Post Top Ad

Farmasi Makyaj Ürünleri

Farmasi makyaj ürünleri ile ilk tanışmam uzun zaman önce deneyimlediğim bir allığı ile olmuştu ve hatta onu çok sevip dibine kadar kullanmıştım. Hala satışta olması da ayrı bir sevindirici haber tabi ama bu sefer @farmasi_yasamdir dan daha detaylı ve güzel bir paket alıp bir kaç ürününü daha deneme fırsatı buldum. Paketten çıkan ürünler arasında gözümden yıldızlar çıkaran Farmasi True Color Ruj 22 Mauve, Farmasi Cashmere Siyah Göz Kalemi ve yine tam bir yaz rengi olan Farmasi Zen Lipgloss 02 numara.


Farmasi True Color Ruj 22

Farmasi True Color serisi yumuşacık yapısı ve yoğun renk pigmenti ile çok sevebileceğinizi düşündüğüm bir ruj serisi bence. Hele de 22 numara Mauvel mora çalan pembe benim en sevdiğim renklerden. Rujun dudaktaki kalıcılığı gün boyu yiyip içtiğiniz şeylere bağlı bir kaç kez tazeleme isteği duyabilirsiniz. Dudakta hiçbir şekilde pütür pütür bir görüntü bırakmayan True Color serisi 30 farklı renk çeşidi ile de maşallah dedirtiyor :)

farmasi true color 22

farmasi true color ruj

Farmasi Cashmere Siyah Göz Kalemi

Farmasi kaşmir siyah göz kalemi ise asansörlü yapıya sahip göz kalemlerinden. Yoğun siyah rengini kaşmir yumuşaklığında göz kapaklarımda çok net hissedebiliyorum. Yine yumuşacık ucuyla da çok rahat bi şekilde uygulama yapıyorum. Bu tarz göz kalemlerindeki en büyük korkum otomatik asansörlü adaptörünün çabucak bozulması umarım bu kalemde bunu yaşamam.

Bu kalemin en sevdiğim özelliklerinde biri de uzun süre kalıcı olması. Ayrıca suya da dayanıklıymış benden söylemesi :) 6 farklı renk skalası var ve ben mavi,yeşil ve ten rengi olanlarını da denemek istiyorum açıkçası.

farmasi cashmere siyah göz kalemi

Farmasi Zen Ruj / Lipgloss

Son olarak da bu Farmasi Zen dudak parlatıcı rujlar var. 6 farklı rengi var. Bendeki 02 numarası. Parlak ve yoğun dudak makyajı sevenler için iyi bir seçenek. Ben pek lipgloss kullananlar camiasından değilim biliyorsunuz daha çok mat ruj ve likit mat ruj kullanmayı tercih ediyorum. O yüzden bu rujlar benim için çok özel günler için kullanmalık olanlardan.

farmasi zen ruj

Farmasi makyaj ürünleri ile ilgili son deneyimlerim bu ürünlerle oldu. True Color Ruj ve Cashmere asansörlü göz kalemini aşırı sevdim ve halen şu an kullanıyorum. Farmasinin sırada en merak ettiğim ürünü BB kremi var hemen ilk fırsatta onu deneyip yorumlarımı sizlerle paylaşacapım :) 

Sizler nasıl buldunuz? Farmasi kozmetik furyasında en sevdiğiniz ürün hangisi? Yorum ve tavsiyelerinizi beklerim.

Sevgiler

22 yorum:

  1. Rujun aynısı bende de var sürümü ve rengi çok güzel 😊
    Yalnız ben göz kalemini çok sevemedim bendeki ten rengi. Çok fazla yumuşak yapıda geldi bana 😏

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ten rengi belirsiz o zaman ben de almayım ama bu siyahi çok sevdim ben :)

      Sil
  2. rujun rengine bayıldım sana çok yakışır o renk canım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım ben de çok beğendim rengini :)

      Sil
  3. Rujun rengi çok güzel,kalemde oldukça pigmentli görünüyor.Son dönemde Farmasi'nin en çok merak ettiğim ürünleri likit mat rujları.Fırsat bulursam onları denemek istiyorum.Güle güle kullan canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım likit mat rujlarını ben de denemedim denesem yorumlarını bekliyorum mutlaka ♡♡

      Sil
  4. Hiç denemedim ama güzele benziyor...

    YanıtlaSil
  5. Great post and interesting products!!
    xx
    Mónica Sors
    MES VOYAGES À PARIS
    NEW POST: UNPUBLISHED ONE FROM CALIFORNIA
    DON'T MISS: SAILING STYLE

    YanıtlaSil
  6. Farmasi ürünlerini çok severek kullanıyorum ben de .. güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullan, rujun rengi harika görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım ben de cok begendim rengini :)

      Sil
  8. Ruj ve glossun rengi tam senlikmiş Ümran'cım! Ben BB Göz kremini çok seviyorum; bir de mat rujları bence harika. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mat rujlarından birini sende görmüştüm sanırım canım aklımda :) bb kremini ben de denemek için sabırsızlanıyorum teşekkür ederim :))

      Sil
  9. wow, cool products) I want some of them too!

    YanıtlaSil

Post Top Ad