Post Top Ad

Julian Forest Suites

Dikkat! Şimdiki bahsedeceğim suit otel tatilde bolca sakinlik ve temiz hava, bol oksijen arayanlara şiddetle tavsiye edilir :) Çünkü Julian Forest Suites Marmaris İçmeler mevkinde kocaman bir ormanın içinde yer alan eşsiz manzaralı bir suit. 

İnsanın buraya geldiğinde aklından herşey gidiyor zaten doğayla iç içe huzurlu, sakin bir tatilden başka birşey istemiyorsunuz. Ormanlık alan içine kurulmuş Julian Forest Suites de toplamda 4 tane havuz var.2 si kaydirakli 2 si de düz :) Tabi çocuk havuzunu da unutmayalım :)




Odalar genelde havuz ve orman manzaralı zaten. Yine odalar kesinlikle çok bakımlı ve çok temiz! Hem iki kişilik hem de kalabalık aileler için odalar var ve odaların ferahlığına da ayrıca bayıldım! 

Banyoda mis gibi keyif yapacağınız bir küvet, oturma odasında ayaklarınızı uzatıp bolca dinleneceğiniz ve tv keyfi yapabileceğiniz geniş koltuklar hepsi burada. Yatak odasında rahatça makyajınızı yapabileceğiniz aynalı dolap ve puf da dahil boy aynası herşey var. Yani birçok şey düşünülmüş.


Yemekler Julian Club Hotel e göre biraz daha az çeşitli olsa da ondan kalır yanı da yok. Ama zaten duyduğuma göre seneye yemekler bol miktarda artacakmış. 

Burada yemek yemenin zevki havuz kenarındaki masalarda yaşanıyor. Doğayı seyrederek yemek yemek gibisi var mı? Üstelik mis gibi soğuk ayranlarını da her gün içtiğimiz doğrudur :)

Yemekten sonra yine mini barda keyif yapıp, animasyon ekibi ile bol eğlenceli programlara da dahil olabiliyorsunuz.


Tatilimizin son 2 gününü buraya ayırmamız gerçekten muhteşem oldu yine olsa yine geliriz yani :) Eşim de ben de çok sevdik çünkü biraz da kafa dinlemeye ihtiyacımız varmış tabi :) 

Marmaris de sakin ve huzurlu bir tatil geçirmek isteyenler hemen listelerine not alsın burayı: Julian Forest Suites.

Sizler nasıl buldunuz? 

Sevgiler

12 yorum:

  1. Ben bayildim. Zaten mavinin oldugu bir yeri sevmeme durumum olamaz😊 flamingoya da ayri bayildim.. yemek zaten ne kadar yenilebiliyorki..benim ilk kistasim odalar😍😍 ellerine saglik😘😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım teşekkür ederim güzel yorumun için kesinlikle haklısın flamingoya ben de bayıldım ya hemen aldık kareme :) sevgiler ♡♡♡

      Sil
  2. Çok huzurlu ve şirin görünüyor! Otelin diğer kısmı da güzeldi; ama, gidersek tercihim suit kısmında yana olur kesinlikle. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bir tercih derim kesinlikle teşekkürler bu arada tatlım :)

      Sil
  3. looks sweet place for relax)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir ortam gibi görünüyor, süit kısmı daha güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  5. Ben de Temmuz ayında Julian Club'da kaldım. Yemeklerden , otel temizliğinden , animasyon ekibinden ne kadar memnun kaldığımı anlatamam . 15 gün içerisinde 4 otel değiştirmeme rağmen Julian Club tatilimin en güzel geçtiği oteldi. Öyle bir Türk Gala'sı yaptılar ki hayran kalmamak elde değildi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türk Galası geceleri gerçekten muhteşemdir memnun kalmana da çok sevindim canım :)

      Sil

Post Top Ad