Post Top Ad

Tek Düğmeli Blazer Ceket

Spor ve klasik şıklık sevenlerin en gözde parçalarından biri de blazer ceketler. Dolayısıyla hem erkek hem de bayanların en sık kullandığı parçalardan. Özellikle son dönemlerde stile bir rahatlık ya da tam tezatlı bir şıklık katmak amacıyla hem jeanlerle hem de eteklerle en trend blazer ceket kombinleri yaratılabiliyor.

En sık tercih edilen blazer ceket modelleri ise tek düğmeli olanlar. Ben blazer ceketleri hem içine beyaz bir gömlek ve tarz bir stiletto ile hem de rengarenk bir kombin içerisinde kullanmayı seviyorum. Blazer ceketin rahat ve modern çizgisini seviyorum ve bugünki kombinimdeki tek düğmeli, çizgili, kol ve cep manşetleri pembe olan blazer ceket FashionMia dan :) 

Daha havalar tam ısınamamışken uzun kolları ile içine bir tişörtle rahatlıkla giyebildiğim bir ceket. Ayrıca çok rahat kumaşı da onu sevme sebeplerimden :) İnstagramda çok beğenilen mavi tüllü pileli eteğim ise Kadıköy'den :) Renklerini çok beğenince bi kaç tane almıştım bu da onlardan biri :) Artık beni rengarenk görebilirsiniz :) Etek ve bluzumun oldukça koyu bir renk olmasından mütevellit ben de ayakkabı ve ceketimin açık renk olmasını tercih ettim ve haftasonunun kaçamaklı güneşli havasını Meram bağlarında değerlendirdim. İşte renkli kombin resimleri sizlerle umarım beğenirsiniz, kombin detaylarına postun en altından ulaşabilirsiniz :)

blazer ceket kombinleri

blazer ceket bayan

bayan blazer ceket modelleri


blazer ceket kombini

Blazer Ceket: FashionMia

16 yorum:

  1. Cekete bayıldım, çok şık olmuş ❤

    YanıtlaSil
  2. Ceket de çok güzelmiş ama elbisenin mavisine bayıldım asıl! Güle güle giy, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canimm çok teşekkür ederim beğenmene sevindim :)

      Sil
  3. you look gorgeous;)
    you have great style :)

    http://fashionmakeup-czarnulaxyz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. elbiseyi çok beğendim ama ben :D

    YanıtlaSil
  5. I love the amazing color, it looks so pretty :)

    YanıtlaSil
  6. Çok yakışmış. Güle güle giy canım.

    YanıtlaSil
  7. This dress and bag look so cool! charming lady)
    KireiKana

    YanıtlaSil

Post Top Ad