Post Top Ad

Denebunu Şubat Kutusu

Yeniden selam :) Denebunu.com diye bir site var biliyorsunuz son dönemler aktif olan ve bir çok marka ile işbirliği yapıp ücretsiz ürünler denememizi sağlayan. Siteye bir tıkla üye olduktan sonra her ay size mail geliyor ve doldurduğunuz forma göre kutularında yer alan ürünleri deniyorsunuz. Ben açıkçası ilk kutularını kaçırmıştım ama sonrasında hemen üye oldum ve Şubat kutularını yakalamış oldum :) Peki Denebunu Şubat kutusunda neler var :)?


Tamamen gıda ağırlıklı bir kutu olmuş benimkisi :D Kimi arkadaşlara cilt bakım ürünleri falan da gitmiş ama benim kutumda bu ay ikisinide çok çabuk tüketeceğim iki ürün çıktı. Biri Cartedor kakaolu puding. Pudingin her çeşidini severim ve evde hiiiç eksik olmaz. Bide gönderdikleri bir tarifteki pratik mozaik pastayı yapmayı düşünüyorum bu pudingle :)


Diğeri ise yepyeni bir ürün Nestle Lifita yulaf gevreği ve ballı tahıl halkaları. Yüksek besin değeri ile kahvaltılarımın vazgeçilmezi olacak. Sütle karıştırıp kaşık kaşık yemeyi pek seviyorum hatta yedekleyip iş yerinde de tüketmeyi düşünüyorum. Hem yüksek besin kaynağı hem de çok pratik birşey :) 

Kutudan çıkan diğer indirim broşürleri de alışverişlerde kullanılmak üzere bekliyor. Mac Cosmetics ve The Body Shop indirim kuponları göz ardı edilecek gibi değil ;)

Sevgiler

13 yorum:

  1. Sürpriz kutulara bayılırım :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel yaaa, ben şubat kutusunu kaçırdım kısmet artık mart ayına....

    YanıtlaSil
  3. Bana da Lifita ve Perwoll Bakım Deterjanı geldi. Lifita'yı zaten çok sevdiğim ve tükettiğim için güzel bir sürpriz oldu bana :)

    YanıtlaSil
  4. aa indirim kuponları süpermiş.. iyi alışverişler şimdiden .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağol canım evet kuponlar pek iyi oldu :)

      Sil
  5. benimde elime ulaştı şubat kutummm :) afiyetle tüket canım aynı ürünleri tadacaz :)

    YanıtlaSil
  6. Güzelmis güle güle kullan.

    YanıtlaSil

Post Top Ad