Post Top Ad

Bioderma Sensibio H2O

Herkese mutlu haftasonları.. Bugün herkes bi yerlerde gezerken sanırım ben de biriken yazıları derleme peşindeyim :) Bugün de Bioderma Sensibio H2O yu blogda ağırlayacağım. Biliyorsunuz ki birçok misel su piyasada artık, daha hafif yapılı ve kokusuz olan bu ürünlerden biri de Bioderma Sensibio.


Bendeki mini boy 100 ml'lik bir ambalajda ve seyahatler için de güzel bir boyut. Ürün hassas ciltler için üretilmiş bir temizleyici. Esasen ne yalan söylüyüm ben misel suları makyaj temizlemede yetersiz bulduğum için bu ürünü de günlük cildimi temizlemek ve yatıştırmak için kullanıyorum ki makyaj temizlemede özellikle de göz makyajında gerçekten yetersiz kalacağını düşünüyorum.


Sabah ve akşamları makyaj temizleme pedine bi miktar döktüğüm bu ürünle cildimi temizliyor, yüzümdeki kir ve yağları arındırıyorum. Yüz ve boyun bölgeme sıklıkla uyguluyorum. Gün içinde ciltte oluşan makyaj atıkları ve yağlanmalara karşı güzel bir temizleyici alternatifi diye düşünüyorum.

Ürün zaten kokusuz, şeffaf ve paraben içermeyen bir ürün olduğu için rahatlıkla cilt temizliğinizde kullanabilirsiniz. Tüm dermokozmetik mağazalarından da bu misel suyu temin edebilirsiniz :)

Sizler Bioderma Sensibio H2O hakkında ne düşünüyorsunuz? 

Sevgiler

10 yorum:

  1. I really love it my dear
    Kisses

    YanıtlaSil
  2. I have and i like it :)
    - I follow your blog, can you check mine?
    www.prettyinpink.pt

    YanıtlaSil
  3. Hi dear welcome :) of course I coming your blog now :)

    YanıtlaSil
  4. Hep kullandığım bir ürün. Çok memnunum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım günlük temizlik için çok ideal :)

      Sil
  5. This brand is perfect for skincare)

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Post Top Ad