Post Top Ad

Çocuk Kaşe Mont / Shein

Selamlar herkese hafta başına güzel bir kombin yazısı ile başlangıç yapsak nasıl olur :)? Üstelik bu seferki kombin bir minik prensesten :) Shein den devamlı alışveriş yapıyorum biliyorsunuz ki şu zorlu günlerde bile sorunsuz alışveriş yaptığım tek yurtdışı alışveriş sitesi!!! Üstelik bu sefer ki alışverişime Shein Kids bölümünden Aslıya da bir kaşe mont alarak çocuk ürünlerini de ilk kez deneyimleme şansı buldum...

Evet aslında kış sezonunun sonuna gelmiş olabiliriz ama sezon sonları malum çok şey daha fırsatlı ve indirimli oluyor. Ve prensesime epeydir de bir kaşe mont arayışı içindeydim. Shein ürünlerinin kalitesinden hiç şüphem yok zaten o yüzden hiç tereddüt etmeden bu yeşil kaşe montu da siparişime ekledim..

6 yaştan 11/12 yaşa kadar bedeni mevcut olan bu kaşe çocuk montu kalıbı, kumaşı herşeyiyle çok güzel. Hatta bir tık daha uzun geldi Aslıya ki bu da çok işimize yaradı çünkü seneye de rahatlıkla giyebilecek inşallah:)

Ve minik prensesin çok sevdiği montu:) Bu arada Shein den yapacağınız 60 dolar ve üzeri alışverişlerinize özel %15 indirim kodu: Q2pemb. 30 Haziran'a kadar da geçerli. Ürün fiyat ve detay bilgisi için postun en altına uğramayı unutmayın.

çocuk kaşe mont

kız çocuğu kaşe mont

Shein Kids alışveriş

kız çocuğu mont modelleri

Kaban: Shein

2 yorum:

  1. Çok güzelmiş, çokta yakışmış güzelliğe :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz ablası o da çok sevdi inan :)♡♡♡

      Sil

Post Top Ad