsiniz.


Erkek Çocuk İç Giyim Modelleri


Erkek çocuklarına özel olarak üretimi yapılan iç giyim ürünlerinde ihtiyacınıza uygun olan seçimlere yer verirken aynı zamanda çocuğunuzun da beğenisini kazanacak olan renk ve desenleri tercih edebilirsiniz. Farklı model seçenekleri ve farklı üretim detayları ile hazırlanan atlet, baxer, fanila, tayt gibi ürünleri satın alırken ise kaliteli üretime yer vermeniz önerilir.


Erkek çocuklara özel olarak üretimi yapılan iç giyim ürünlerinde aynı zamanda set olarak da satışa sunulan tercihlerden yararlanarak daha uygun fiyat ile takımlara sahip olmanız da mümkün. Çocuğunuzu sağlığı için olumlu olan seçimlere yer verirken aynı zamanda da beğenisini kazanan ürün alımını gerçekleştirebilirsiniz.


Çocuk İç Giyim Modellerinin Alımında Neye Dikkat Etmeli?


Çocukların direk olarak tenlerine hitap ederken aynı zamanda onların terlemesi durumunda da kısa sürede kuruma özelliği sunan ürünlerin seçilmesi son derece önemlidir. Tenlerinde kaşıntı ya da alerjik reaksiyon yaratmayacak olan seçimlerde ise en çok pamuklu ürünlere yer verilmektedir. Yüzde yüz pamuk seçimi ile hazırlanacak olan çocuk iç giyim ürünleri organik olmak ile beraber çocuğunuzu cildine de herhangi bir zarar vermez. Çocuk iç giyim ürünlerinin alımında aynı zamanda beden seçimlerin de dikkat ederek en uygun olan tercihin satın alınması gelişimleri içinde önemli olup kullanımda da zorluk yaşanmamasına neden olur. Alımlarınızda kaliteli ve sağlıklı seçimlere yer vererek çocuğunuzun sağlığına önemli bir yatırım yapmanın da avantajını elde edebilirsiniz.  Tüm çocuk iç giyim ürünlerine https://www.bross.com.tr/cocuk adresinden ulaşabilirsiniz.

Pazartesi, Nisan 12, 2021

Oriflame Nisan Kataloğu Alışverişim

Yazar:

Nisan ayının ilk alışveriş yazısı Oriflame Nisan Kataloğu alışverişi oldu tabiki  :) Her ay tereddütsüz alacak birşeyler buluyorum ve ihtiyaç listesine göre hareket ediyorum. Sonrasında da her denediğim ürün hakkındaki yorumlarımı sizlerle de paylaşmaya çalışıyorum :)


Oriflame Nisan Kataloğu


Oriflame' dan bu ay neler aldım.. Aslında az ve öz bir alışveriş oldu bu ay. Ama en sevdiğim de şu Efetoşum için aldığım ama kendime de rahatlıkla kullanabileceğim Sun 360 yüz ve vücut için stik güneş kremi oldu. 


Efe'nin yüzü özellikle çok hassaslaşıyor bazen ve açık tenli de olduğundan daha dikkatli olmam gerekiyor. Ateş ve benzeri durumlarda da yüzü hemen kuruyor ve kızarıyor. O yüzden havalar da ısınırken hem nemlendirici niyetine hem de 30 spf özelliğiyle güneş koruyucu olarak her daim kullanmayı düşünüyorum. 


Oriflame stik güneş kremi



Sürekli aklımda olan birşeydi ve özellikle böyle stik bir ürün ararken denk gelmesi harika bişey oldu :)!! O yüzden sık sık kullanırım artık.. Hem yüz ve vücut için olması çok iyi umarım etkisi de güzel olur.. Anne oğul kullanacağız artık :)


Oriflame güneş kremi tavsiye



Bir diğer ürün Oriflame One Colour mat fondöten oldu. Geçen aylarda alıp denemiştim ve günlük makyajıma çok iyi geldi. Hem hafif yapılı bir fondöten bb gibi hem de yüzde kalıp gibi durmuyor. Cilde anında emilim sağlıyor ve cilt tonunu güzel eşitliyor. Bendeki Porcelain rengi:)


