Post Top Ad

Daha Renkli Bir Ev : Genç Odası Fikirleri

Genç odalı evlerin diğer evlerden daha renkli olduğunu fark etmişsinizdir. Evin içinde ayrı bir dünya yaratan gençler, kendilerini en özgür hissettikleri alanları farklı şekilde dizayn etmeye bayılırlar. Ebeveynler de gençlerin tarzına uygun mobilyaları tercih etmekten mutluluk duyuyorlar. Genç odası ne kadar çocuğu yansıtıyorsa o kadar mutlu olacağı şüphesiz! Şimdi gelin, sizinle küçük renkli bir yolculuğa çıkalım.



Genç Odası Karyola Seçiminde Dikkat: Gençlerin Tarzını Yansıtmalı

Beraber dizayn ettiğiniz genç odalarında en merkezi nokta karyola olmalı. Anneler için en önemli nokta, genç odasındaki dağınıklığı gizlemek için ek alan fırsatlarıdır. Genç odası karyola seçiminde dikkat etmeniz gereken önemli etkenlerden biri çekmeceli olması. Çekmeceli karyolalar kapasiteleri ile gönlünüzü fethedecek. Çift çekmeceli karyolalar ile fazla eşyaları ortadan kaldırmanız mümkün. İkinci önemli nokta ise tabiki de model. Dizayn edeceğiniz genç odasına uyumlu olmalıdır. Ahşap tonlarını seçerek odaya daha sakin bir hava katmanız mümkün. Krem tonları ile odada sade ve şık bir hava estirebilirisiniz!

Çalışma Masası ile Daha Çok Çalışma Mümkün Olabilir

Çalışma masası seçiminizde kafanızın karışması çok normal. Birçok çeşit ve renk içinden hangisini seçmeliyim, diye düşünüyorsanız işte püf noktaları... Masa ve sandalye tercihinizde, tarzı ikinci planda atmanız önemli bir nokta çünkü rahatlık ve alanın büyüklüğü çok önemli bir etkendir. Genç odasında olmazsa olmaz eşyalardan biri tabii ki kitaplar. Kitaplar, masanın yanında, çalışırken uzanılabilecek konumda olmalıdırlar. Dolaplar burada devreye giriyor. Dolaplı çalışma masaları güzel bir tercih olacak.

Dolapların ulaşılabilecek konumda olması, geniş hacimli olmaları, konforu gençlerin odasına kadar getirecektir. Diğer bir önemli nokta ise masa seçimi. Biliyoruz ki, gençler oldukça dağınık olabiliyorlar. Bu dağınıklığı minimum düzeye indirmek bizim elimizde. Eğer geniş masa tercihleri yaparsak hem genç için hem de aileleri için nokta atışı bir tercih olacaktır.

Son olarak, gençlerin tarzlarını unutmamalıyız. Onlara daha iyi hissettirecek bir ortam yaratmak çalışmalarını da olumlu yönde etkileyecektir. Unutmayalım ki, biz değil onlar o masada çalışacaklar.

Takım Halinde Tercih Edebileceğiniz Mobilyalara Göz Attınız mı?

Genç odası dizayn ederken mobilyaları ayrı parçalar olarak almak size yorucu geliyorsa işte tam size göre bir fırsat. Takım halinde alabileceğiniz genç odası mobilyaları da mevcut! Bu setlerin birçok çeşidi ve modeli bulunmakta. Boyutları ve alanlarını odalarınıza göre ayarlayabiliyorsunuz.

Odada daha çok toprak tonları kullanarak doğa temelli bir tarz oluşturabilirsiniz. Genç odası ileride bir yetişkin odası da olabilir. Bu yüzden beyaz tonlarının veya krem tonlarının baskın olduğu bir takım seçiminiz gerçekten harika olacaktır. Sade takımlar olduğu gibi, daha renkli ve cıvıl cıvıl takımlar da mevcut. Renkli karyolalar, cıvıl cıvıl masalar ile odada ev ortamından farklı bir alan yaratmak gence kendisini oldukça özel hissettirecektir.

Genç odası takımı seçilirken önemli nokta bütünlük olarak tarzınıza uyması. Ayrıca fiyat konusunda endişeliyseniz parça parça alacağınız mobilyalar ile takım halinde alacağınız mobilyalar neredeyse aynı fiyata denk geliyor. Genç odası takımı fiyatları çok değişken olmamakla birlikte cebinize uyum sağlayacaktır.

Genç Odası Takımında Ufak Dokunuşları Unutmayın

Genç odası seçimleriniz aklınızda belirmeye başladı. Unutmamanız gereken en önemli noktalardan birini hatırlatmakta fayda var. Gençlerin tarzındaki bu odalara ufak dokunuşlar yapabilirsiniz. Küçük dekorlar, saatler, ışıkların rengi gibi birçok ufak detayları şekillendirmeniz, gencin ruhunda güzel dokunuşlar olarak iz bırakacaktır. Genç odası mobilyaların seçiminde tarz ve uyum eve farklı bir hava katacak. Bu mobilyaları en uygun fiyatlarla ve kaliteli seçimlerle Koçtaş web sitesinde bulabilirsiniz. Sepetinize attığınız mobilyalara kısa sürede sahip olmak artık çok kolay!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad