Post Top Ad

Kadife Ayakkabı Modası

2017 trendlerine erkenden sinyalleri veren kadifeler birçok şeyde olduğu gibi ayakkabılara da hızla damgasını vurdu. Bi anda yükselişe geçen kadife ayakkabı modelleri hem sokak stili hem de gece kombinlerinin parlayan yıldızı oldu. Hem zarif ve yumuşak dokusu hem de şık duruşuyla moda bloglarının ve moda sektörünün trend giyim parçaları haline geldi.

Bugünkü bahsedeceğim kadife ayakkabılarım ise yeni sezonun parçaları. Hep kış kombinlerinde kullanacak değiliz ya artık bahara da bomba gibi girmenin zamanı çoktan geldi :) Hele böyle pileli, güpürlü eteklerle kadife ayakkabıların duruşuna bayılıyorum. Bu ayakkabıları hem kurdela bağcık hem de düz bağcıklar ile kullanabiliyorsunuz. İki ayrı bağcıkla size geliyor. Ben bugün düz bağcıklarla kullandım ama kurdelalarını da tabiki kullanacağım :) Ayrıca ayakkabılar antibakteriyel ve terleme önleyici iç astara sahip bu da süper bi özellik!

Kullanımı aşırı rahat ve kombindeki duruşu da çok şık ve feminen. Kadife ayakkabı modası, deri ile bütünleştiğinde çok daha trend bir görünüm sağlıyor bu yüzden ben de bugünki kombinimde lacivert kadife ayakkabılarımı uçları dantel detaylı nakışlı pileli etek ve deri ceketim ile kombinledim. Saçlarımı da balık sırtı ördürdüm nasıl olmuş :)?

Yepyeni sezonun yepyeni trend ayakkabı modelleri için I Love Shoes sitesine mutlaka göz atın. Ünlüler ve moda tutkunlarının uğrak adresi olan bu sitede birbirinden şık ve iddialı parçalar bulacaksınız ve üstelik sitede kargo ücretsiz, kapıda ödeme gibi tüm seçenekler mevcut. Ayakkabıda kalite ve uygun fiyatı bi arada arıyorsanız adresiniz: I Love Shoes. Kombin detaylarına postun en altından ulaşabilrisiniz. 

kadife ayakkabı modası

yeni sezon kadife ayakkabılar

kadife modası

kadife ayakkabı bayan

kadife ayakkabılar

moda blogları

Kadife Ayakkabılar: I Love Shoes   Nakışlı Pileli Etek: Lefon   Gömlek: Chicme   Deri Ceket: Yoshop

17 yorum:

  1. Thanks a lot :D

    you look fantastic my dear :D love your outfit :D

    NEW DECOR POST | 10 Tips To Decor With Neutral Colors!
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    YanıtlaSil
  2. Kadife olan her şeye bayılıyorum! Ayakkabılar çok güzelmiş, güle güle giy!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımsın çok teşekkür ederim kadife ayrı bir sevda :)

      Sil
  3. çok tatlı ben de spor ayakkabıda çok seviyorum kadifeyi güle güle giy :-))

    YanıtlaSil
  4. Thanks dear have a nice day :)!

    YanıtlaSil
  5. Yine çok şıksın canım, bana da ziyarete gelirsen mutlu olurum :*

    YanıtlaSil
  6. Very nice pics! Have a lovely Day! 🌻🌻🌻

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullanın çok yakışmış :D

    YanıtlaSil

Post Top Ad