Oriflame mat fondöten



Oriflame The One 5 in 1 Wonderlash maskarayı ise ilk kez deneyeceğim. Her ay farklı maskaralarını da denemeye çalışıyorum ki fikirlerim de alacaklara ışık tutsun.. Umarım beklediğim gibi bir etkisi olur da yanılmam. Kullanır kullanmaz yorumlarımı sizlerle paylaşacağım :)


Oriflame 5 in 1 maskara


Son olarak da On Colour serisinin tekli farlarından Velvet Black -kadife siyah- rengini istifledim. Koyu renk farları gölge yaparken çok seviyorum. Sık da kullanıyorum. O yüzden iyi oldu. 


Oriflame siyah far

Oriflame makyaj ürünleri



Oriflame Nisan Kataloğu'nda güzel ürünler ve indirimler vardı. Ben de payıma düşenleri almış bulundum. Her ay Oriflame Katalog'u düzenli olarak takip ediyorum ve ihtiyaçlarımı Origüzellik aracılığıyla temin ediyorum. Oriflame üyelik ile bu avantajlardan faydalanmak isterseniz siz de kendilerine ulaşabilirsiniz..


Sevgiler...

Pazar, Nisan 11, 2021

Bio Wave I She Yüz Temizleme Köpüğü

Yazar:

Geçtiğimiz aylarda sevgili blogger arkadaşım @huzunsarisiblog Nihal' in Sevgililer Günü'ne özel gerçekleştirdiği online bir organizasyonla @nsupcomtr ve Sezag İlaç firmasinin ürünleri olan Bio Wave I She dermokozmetik markasıyla tanıştım.


Bio Wave I She yüz temizleme köpüğü


Markanın her cilt tipine uygun ürünleri bulunuyor. Ben de bu online etkinlik sayesinde cilt tipime göre seçtiğim saç güçlendirici şampuan, göz kremi, güneş kremi ve bugünkü bahsedeceğim yüz temizleme köpüğünü deneme fırsatı buldum.


Bio Wave I She dermokozmetik ürünleri kullananlar


Bio Wave I She ürünleri öncelikle hiçbir şekilde paraben, sls, sentetik boya gibi zararlı kimyasallar içermiyor. Hayvanlar üzerinde test yapmıyor. Bu zaten ilk olarak beni cezbetti. 


Bio Wave I She Yüz Temizleme Köpüğü; 200 ml'lik pompalı bir ambalajda bol bereketli bir ürün. Tüm cilt tipleri için uygun. Sabun içermiyor. Hassas temizleyici özelliğiyle cildi, ciltteki kir ve yağı  ve makyaj kalıntılarını çok güzel temizliyor. Ve cildi asla tahriş etmiyor. 


Bio Wave I She cilt bakım ürünleri


Yaklaşık bir ayı geçkin süredir kullandığım için sizinle de rahatça fikirlerimi paylaşabilirim bu konuda. Ambalaj olarak kullanım olarak çok güzel bir temizleyici. Ben bu yüz temizleme köpüğünü favori yüz temizleme cihazım olan Foreo Luna Mini 2 ile kullanıyorum. Cildim mis gibi oluyor. Üstüne de hafif bir nemlendirici sürüp işlemimi tamamlıyorum. Tonikleri de var aslında isterseniz set olarak alıp üzerine onu kullanabilirsiniz.


Bio Wave I She dermokozmetik ürünlerini tüm eczanelerde ve Trendyol, Hepsiburada, N11 gibi satış platformlarında da bulabilirsiniz. Şu an elimde biten ve hemen onun da yorumlarını paylaşacağım saç güçlendirici şampuan var onu da bu hafta blogda sizlerle paylaşacağım.


Ben ürünlerini oldukça beğendim. Hassas ciltler özellikle deneyebilir. Bu ürünleri denememe vesile olan @nsupcomtr ve Nihal'e de çok teşekkür ederim.. 


Sevgiler....

Post Top Ad