Post Top Ad

Canan ile Summer Party Etkinlik Sponsorları / 2017

Merhaba dün sizlere sevgili arkadaşım Canan Zerkinli'nin #cananilesummerparty etkinliğinin ilk detaylarından bahsetmiştim. Bugün ise hemen sıcağı sıcağına o gün etkinliğimizde yer alan değerli sponsorlarımızdan bahsetmek istiyorum :)

Amway son dönemler biliyorsunuz ki cilt bakım ürünleri ile yeni bir döneme imza attı. G&H serisindeki vücut yıkama jeli, vücut sütü, sprey, roll-on ve el kremi ile misler gibi kokan parfümü benimleydi. Açıkçası bu serisini merak ediyordum ve denemem için süper bir fırsat oldu. Detaylı yazısı gelecek.


Biota59Elements ilk kez deneyeceğim highlighter, saç sütü ve kocaman ambalajındaki misel suyu ile beraber daha önce diğer bi çeşidini denediğim ve detaylı yazısını hemen burada bulacağınız maskarası ile bizlerleydi :)


Dr.Oetker birbirinden lezzetli pratik tarifleri ile Yayla Bakliyat ise çeşit çeşit bulgurları ile


Cosmed uzun bi aradan sonra yeni çıkardığı arındırıcı toz temizleyici, Beeoariürünleri suda çözünür damlası ile


Mutfağımızdan hiç eksik olmayan bir numaralı markamız Fairy hepsi bi arada Platinum tablet ve bulaşık deterjanı ile ilk kez deneyeceğm Platinum Vuvu ise ciltteki su miktarını dengeleyen, akne ve siyah noktalarda da etkili olduğunu iddia eden sabunu ile bizlerleydi.


Otacı kuru ve yıpranmış saçlar için bitki özlü şampuanı, hepimizin çok iyi tanıdığı Canan Karatay'ın kitabı ile de Hayy Kitap


Omo sıvı çamaşır deterjanı, Revox ise ilk kez piyasaya sürdüğü renk koruyucu şampuanı ile


@dusorganizasyonpartievi etkinlik mekanı süslemeleri dışında birbirinden lezzetli ve şık sunumlu kurabiyeleri ve mini aynası ile Ahmed Tea ise İngiliz kahvaltısı siyah çayı ile


Bioz sarımsaklı şampuanı ile Bionnex paraben ve türevleri içermeyen 50 faktör güneş kremi ile


Yine saç bakım ürünlerini sevdiğimiz Bioblas yağlanmaya karşı şampuan ve argan yağı, Bargello ise son sönemlerki çok popüler olan parfümlerinden biri olan Avenue (eşim için) ve kokusuna bayıldığım Ihlamur kolonyası ile


Daha önce ürünlerini görsem de deneme fırsatı bulamadığım yerli markamız Viking konsantre yumuşatıcı çeşitleri ile Yves Rocher ise 40 yıkama vaat ettiği sevimli ambalajıyla Mangolu duş jeli ile


Yılların markası Letoon bizleri yeni sezon ayakkabıları ile buluşturdu valla o kadar rahatlar ki tatilde de yanımdan hiç eksik olmadılar. Tatildeyken kombin çekimini bile yaptık ayrıca kombinli yazısı gelecek. Çok teşekkür ederiz :)


Oriflame Ori Türkiye 48 saat etkili roll-on ve sabunu ile


Avene ilk kez deneyeceğim ve blogda yer vereceğim misel suyu, Ducray cilt bakım ürünleri (el kremi ve göz serumu) Egos ise yine son dönemler çok fazla gördüğüm ve merak ettiğim deniz tuzu etkili şekillendirici sprey ve durulanmayan saç köpüğü ile bizlerleydi.


Bebak kakaolu güneş kremi, Dermokil mini cilt bakım ürünleri ile


Temizlik ürünleri ile daha önce tanıştığım ama sirkeli temizleyicisini de ilk kez deneyeceğim Highgenic ve cilt bakım ürünleri ile Hc Care


Makyaj sabitleyici sprey, tatilde bolca kullandığım güneş kremi, çörek otu yağı ve yine hemen denemeye başladığım ve yakında bloğa yazacağım Matte lipstick i ile Farmasi, harika bir sunumla bizleri beyaz çay ve elmalı soğuk çayıyla buluşturan Doğadan


Son olarak da hepimize seçtiği ürünlerini gönderen ve ürün kalitelerine hayran kaldığım Karakter Dükkanı (bebek pike takımı) ve insan saçından yapılan takma kirpiklerini çok sevdiğim Beliz kozmetik de bizlerleydi. 


Ve sonuç olarak tüm sponsorlarımıza ve daha önemlisi bizler için emek verip bizleri bu sponsorlarla buluşturan canım arkadaşım Canan'a sonsuz teşekkürler.. 

Sevgiler

12 yorum:

  1. Hepsi birbirinden güzeller :) güle güle kullan canım ❤️

    YanıtlaSil
  2. so many brand I'd love to try **

    YanıtlaSil
  3. Hepsi çok güzel bol sponsorlu bir etkinlik olmuş👏🏻👏🏻

    YanıtlaSil
  4. Cosmed'in toz arındırıcısını çok merak ettim; bu markayı seviyorum genel olarak. Hepsini güle güle kullan, yorumlarını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de merak ediyorum canım detayları paylaşırım çok teşekkür ederim :)!

      Sil
  5. neler neler varmış güle güle kullan .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Canan uğraşmış baya :)

      Sil
  6. Шампунь с чесноком! Интересно было бы его попробовать! ))

    YanıtlaSil

Post Top Ad