Post Top Ad

Doğal Renk Ruj Önerileri / Beaulis Likit Mat Ruj 117 Numara

Makyajımda kaşı gözü ne kadar ortaya çıkarmayı seviyorsam ruj konusunda da bi o kadar doğal ve yokmuş gibi duran ya da tatlı gül kurusu tonlarını tercih ediyorum. 


Öyle olunca emin olun çok daha güzel ve doğal bir makyaja sahip oluyorsunuz. Hele de günlük makyajınızda bu tonları tercih ederek tarzınızı ve doğallığınızı ön plana çıkarabilirsiniz.


Gratis'lerde satılan Beaulis makyaj ürünleri de uzun süredir radarımdayken geçenlerde bir indirim yakaladım ve merak ettiğim birkaç ürünü ile birlikte bu Beaulis likit mat ruju da aldım. Numarasi 117 ismi Rosy.


beaulis mat ruj


Hiç şaşırmadınız değil mi bu rengi seçtiğime :)! Ben de şaşırmadım :D Gül kurusu bir ton ama biraz daha pembeye yakın. Ama kullandıkça fark ettim ki sanki dudak renginize dönüyor ve onu bir tık daha canlı ve renkli gösteriyor. 


doğal ruj önerileri


Yani asla abartısız bir renk. Sürümü kolay, rengi çok güzel ve çabucak sabitleniyor. Çok kalıcı diyemem ara ara tazelemeniz gerekiyor. Ama gerçekten rengini seveceğinize eminim :)


en güzel nude ruj


Olur da denk gelirseniz Gratis standlarına bir bakın baya da renk çeşidi var. Fiyatları da bu performansa göre gayet cazip. Hatta minik tekli farları da muhteşem onları da göz ardı etmeyin. Yakında onlarla ilgili de bir inceleme yazısı gelecek zaten.


Detaylı bilgi ve sorularınız için @pembedunyammm instagram hesabıma ulaşabilirsiniz :)

Sevgiler :)

3 yorum:

  1. bu markanın ürünlerini henüz denemedim fiyatlarda uygunken almak istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye ederim canım piyasadaki pek çok markaya kıyasla başarılı ve uygun fiyatli ürünler..

      Sil
  2. Astrology Jewelry and Tarot Pendants

    Extrêmement déçu car les photos ne sont en fait pas imprimées sur un papier photo mais sur du papier standard au grammaire un peu plus élevé. Rendu à peine meilleur que sur une imprimante de la maison.

    YanıtlaSil

Post Top Ad